Erkek arkadasinizin eski sevgilisiyle muhabbet etmesi?

eski sevgilinin yeni sevgilisinin ne düşüneceği eski sevgilinizin sizinle birebirken farklı yanında sevgilisi varken farklı davranmasından belli değil mi?
Hahaaa bilmece gibi soru valla cevap belli durum belli kahrolsun sevgilisi eşi varken eski sevgiliye mesaj atanlar konuşanlar:lülülü::KK71:

Ogün dedigim gibi ben arkadaşla oturup sohbet etmeye gittim işimiz gücümüz yoktu yani.Son ana kadar da haberim yoktu geleceginden.Sonra dedim ki sevgilisi olan o.Gelmeme şansı var.Bu arada sadik güvenilir bir tip ilişkide.
Sevgilisi bozulmuyorsa guvenilir sadiksa kendileri bilir sen sonucta karsi tarafin yerinede düsünebiliyorsun hakli olarak yani ince bi davranis bu .

Bizde hic öyle bir durum yok.Sevgilisi olduğundan beri hicbir bagimiz hatta selamimiz bile kalmadı.Yakladik 1.5 yildir.Sadece o gün boyle bir durum oldu.

Biz ayrıldıktan 15 dk sonra susmayankalem iyi misin diyen biriydi . Sevgili de değil flörtdü yani .
Kişiliği karakteri böyleydi bizde uzun uzun konuşmadık canım 2 kere sorabildi sadece .
O da mesaj yoluyla .
Bence bu karaktersizlik yaa nasıl halimi hatrimi sormuyorsun denir ki bir dr alınmış kıza yazık valla :bicak:

Ben sevgilisinin bu durumdan hoşnut olmayacağını belirtip konuşmak istememiştim . ( iyi ayrılmıştık flörttü daha çok )
Sonra o bunun normal olduğundan vs bahsetmişti . Banada arada sen neden sormuyorsun diye kızmıştı . Benim cevabımdan sonra bir daha yazmadı zaten .

Benim eski sevgilim de sevgilisi varken halimi hatırımı sorup bana neden sen hiç sormuyorsun diye kızıyordu :-)
Sonra ben ciddi ciddi önünü kestim . Erkekler soruyor yani ...
Önlerini kesmesi gereken kişi biziz . Önünü kestiğim için vicdanım rahat benim :)
Söylemeden geçemeyeceğim senin bu avatarındaki erkekler ne böyle yaa. Atayizler bunları da açıklasın. :KK48:

Gece gece kötü oldum, tövbe yarab tövbe :KK53:

Bir art niyet sezerim net !
Çünkü: ben yanlarındayken samimiyetleri yok.

Açıkcası sizi de anlamadım pek, yani kız yokken eğlence şamata had safhada, kız varken dut yemiş bülbül.

Sizce nasıl bir izlenim oluşur bu tablo da?

Aslında dert değilde hem kendimi kötü hissettim hem de düşünceleri merak ettim.Burada eski sevgili olan benim.Eski sevgilim ve onun kız arkadaşıyla zaman zaman ayni ortamda bulunmak zorunda kaliyoruz.Tabi aramızda bir sohbet falan olmuyor.Birkaç gün önce bir arkadaşla anlastik büroda oturalim diye.Ben büroya giderken eski sevgiliminde geleceğini söyledi.Neyse kapıya gittim bende anahtar yoktu arkadaşı beklemeye başladım.Onu beklerken eski sevgilim geldi girdik büroya.Ben ondan tarafa bile bakmamaya çalışıyorum.O bir soru sordu oradan sohbete başladık.Ama güle eglene muhabbet ediyoruz.Sonra arkadas geldi.Yine ayni şekilde birkaç saat sohbet ettik.Sonra o kizin yerine koydum kendimi.Benim sevgilim bunu yapsa cildirirsim dedim.İki gün sonra yine burodaydik bu sefer kiz arkadaşı ve başka arkadaslarda vardı.İkimizde gayet cekingendik normalde olduğu gibi konuşmadık birbirimizden uzak durduk.Sizin sevgiliniz eski sevgilisiyle boyle oturup muhabbet etse ne hissedersiniz?
Sen bunu onların arasını bozmak için kullanmayı düşünmüyosun dimiiii canimmmm :dondurma::KK48::skandal:

Sevgilisi bozulmuyorsa guvenilir sadiksa kendileri bilir sen sonucta karsi tarafin yerinede düsünebiliyorsun hakli olarak yani ince bi davranis bu .
Kizin haberi olduğunu sanmam yani kim derki eski sevgilim le bugün güldük eglendik diye.Ki sevgilisi baya kıskanç biri.

Ben bi gariplik görmedim...öyle sahte uzak durmaya çalışmalar garip komik gelir bana...

Başlığı okuyunca özellikle aranıp oturulup konuşulmuş zannettim...

Bu şekilde konuşulduğunu bilsem umursamam bile...karşılaşınca konuşmamak garip konuşmazlarsa rahatsız olurum ben...

Bir art niyet sezerim net !
Çünkü: ben yanlarındayken samimiyetleri yok.

Açıkcası sizi de anlamadım pek, yani kız yokken eğlence şamata had safhada, kız varken dut yemiş bülbül.

Sizce nasıl bir izlenim oluşur bu tablo da?
Aslında kız yokken de ben mesafeli durdum elimde telefonu karıştırıp durdum.Hic oyle konusma niyetim yoktu.Sonra o bi laf attı.Gerisi geldi iste.O an ne onun eski sevgilim olduğu ne yaşadığımız kotu şeyler geldi aklıma.Biz sevgili olmadan önce de sevgiliykende boyle muhabbet ederdik hep.Yine o günlerde ki gibi kaptirdik gittik.Benden yana zerre art niyet yok.Ondan yana da olduğunu sanmıyorum güvenilir sadik biridir ilişki de

Ben bi gariplik görmedim...öyle sahte uzak durmaya çalışmalar garip komik gelir bana...

Başlığı okuyunca özellikle aranıp oturulup konuşulmuş zannettim...

Bu şekilde konuşulduğunu bilsem umursamam bile...karşılaşınca konuşmamak garip konuşmazlarsa rahatsız olurum ben...
Bu da farklı bir bakış açısı.Ama boyle dusunenler çok az.

Hahaaa bilmece gibi soru valla cevap belli durum belli kahrolsun sevgilisi eşi varken eski sevgiliye mesaj atanlar konuşanlar:lülülü::KK71:
1 yildir falan sevgililer ve ilk defa boyle bir durum oldu.Yani sevgilisi yokken de hep mesafeli dururduk.Gerekmedikce konusmazdik

Cok abartmissiniz ,basligi okuyunca 2 kisilik ozel bulusmalar sandim resmen ,
Universite doneminde evli olan arkadaslarim bosandi ikiside evli cocuklu ,her dugunde arkadas toplantisinda beraberiz ,
Medeni olmak budur ,kavgfa dovuys yok ,surduremediler bitti ,sohbete engerl degil ,
Siz hala eski sevgiliye karsi birseyler mi hissediyorsunuz ,
O yuzden empatinin dozunu mu acaba kacirdiniz

Cok abartmissiniz ,basligi okuyunca 2 kisilik ozel bulusmalar sandim resmen ,
Universite doneminde evli olan arkadaslarim bosandi ikiside evli cocuklu ,her dugunde arkadas toplantisinda beraberiz ,
Medeni olmak budur ,kavgfa dovuys yok ,surduremediler bitti ,sohbete engerl degil ,
Siz hala eski sevgiliye karsi birseyler mi hissediyorsunuz ,
O yuzden empatinin dozunu mu acaba kacirdiniz
Hayır his yok ama kizin yerinde ben olsam ciddi anlamda sorun cikarirdim.Ki ben çok kıskanç bir insan değilim.Sevgilim olduğu dönemde kendisi normal kız arkadaşıyla çıkıp kahve içerdi.Öyle baskıcı değilim ama eski sevgili konusu sorun olur benim için.Bu yüzden kendimi kötü hissettim

Aslında dert değilde hem kendimi kötü hissettim hem de düşünceleri merak ettim.Burada eski sevgili olan benim.Eski sevgilim ve onun kız arkadaşıyla zaman zaman ayni ortamda bulunmak zorunda kaliyoruz.Tabi aramızda bir sohbet falan olmuyor.Birkaç gün önce bir arkadaşla anlastik büroda oturalim diye.Ben büroya giderken eski sevgiliminde geleceğini söyledi.Neyse kapıya gittim bende anahtar yoktu arkadaşı beklemeye başladım.Onu beklerken eski sevgilim geldi girdik büroya.Ben ondan tarafa bile bakmamaya çalışıyorum.O bir soru sordu oradan sohbete başladık.Ama güle eglene muhabbet ediyoruz.Sonra arkadas geldi.Yine ayni şekilde birkaç saat sohbet ettik.Sonra o kizin yerine koydum kendimi.Benim sevgilim bunu yapsa cildirirsim dedim.İki gün sonra yine burodaydik bu sefer kiz arkadaşı ve başka arkadaslarda vardı.İkimizde gayet cekingendik normalde olduğu gibi konuşmadık birbirimizden uzak durduk.Sizin sevgiliniz eski sevgilisiyle boyle oturup muhabbet etse ne hissedersiniz?

Sanırım sevgilisi yokken sizinle flörtöz konuştu ki bu kadar rahatsız oldunuz. Ki zaten o varken tavırlarının değişmesi de bunu gösteriyor. Bu kadar rahatsız oluyorsanız, mesafeli durun olsun bitsin.

ağzına zıcarım nokta net..!!

Cool kadın çizgimden çıkarım orası kesin.Sevgiliyi paralarım ilk önce.Sonrada kızı paralarım.Tekrar sevgiliye dönüp poposuna koca bir tekme atıp defederim.
Kusura bakmayın akrep burcuyum.daha fazla yazardım ama ban yemek istemem.

Sanırım sevgilisi yokken sizinle flörtöz konuştu ki bu kadar rahatsız oldunuz. Ki zaten o varken tavırlarının değişmesi de bunu gösteriyor. Bu kadar rahatsız oluyorsanız, mesafeli durun olsun bitsin.
Flörtöz degildi.Arkadaş olduğumuz dönemlerde ki gibiydi.Zaten sadece bir kere oldu bu durum.O güne kadar her zaman mesafeli olduk olması gerektiği gibi.O günkü o muhabbeti sonradan kafaya takma sebebim benim kendi iliskimde erkek arkadasimin boyle bir duruma girmesini kabullenemeyecek olmam.

Back
X