Merhaba,
başımdan geçenleri mümkün olduğunca tarafsızca anlatmak istiyorum. O kadar yardıma ihtiyacım var ki umarım bir duyan olur.
5 yıldır biriyle beraberim. Yaşım 21. Bir sene ayrılık yaşadık, ama ayrılık denirse. Bir şekilde ya o bana mesaj attı ya ben ona mesaj attım. Kopamadık yani. Geçen mayıs ayında barıştık yine.
Beni sevdiğini biliyorum. Mutlu olayım diye bana hediyeler gönderiyor ve bu hediyeler öyle basit hediyeler de değil. Ciddi ciddi maliyetli hediyeler.
Şimdi diyeceksiniz bu mu sorun? Hayır bu değil. Biz resmen anlaşamıyoruz. Karakterlerimiz o kadar farklı ki. Zaten ikimizi görseniz anlarsınız. Ben heyecanlı aktif biriyim, o ise içine kapanık konuşmayı sevmeyen biri. Bazen bir duvarla beraber olduğumu düşünüyorum. Ona bir şey diyorum ve karşımda sanki sinirleri alınmış biri duruyor.
Sorunlarını açmıyor ve müthiş kin tutuyor. Yengeç burcu. Allah yengeç burcu erkeğinden herkesi korusun diyorum. Kapalı kutu anlaşılmaz biri.
Geçen gün çok büyük kavga ettik. Biz ayrı olduğumuz dönemde benim netten tanıdğım bir kız arkadaşımla iletişim kurmuş. Benden haber alabilmek için. Barıştıktan sonra mesajlarını okudum. İkisi arasındaki netten mesajlaşmaları. Erkek arkadaşım hep beni anlatmış ona (isim vermeden) ama insan hemcinsini tanımaz mı? Kız onu etkilemeye çalışmış. Mesajlarda bariz belli bu. Kıza bu sebeple kızmıyorum, çünkü kız onun benim eski erkek arkadaşım olduğunu bilmiyordu. Ama sonuç olarak kız erkek arkadaşıma ilgi duymuş. Bu çok belli bir şey. Kavga ettiğimiz gün ondan kızı msninden silmesini istedim tekrardan. Daha önce defalarca istedim bunu. Kız sana karşı bir şeyler hissediyor dedim. Bundan eminim, o kızı sevmiyorum dedim. Ama erkek arkadaşım garip bir şey yaptı. Kızı bana karşı sonuna kadar korudu. Hem de hırçınca. Saçmaladığımı söyledi. Beni umursamadı. Kalbimi kıracak sözler söyledi. Ya onu sil ya beni dedim. İkinizi de silmiyorum dedi.
Çok büyük kavga ettik. Ona "O sadece netten tanıdığın bir kız. Sen beni netten tanıdığın bir kız için kaç aydır üzüyorsun. Beni o kıza karşı korumayan bir erkeği ben ne yapayım?" dedim.
Ve kızı arayacağımı söyledim. "Onu ararsan beni bir daha asla arama. Sen bir yalanlar çeviriyorsun ondan bu kadar büyütüyorsun." dedi. Yani konu bir anda benim yalan atmama ve samimiyetime geldi.
Ben elbette ki kızı falan aramadım. Ama ona aradığımı söyledim. Ve "seni hayatımdan tamamen siliyorum. netten tanıdığın bir kız için 5 yılı sildin attın" dedim ve ayrıldım yani ondan. Kavga çok büyük oldu, burada anlattığım gibi değil yani. Gereksiz yere o kadar büyüttü ki... O kadar büyüdü ki...
Aynı yıllar önce babamın annemi aldattığını öğrenmeden önce babamın annemin şüphelerine verdiği tepkiler gibi. Suçunu bastırmak için üste çıktı.
Şimdi gerçekten geri dönmeyi düşünmüyorum. Sadece sormak istiyorum. Ben mi büyüttüm? Yoksa o kızın o listede olması ve onu inatla koruması normal mi? Ben onunla evlenirsem yine böyle mi olacak? Ufacık bir sorun için benim kalbimi mi kıracak?
Doğru mu yaptım.. Ne oldu bize...
Lütfen yardımcı olun =( umarım biri sesimi duyar.
Kendinize çok iyi bakın.