Erkek arkadasinizin eski sevgilisiyle muhabbet etmesi?

içeriği katiyen okumadım. direkt başlığa bakıyorum ve çok net çok çok net kan çıkar.
çünkü ben aynısını yapsam muhtemelen öldürür beni.
aynı şekilde. okumak bile istemedim yani sadece başlığa bakarak EĞER HADIM EDİP ELİNE VERMEZSEM İNSANIM DİYE DOLAŞMAM :KK70:
öyle de kesin.
Çok sert:KK53:

Bence burda yanlış olan muhabbet etmeniz değil. Yanlış olan sizin başbaşayken ve kız arkadaşı yanınızdayken farklı davranmanız. Bu durum aranızda size özel birşeyler olduğu izlenimi yaratıyor.
Bu ilk defa oldu daha öncede sevgilisi yokken ayni ortama girdigimiz oldu.O mesafeyi hep korudum.Benden yana kesinlikle birşey yok başka birine ilgim var zaten.Ondan yana da birşey olduğunu düşünmüyorum.Ara ara bana bakışlarını yakaladigim oluyordu ama anlam yuklemedim.Çünkü ayrıldıktan sonra benim barışma isteklerimi sert bir şekilde geri çeviren kendisiydi.

Bu ilk defa oldu daha öncede sevgilisi yokken ayni ortama girdigimiz oldu.O mesafeyi hep korudum.Benden yana kesinlikle birşey yok başka birine ilgim var zaten.Ondan yana da birşey olduğunu düşünmüyorum.Ara ara bana bakışlarını yakaladigim oluyordu ama anlam yuklemedim.Çünkü ayrıldıktan sonra benim barışma isteklerimi sert bir şekilde geri çeviren kendisiydi.
Sizin içiniz rahatsa sorun yok o zaman dert etmeyin. Ancak bu davranışı da tekrar etmeyin.

yaa ne demek moderniz biz arkadaşlar:KK71:kahve de getireyim mi derdim,dahil olurdum muhabbete ,hatta aman da ne tatlı muhabbet ediyola derdim...:bicak::bicak:uff gece gece sinirlendiriyola

Back
X