Erkek Arkadaşıyla Tartışanlar Buraya

• Konu Sahibi Konu Sahibi MeDuSa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selam kızlar, erkek arkadasıma çok bağardım o da tafra yapıyor ne yapabılırım?
dun ben erkek arkadasıma bas bas bagardım sebebı telefonu bır kac saat acmamasıydı, acmadı işte oldugunu bılıyordum ama cıkmıs gezıyor da olabılırdı onun ıcın kaygılanmadım sadece gezıp aldatma ıhtımalınden korktum acıkcası ondan bagardım, cok alındı ve gereksız konusuyorsun dedı bana kızdı ben gereksız konusuyormuşum, ama o onu dıyınce ben pekı haklısın dedım sustum.
sımdıı ne yapabılırım ? özur mözur mı dılemem lazım sızce? konu baslıgı bu mu cok gerılerde kalmıs bu baslık kızlar ama yaa sabıt yaptırsak şunu yaparlar mı ? neyse saolun destek olursanız sevınırım.

mazallah biz tartışırda küsersek ölümüne küsüyoruz tabii bunda onun payı büyük oluyor bana fazla gurur yapıyor. yanyana olduğumuz zamanlarda ise çabuk barışıyoruz.

selam kizlar..
bende araniza katilmak istiyorum.. sositososito
hemen hemen hergün bu sayfaya girip yazilanlari okuyorum.. hihi..
:( bende 3 gün önce tartistim sevgilimle.. 4üncü gündeyiz ve hala aramadi..:kızgın:
Bende tabii :1closedeyes:

Sanırım ben bu topiğe abone oldum.Hiç yok yerden kavga eden ilk ve son çiftizdir herhalsırnaşık şey

tek degilsiniz cnm :delphin:
Sevgilim sagolsun.. okadar alinganki :uhm:

Aynen öyle yanyanayken bizde tartışamıyıroz.
Yanyanayken içimden soruyorum nan biz bunla nie telefonda msnede kavga edioz diyorum ama bulamıyom işte:1closedeyes:

ayy aynen yüzyüze 2 küsür yıl oldu bikere bile tartışmadık kızdığı şeyler olur ama asla tartışmadık ben zaten yüzyüzeyken 2. dakka sırıtorum:utangac: elimde deil ama tartışınca dünyalar başıma yıkılıyo telefonda falan msndesenağlamasenağlama

vallah artik dayanamayip ben aradim barismak icin benneyaptımki
bide kendini naza cekmezmii.. ayyy sinir oldum ama dedim neyse özlem idare et.. barisincaya kadar.. ondan sonra bakarsin caresine kaydirigubbakcemile

Merhaba,
başımdan geçenleri mümkün olduğunca tarafsızca anlatmak istiyorum. O kadar yardıma ihtiyacım var ki umarım bir duyan olur. :(

5 yıldır biriyle beraberim. Yaşım 21. Bir sene ayrılık yaşadık, ama ayrılık denirse. Bir şekilde ya o bana mesaj attı ya ben ona mesaj attım. Kopamadık yani. Geçen mayıs ayında barıştık yine.
Beni sevdiğini biliyorum. Mutlu olayım diye bana hediyeler gönderiyor ve bu hediyeler öyle basit hediyeler de değil. Ciddi ciddi maliyetli hediyeler.

Şimdi diyeceksiniz bu mu sorun? Hayır bu değil. Biz resmen anlaşamıyoruz. Karakterlerimiz o kadar farklı ki. Zaten ikimizi görseniz anlarsınız. Ben heyecanlı aktif biriyim, o ise içine kapanık konuşmayı sevmeyen biri. Bazen bir duvarla beraber olduğumu düşünüyorum. Ona bir şey diyorum ve karşımda sanki sinirleri alınmış biri duruyor.
Sorunlarını açmıyor ve müthiş kin tutuyor. Yengeç burcu. Allah yengeç burcu erkeğinden herkesi korusun diyorum. Kapalı kutu anlaşılmaz biri.

Geçen gün çok büyük kavga ettik. Biz ayrı olduğumuz dönemde benim netten tanıdğım bir kız arkadaşımla iletişim kurmuş. Benden haber alabilmek için. Barıştıktan sonra mesajlarını okudum. İkisi arasındaki netten mesajlaşmaları. Erkek arkadaşım hep beni anlatmış ona (isim vermeden) ama insan hemcinsini tanımaz mı? Kız onu etkilemeye çalışmış. Mesajlarda bariz belli bu. Kıza bu sebeple kızmıyorum, çünkü kız onun benim eski erkek arkadaşım olduğunu bilmiyordu. Ama sonuç olarak kız erkek arkadaşıma ilgi duymuş. Bu çok belli bir şey. Kavga ettiğimiz gün ondan kızı msninden silmesini istedim tekrardan. Daha önce defalarca istedim bunu. Kız sana karşı bir şeyler hissediyor dedim. Bundan eminim, o kızı sevmiyorum dedim. Ama erkek arkadaşım garip bir şey yaptı. Kızı bana karşı sonuna kadar korudu. Hem de hırçınca. Saçmaladığımı söyledi. Beni umursamadı. Kalbimi kıracak sözler söyledi. Ya onu sil ya beni dedim. İkinizi de silmiyorum dedi.
Çok büyük kavga ettik. Ona "O sadece netten tanıdığın bir kız. Sen beni netten tanıdığın bir kız için kaç aydır üzüyorsun. Beni o kıza karşı korumayan bir erkeği ben ne yapayım?" dedim.
Ve kızı arayacağımı söyledim. "Onu ararsan beni bir daha asla arama. Sen bir yalanlar çeviriyorsun ondan bu kadar büyütüyorsun." dedi. Yani konu bir anda benim yalan atmama ve samimiyetime geldi.
Ben elbette ki kızı falan aramadım. Ama ona aradığımı söyledim. Ve "seni hayatımdan tamamen siliyorum. netten tanıdığın bir kız için 5 yılı sildin attın" dedim ve ayrıldım yani ondan. Kavga çok büyük oldu, burada anlattığım gibi değil yani. Gereksiz yere o kadar büyüttü ki... O kadar büyüdü ki...

Aynı yıllar önce babamın annemi aldattığını öğrenmeden önce babamın annemin şüphelerine verdiği tepkiler gibi. Suçunu bastırmak için üste çıktı.

Şimdi gerçekten geri dönmeyi düşünmüyorum. Sadece sormak istiyorum. Ben mi büyüttüm? Yoksa o kızın o listede olması ve onu inatla koruması normal mi? Ben onunla evlenirsem yine böyle mi olacak? Ufacık bir sorun için benim kalbimi mi kıracak?
Doğru mu yaptım.. Ne oldu bize...

Lütfen yardımcı olun =( umarım biri sesimi duyar.

Kendinize çok iyi bakın.

ya bızde kavga ettık hep kavga kavga kavga :çok üzgünüm:
paso kavga edıyoz
sureklı hor horhor bagrıyo
yettı artık yaaa

belki1gun arkadaşım
sonuçta sen dedin karakterlerinizin farklı olduğunu
bu yüzden de ne kadar sevsen olmuyor
bende sevgilimden bundan dolayı ayrıldım herşeyimiz farklıydı ama zorla bir yıl yürüdü bizimkisi
erkek arkadaşının o kızla konuşması ve onu savunması ile başlıca bir sorun zaten
eğer iyi yürümüyorsa ve erkek arkadaşının değişmiyeceğine inanıyorsan yol ver bence
ne evliler var 30sene sonra anlaşamayıp ayrılan
unutmaki tek ayrılan sen olmayacaksın
hakkında hayırlısı olsun canım
yinede herşey sana bağlı
iyi düşün a.s.

Selam kızlar, erkek arkadasıma çok bağardım o da tafra yapıyor ne yapabılırım?
dun ben erkek arkadasıma bas bas bagardım sebebı telefonu bır kac saat acmamasıydı, acmadı işte oldugunu bılıyordum ama cıkmıs gezıyor da olabılırdı onun ıcın kaygılanmadım sadece gezıp aldatma ıhtımalınden korktum acıkcası ondan bagardım, cok alındı ve gereksız konusuyorsun dedı bana kızdı ben gereksız konusuyormuşum, ama o onu dıyınce ben pekı haklısın dedım sustum.
sımdıı ne yapabılırım ? özur mözur mı dılemem lazım sızce? konu baslıgı bu mu cok gerılerde kalmıs bu baslık kızlar ama yaa sabıt yaptırsak şunu yaparlar mı ? neyse saolun destek olursanız sevınırım.

Canım erkek arkadaşına güvenmeyi öğrenmelisin
Yani güvensizlik varsa zaten herşey baştan kopmuş oluyor
Aynı şeyleri o sana yapmış olsa ne yapardın bunu düşün ve ona göre davran bence kaydirigubbakcemile5
Bence erkek arkadaşının gönlünü almalısın a.s

erkek arkadaşım benden çok uzakta iş dolayısıyla. ve tam 10 aydır bu böyle.
izine gelip ilk gittiği zamanlar herşey iyi güzel ama 1 ayı geçince sorunlar çıkmaya başlıyor. uzakta bi ilişki yaşamak gerçekten zor. yanındayken hemen çözebileceğin bir konu telefonda uzuyor da uzuyor.

hülyalı...
yanıtın için çok teşekkür ederim. ben de senin düşündüğün gibi düşündüm ve şu süreçte ve cidden bitirmeye karar verdim. acı çekiyorum ama beni TEK bir şey avutuyor. ilk acı çeken ben değilim sonuncu da ben olmayacağım.
hayatımı mahfetmekten kurtuldum belki de... belki de hayırlısı buydu. belki 5 yıl değil 35 yıl heba olacaktı. şimdi düşünüyorum da daha sevgiliyle bir kızı bana karşı böyle hırçınca koruyan bir insan evlenince ne hayır getirir bana?

derler ya hani... kadınlar babalarına benzeyen kişilere aşık olmuş diye. sanırım benimki de o...
umarım çabuk geçer... umarım bir gün onu unuturum...
sevgiyle kalın...

Canım erkek arkadaşına güvenmeyi öğrenmelisin
Yani güvensizlik varsa zaten herşey baştan kopmuş oluyor
Aynı şeyleri o sana yapmış olsa ne yapardın bunu düşün ve ona göre davran bence kaydirigubbakcemile5
Bence erkek arkadaşının gönlünü almalısın a.s

sağol canım, bugun de aksam nerede oldugu bellısız, aradm acmadı etmedı sonra actı, sonra da uyuycam dedı her gun de kavga edıyoruz zaten mutemadıyen, etmemeye calısıcam aslında cunku byle 1 haftadan uzundur kavgalasıyoruz guzel olmuor :teselli:

bende bugün askerde olan aşkımın kalbini çooookk kırdım hata ettim ama onsuzluğa dayanamıorum artık ve abartıyorum.yarın çarşı izni var gönlünü alırım ben onun güzel bir mail gönderdim bile

bende bugün askerde olan aşkımın kalbini çooookk kırdım hata ettim ama onsuzluğa dayanamıorum artık ve abartıyorum.yarın çarşı izni var gönlünü alırım ben onun güzel bir mail gönderdim bile

Eğer hatalı olduğunu düşünüyorsan gönlünü almalısın tabiki cnm
umarım aranız düzelir a.s.

artık gönlünüde almak istemiyorum.çarşı izni bugün iptal olmuş ben pc başında sabahtan beri bekliyorum ama arayıp haber bile vermedi.tamam çok kırdım onu hatalıydım ama bunu yapmıcaktı.arkadaşını aradım o söyledi iptal oldu izni sana haber vermedimi dedi.telimide kapattım sesini bile duymak istemiyorum.bu sefer çok kırıldım

Sevgilim benden olgun olduğu için o fazla tartışmaz benimle, hep ben tartışırım sonra çok pişman olurum tabi. Özür dileyen yine ben olurum.

bu topiği çok sevdim bana lazım olcak gibi :bbo::jeyyar:

kızlae banada yer varmı pek takılıcam gibi geldide bana:kedi:

Back
X