Erkek arkadasinizin eski sevgilisiyle muhabbet etmesi?

güle eğlene sohbet ettik saatlerce ne ya
günah mı çıkarıyorsun
duyduğum an ikisine de okkalı şamarı indirir bir de rezil eder öyle bitiririm ben.
insallah kız bu kıonuyu okur.

güle eğlene sohbet ettik saatlerce ne ya
günah mı çıkarıyorsun
duyduğum an ikisine de okkalı şamarı indirir bir de rezil eder öyle bitiririm ben.
insallah kız bu kıonuyu okur.
Valla bana birşey diyemeyeceğini biliyorum.Kendisi de farkında onların ilişkisi olduğunu ogrendigimden beri ne kadar dikkatli davrandigimin.O gün benim orada olacağımı bile bile gelen ve ben kendisinin yüzüne bile bakmazken muhabbet başlatan sevgilisine sorabilir anca hesabını.Ki ben onlar ayrimi yoksa hala sevgili mi onu bile bilmiyordum.Bu kadar sohbet ettiğine gore ayrilmistirlar diye dusundum..Sonra eve gelince faceden bakipta gördüm hala sevgili olduklarını.O zaman kendimi kötü hissettim.

Flörtöz degildi.Arkadaş olduğumuz dönemlerde ki gibiydi.Zaten sadece bir kere oldu bu durum.O güne kadar her zaman mesafeli olduk olması gerektiği gibi.O günkü o muhabbeti sonradan kafaya takma sebebim benim kendi iliskimde erkek arkadasimin boyle bir duruma girmesini kabullenemeyecek olmam.

Bu senin sorunun değil ki, kendinden ve ondan eminsen gerisini boşver. Belki kız arkadaşı hiç sorun etmiyor bu konuyu, ediyorsa da erkek arkadaşı ona göre davransın. Kaldı ki bir kez yaşanmış bir olay, mesele edilecek bir şey yok ortada, kendi rahatsızlığını göz önünde bulundurarak bir daha o ortama girmezsin.

Bu senin sorunun değil ki, kendinden ve ondan eminsen gerisini boşver. Belki kız arkadaşı hiç sorun etmiyor bu konuyu, ediyorsa da erkek arkadaşı ona göre davransın. Kaldı ki bir kez yaşanmış bir olay, mesele edilecek bir şey yok ortada, kendi rahatsızlığını göz önünde bulundurarak bir daha o ortama girmezsin.
Evet ben o an onların hala sevgili olduklarını bile bilmiyordum.Bu kadar muhabbet ediyorsa ayrilmistirlar diye düşündüm.Bu benim değil onların sorunu.Haklisiniz

Sen zaten söylemişsin.
Bence yalnız kaldığınız zaman da da güle oynaya sohbet etmeyi bırakın.
Hem cinsinize saygısızlık oluyor çünkü.
Bu sadece bir kere olmuş bir durum.Daha öncede sevgilisi yokken ayni ortamda bulunduk ve ayni mesafeyi her zaman korudum.O gun o muhabbet baslatinca ayrilmis olduklarini dusundum.Bundan sonrada ayni mesafede durmaya devam edeceğim.Ve emin olun o hemcinsimin bana olan saygısından çok daha fazladır benim ona olan saygim.Kafama takma sebebimde bu.

Bence burda yanlış olan muhabbet etmeniz değil. Yanlış olan sizin başbaşayken ve kız arkadaşı yanınızdayken farklı davranmanız. Bu durum aranızda size özel birşeyler olduğu izlenimi yaratıyor.

Kızında hangi yüzle benim sevgilimle konuştugunu merak ederdim açıkcası.
Adı üstünde ESKİ.
Arkadasından ne gurursuz bir kız derdim.
Tabi sevgilimin elimden çekeceği var orası ayrı konu.

Sonucta is arkadasiniz. Dusman olsaniz daha kotu bi enerji olurdu. Seni sevseydi seninle olurdu zaten. Kizi seviyo ki onunla birlikte. Zaruri muhabbet cok onemli gelmedi bana

içeriği katiyen okumadım. direkt başlığa bakıyorum ve çok net çok çok net kan çıkar.
çünkü ben aynısını yapsam muhtemelen öldürür beni.
aynı şekilde. okumak bile istemedim yani sadece başlığa bakarak EĞER HADIM EDİP ELİNE VERMEZSEM İNSANIM DİYE DOLAŞMAM :D
öyle de kesin.

bu arada içeriğe şimdi baktım da kusura bakmazsan mecburiyeti olamaz böyle bişeyin. yanlış anlamazsan ben o kızın yerinde olsam sevgilime ne yapacağım allahla aramda ama seni kesin gebertirim.
yanlış yapıyosun bence.

üff çok sinir bozucu.

keşke sevgilisi yanında da aynı davransaymış. çekingen olması daha kötü. :(

eğer mecburen onla aynı ortamdaysanız ben olsam konuşmazdım gayet resmi olurdum. gerek yok yani.

bırakın kendi ilişkileri nolursa olsun bu dramaya girmeye gerek yok.

Kızında hangi yüzle benim sevgilimle konuştugunu merak ederdim açıkcası.
Adı üstünde ESKİ.
Arkadasından ne gurursuz bir kız derdim.
Tabi sevgilimin elimden çekeceği var orası ayrı konu.
Valla bunun gururla falan ilgisi yok adama asılmadim art niyetle yaklasmadim bana gel demedim.Onur dersi almaya ihtiyacim yok çok şükür .Ben o an onun hala o kızla sevgili olduğunu bile bilmiyordum.Nasıl bir zihniyet var.Sevgilimin elimden cekecegi var ama kıza gelince gurursuz şu bu.Sevgilisi olduğu halde benimle muhabbete giren kendisi.Ama gurursuz onursuz olan benim.Yok oyle bir dunya.Benim hayatımda biri olsa ogün bir dakika bile durmazdim o ortamda.Kendisi de bunu yapabilirdi zorla oturtmadik konusturmadik.

üff çok sinir bozucu.

keşke sevgilisi yanında da aynı davransaymış. çekingen olması daha kötü. :KK43:

eğer mecburen onla aynı ortamdaysanız ben olsam konuşmazdım gayet resmi olurdum. gerek yok yani.

bırakın kendi ilişkileri nolursa olsun bu dramaya girmeye gerek yok.
Yaklaşık bir yildir durum bu ve sevgilisi yanimizda olsa da olmasa da hep o resmiyeti korudum.Bir tek o gün muhabbet başlattı laf lafı açtı iste.Ve gerçekten sevgilisinden ayrı olduğunu düşündüm.Aksam faceden baktım hala sevgililer.Kızı sevsemde sevmesemde benim sevgilim bunu yapsaydi diye düşününce kotu hissettim.

Yaklaşık bir yildir durum bu ve sevgilisi yanimizda olsa da olmasa da hep o resmiyeti korudum.Bir tek o gün muhabbet başlattı laf lafı açtı iste.Ve gerçekten sevgilisinden ayrı olduğunu düşündüm.Aksam faceden baktım hala sevgililer.Kızı sevsemde sevmesemde benim sevgilim bunu yapsaydi diye düşününce kotu hissettim.

anladım ben sizi. sizin tavrınız aynı resmiyette olsun içiniz rahat olur böylece.

keşke görüşmek zorunda kalmasanız. ben hiç hoşlanmıyorum eski sevgililerin etrafta olmasını bi şekilde hep bi huzursuzluk sebebi.

bu arada içeriğe şimdi baktım da kusura bakmazsan mecburiyeti olamaz böyle bişeyin. yanlış anlamazsan ben o kızın yerinde olsam sevgilime ne yapacağım allahla aramda ama seni kesin gebertirim.
yanlış yapıyosun bence.
O gun muhabbet etmemiz mecburi zaten.Ve hesap sorulacak kişi ben değilim.Yahu bende bunu anlamıyorum.Adamın sevgilisi var ayağını denk alması gereken o.o gün o büroya hiç gelmeyebilirdi ya da bana laf atmadan oturmaya devam ederdi.Ben onun hala o kızla beraber olup olmadığını bile bilmiyordum.Art niyetli olsam farklı davransam ahlaksızlık yapsam tamam bende suçluyum.Ama dediğim gibi hala beraber olduklarını bile bilmiyordum.Kızi geberteceksin ama o adama sevgilim demeye devam edeceksin.Gerçekten boyle bir konu da bile hemcinsinizi bu kadar ezip erkege cıs bir daha olmasın tavrını anlayamıyorum.

anladım ben sizi. sizin tavrınız aynı resmiyette olsun içiniz rahat olur böylece.

keşke görüşmek zorunda kalmasanız. ben hiç hoşlanmıyorum eski sevgililerin etrafta olmasını bi şekilde hep bi huzursuzluk sebebi.
Evet gerçekten zor oluyor.Benim hayatıma biri girse ona bu durumu nasıl anlatacağım diye bile düşünüyorum.Kolay kolay kimse bunu kabullenemez ben de dahil.Bir de o kasılmalar birbirinden uzak durmaya çalışmalar falan yorucu.

O gun muhabbet etmemiz mecburi zaten.Ve hesap sorulacak kişi ben değilim.Yahu bende bunu anlamıyorum.Adamın sevgilisi var ayağını denk alması gereken o.o gün o büroya hiç gelmeyebilirdi ya da bana laf atmadan oturmaya devam ederdi.Ben onun hala o kızla beraber olup olmadığını bile bilmiyordum.Art niyetli olsam farklı davransam ahlaksızlık yapsam tamam bende suçluyum.Ama dediğim gibi hala beraber olduklarını bile bilmiyordum.Kızi geberteceksin ama o adama sevgilim demeye devam edeceksin.Gerçekten boyle bir konu da bile hemcinsinizi bu kadar ezip erkege cıs bir daha olmasın tavrını anlayamıyorum.
Ben sevgilime ne yapacağımı allah bilsin dedim. Devam etmem tabiki de gerçekten karaktersizmiş ama yine de tolore edilebilirdi diye düşünüyorum

Mümkün değil. Zaten cesaret edemez asla, ihtiyaç da duymaz zaten. Eski sevgilisi de yok, ilk sevgilisiyim ama bunu hayal etmek bile sinir bozucu

Back
X