Orası mecburi yani ayni ortama girmek zorundayız.Sanırım ciddi anlamda bozulurdum.
Bu üçlünün aynı ortamda olması baya saçma çünkü
Ogün dedigim gibi ben arkadaşla oturup sohbet etmeye gittim işimiz gücümüz yoktu yani.Son ana kadar da haberim yoktu geleceginden.Sonra dedim ki sevgilisi olan o.Gelmeme şansı var.Bu arada sadik güvenilir bir tip ilişkide.Ayni ortam mecburimi peki hani mecburi zorunluluğu yoksa kabullenmezdim .O varken konusulmuyor çünki sizde olsaniz kaldiramzdiniz ve yokkende seviyeyi koruyun.
Daha insancıl yollar bulabilirizDeşerim.
Cidden tek cevap ve gayette güzelDaha insancıl yollar bulabiliriz
Ben bozulmakla kalmaz o ilişkiyi bitirirdim.O yüzden kendimi kotu hissettim.Evet zonguldakliyimDevrim67 zonguldakmısınvalla bende bozulurdum zaten sizde suçluluk psikolojisiyle çekingen davranmışsınız
Yok gerçekten düşününce bile cildidir insanben kabul edemem böyle bir şeyi ama kabul eden değişik insanlar var. birebir tanıdım.
Bizde hic öyle bir durum yok.Sevgilisi olduğundan beri hicbir bagimiz hatta selamimiz bile kalmadı.Yakladik 1.5 yildir.Sadece o gün boyle bir durum oldu.Benim eski sevgilim de sevgilisi varken halimi hatırımı sorup bana neden sen hiç sormuyorsun diye kızıyordu
Sonra ben ciddi ciddi önünü kestim . Erkekler soruyor yani ...
Önlerini kesmesi gereken kişi biziz . Önünü kestiğim için vicdanım rahat benim :)
Bende ereğlidenim ama istanbulda yaşıyorum.bi hemşerimi görünce heyecanlandım birdenBen bozulmakla kalmaz o ilişkiyi bitirirdim.O yüzden kendimi kotu hissettim.Evet zonguldakliyim
Bence bu karaktersizlik yaa nasıl halimi hatrimi sormuyorsun denir ki bir dr alınmış kıza yazık vallaBenim eski sevgilim de sevgilisi varken halimi hatırımı sorup bana neden sen hiç sormuyorsun diye kızıyordu
Sonra ben ciddi ciddi önünü kestim . Erkekler soruyor yani ...
Önlerini kesmesi gereken kişi biziz . Önünü kestiğim için vicdanım rahat benim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?