Erkek arkdasimdan siddet goruyorum..

Derdinizi mi anlatıyorsunuz sevgilinizi mi methediyorsunuz anlamadım. madem süper bir insan çok iyi kalpli dayak da bonusu diyip oturun yani
kendinizde yanlış davrandığını biliyorsunuz hala burda nasıl bir yorum bekliyorsunuz. yapmanız gereken ortada üç çocukla ortada kalmadınz ayrılın olsun bitsin.

Senin kafanda olan bir insana verilebilecek en guzel akil devam et ayrilma tatlim hatta evlen en fazla öldurur 3.cu sayfa haberlerinde aci ama yine kadin cinayeti basligi altinda haber olursun devam et dogru uoldasin nsl olsa iyi biri dayagi olmasa degil mi !!!!!

erkekler malesef kolay elde edince kendilerini efendi gibi görüyor zaten ona mecburmuşsun gibi evlenincede yapabilir ama böyle hemen teslim olmak niye ...
biraz caba harcamalı bence
Bu mantığa göre evlenene kadar ayrı evlerde kalmış çiftlerin evliliğinde hiç şiddetin olmaması gerek. Ama maalesef öyle değil, mesele kolay veya zor olma meselesi değil. Mesele ne biliyor musunuz? Mesele insanlık, vicdan, karakter meselesi tamamen. Kolayı, zoru, nazı, niyazı kel alaka. Başarının, malın zor elde edileni evet kıymetlidir ama insan mal değildir, şu bakış açınız çok çirkin. Bundan dolayı da kadınlara hafif, kezban gibi yakıştırmalar yapılıyor işte.

Yeter artik magduru suclamayin, yokl gosterin. yeter. cok yazildi bu suclamalar kizi buradan sogutmayin.

Mukemmel aciklama.

Başligi okur okumaz ohaaaa dedim hic bir sevgi şiddeti affetmez manyakmisin ya sen dayak yiyince nasil hissediyorsun kendini allah askina bi soylesene

Oyle birisi seni sevse nolurr sevmese nolur sen bu adami sevebilirmisin ne kadar sinirli olursa olsun sana tekme tokat vuramaz

Ayrica baban senin sevgilinle birlikte yasamana musade edecek kadar vizyonu genis biriyse öldurecegini pek zannetmiyorum ki sizi baglayan bi durum yok

Sen bas gaza uzaklas cnm benim gec kalma ilerde dersin daha once ayrilsaydim diye

Şiddet görüyor olmanın da aynı evde yaşamakla alakası yok. Evlendikten sonra da şiddet gören yığınla kadın var. Dövecek olan evlendikten sonra da döver yani. Dayak yemeyi seven de işte böyle seviyorum cart curt der.

Deveye demişler neren

Deveye demişler neren eğri diye, demiş ki nerem doğru ki..
Kardeşim bunlar üniversite okuyan iki çocuk.. Ne birlikte yaşaması...
Ne yorumu yapayım ki şimdi buna..
Bunlara gözyuman ebeveynler var bir de..

İyi de bunun dayakla ne alakası var?
Nikahlı olunca dayak yenmiyor mu?

Üff var ya şu sitede bıktığım şeylerin başını şu ahlaka bekçilik edenler çekiyor. Ya hu konu dayak olur, aldatma olur, böyle tam odak noktası can alıcı kısmı bu meseleler olur bunlar tutarlar cımbızla konunun kenarından şu meseleleri ince ince çekerler sonra hoop 60 sayfa bu tartışılır. Mahsus mu yapıyorsunuz ya, gıcık etmeye mi uğraşıyorsunuz?
Kız defalarca dayak yemiş sizin kafa hala kızlı erkekli aynı evde kalıyorlar meselesinde ya, pes!
Valla konu sahibi kızım, müsterih ol yanlış yapmadın, hayat senin hayatın, hatta bu hamlen bu adamı daha derinlemesine tanıma fırsatı tanıdı sana. Belki evlendiğinde anlayacaktın bu herifin dayakçı olduğunu.
Bir insanı ancak beraber yaşayınca tam olarak tanırsınız. Annem hep bunu söyler, 2 sene nişanlı kalmışlar babamla ama annem evlenene kadar tanıyamamış babamı, çok net!

İyi de mesele bu mu yani?
Aynı evde yaşamasa sanki bu adam bu kızı dövemeyecekti, belki biraz daha zaman alırdı ama yine döverdi yine döverdi.
Bu ev işi işleri biraz hızlandırmış o kadar. Yoksa dayakla evin bir alakası yok.

annene babana de bakalım ben adamı derinine tanıma fırsatı verdim beni dövdü...nişanlansan ailene dersin ... sanki bu kuralları biz koymuşuz çokta mutluymusuz gibi ergen atarları yaşayın aynı evde görün çok net...

anlamamakta ısrarcısiniz yazdiklarimi farkli sekilde yansitiyorsunuz şiddetin hertürlüsune karsiyim kuma metres vs. Nerden biliyorsunuz sorgulamadigimi arti beraber yasiyorlar durumuna siz özellikle takildiginiz icin ben ikinci cevabimdada yazdim..

Birincisi ben ergen falan değilim, tanımadığınız insanlar hakkında atıp tutmayın isterseniz. Ayrıca sahi benim aile yapım hakkında ne biliyorsunuz?
Kendiniz de demişsiniz mutsuzuz diye, e mutsuz halinizle yine eski düzeni savunmaya devam ederseniz hep mutsuz kalırsınız, mutsuz kalırız millet olarak. Atalet kanunu derler, durmaya devam edersen durur yani, yeter ki sen hareket etmemeye karar ver.
Madem dayatılan kurallardan memnun değiliz, işe bu kuralları sorgulayarak başlamalıyız, fakat siz buna bile karşı çıkıyorsunuz. O halde düzenden memnun olduğunuzu varsaymamız gerekiyor. Fakat siz aksini iddia ediyorsunuz, sahi ne diyorsunuz?

bu sitede polemik yasak seninle daha fazla polemiğe giremiyeceğim kezban allah bekçisi bibi tabirler kullanıp saldıran sensin...
herkesin fikri kendine gerçeklerde öyle niye sinir yapıp polemik yapıyorsun

bu sitede polemik yasak seninle daha fazla polemiğe giremiyeceğim kezban allah bekçisi bibi tabirler kullanıp saldıran sensin...
herkesin fikri kendine gerçeklerde öyle niye sinir yapıp polemik yapıyorsun
Hahaha hiç güleceğim yoktu, sanki kezban diye size söyledim, bize kezban diyorlar dedim. Polemik değil, gayet normal bir tartışma fakat insan nasıl görmek isterse öyle görür. İyi geceler. Ek olarak ergen diyerek siz direkt olarak şahsıma atıfta bulundunuz hatırlatayım.

Sinirlenince daha yakışıklı oluyordur o..

Ye dayağını otur aşağa nolcak..iki tekme tokadına da katlanıver❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…