- 21 Kasım 2015
- 156
- 166
- 23
- Konu Sahibi Ecclicious
-
siddet gorenlerde eroin etkisi yaratan baginlilik oldugunu bilmiyorsunuz. lutfen magduru suclama kulturune biat etmeyin artik.dayak yemeye devam edin.nede olsa çok seviyorsunuz.bazen bu kızları anlamak çok zor yaaaa.
Bu mantığa göre evlenene kadar ayrı evlerde kalmış çiftlerin evliliğinde hiç şiddetin olmaması gerek. Ama maalesef öyle değil, mesele kolay veya zor olma meselesi değil. Mesele ne biliyor musunuz? Mesele insanlık, vicdan, karakter meselesi tamamen. Kolayı, zoru, nazı, niyazı kel alaka. Başarının, malın zor elde edileni evet kıymetlidir ama insan mal değildir, şu bakış açınız çok çirkin. Bundan dolayı da kadınlara hafif, kezban gibi yakıştırmalar yapılıyor işte.erkekler malesef kolay elde edince kendilerini efendi gibi görüyor zaten ona mecburmuşsun gibi evlenincede yapabilir ama böyle hemen teslim olmak niye ...
biraz caba harcamalı bence
Yeter artik magduru suclamayin, yokl gosterin. yeter. cok yazildi bu suclamalar kizi buradan sogutmayin.Senin kafanda olan bir insana verilebilecek en guzel akil devam et ayrilma tatlim hatta evlen en fazla öldurur 3.cu sayfa haberlerinde aci ama yine kadin cinayeti basligi altinda haber olursun devam et dogru uoldasin nsl olsa iyi biri dayagi olmasa degil mi !!!!!
Mukemmel aciklama.Bu mantığa göre evlenene kadar ayrı evlerde kalmış çiftlerin evliliğinde hiç şiddetin olmaması gerek. Ama maalesef öyle değil, mesele kolay veya zor olma meselesi değil. Mesele ne biliyor musunuz? Mesele insanlık, vicdan, karakter meselesi tamamen. Kolayı, zoru, nazı, niyazı kel alaka. Başarının, malın zor elde edileni evet kıymetlidir ama insan mal değildir, şu bakış açınız çok çirkin. Bundan dolayı dakadınlara hafif, kezban gibi yakıştırmalar yapılıyor işte.
Deveye demişler nerenAynı evde yaşamasa belki dayak yemicekti, evlenince süpriz olacaktı?
Aynı evde yaşamanın konuyla ne alakası var?
Aynı evde yaşamadan evlenip dayakla tanışan pekçok kadın var.
Aynı evde yaşamanın ne kadarrrrrr yanlış olduğunu neden araya sıkıştırıverdiniz? Ne alaka konuyla?
İşte tanımış ya adamı, dayakçı çıktı adam. Demek ki birlikte yaşayınca her halini görebiliyorsun adamın.
Madem konunun dışında sivrilterek bir yorum yapacaksın bari mantığını düzgün kur ya.Varsayımını görünce böyle oldum.
Deveye demişler neren
Deveye demişler neren eğri diye, demiş ki nerem doğru ki..
Kardeşim bunlar üniversite okuyan iki çocuk.. Ne birlikte yaşaması...
Ne yorumu yapayım ki şimdi buna..
Bunlara gözyuman ebeveynler var bir de..
İyi de mesele bu mu yani?Deveye demişler neren
Deveye demişler neren eğri diye, demiş ki nerem doğru ki..
Kardeşim bunlar üniversite okuyan iki çocuk.. Ne birlikte yaşaması...
Ne yorumu yapayım ki şimdi buna..
Bunlara gözyuman ebeveynler var bir de..
annene babana de bakalım ben adamı derinine tanıma fırsatı verdim beni dövdü...nişanlansan ailene dersin ... sanki bu kuralları biz koymuşuz çokta mutluymusuz gibi ergen atarları yaşayın aynı evde görün çok net...Üff var ya şu sitede bıktığım şeylerin başını şu ahlaka bekçilik edenler çekiyor. Ya hu konu dayak olur, aldatma olur, böyle tam odak noktası can alıcı kısmı bu meseleler olur bunlar tutarlar cımbızla konunun kenarından şu meseleleri ince ince çekerler sonra hoop 60 sayfa bu tartışılır. Mahsus mu yapıyorsunuz ya, gıcık etmeye mi uğraşıyorsunuz?
Kız defalarca dayak yemiş sizin kafa hala kızlı erkekli aynı evde kalıyorlar meselesinde ya, pes!
Valla konu sahibi kızım, müsterih ol yanlış yapmadın, hayat senin hayatın, hatta bu hamlen bu adamı daha derinlemesine tanıma fırsatı tanıdı sana. Belki evlendiğinde anlayacaktın bu herifin dayakçı olduğunu.
Bir insanı ancak beraber yaşayınca tam olarak tanırsınız. Annem hep bunu söyler, 2 sene nişanlı kalmışlar babamla ama annem evlenene kadar tanıyamamış babamı, çok net!
anlamamakta ısrarcısiniz yazdiklarimi farkli sekilde yansitiyorsunuz şiddetin hertürlüsune karsiyim kuma metres vs. Nerden biliyorsunuz sorgulamadigimi arti beraber yasiyorlar durumuna siz özellikle takildiginiz icin ben ikinci cevabimdada yazdim..Nasil yani... artik tanimis, adamin ne oldugunu ogrenmis, uzak dursun diye soyluyoruz konu sahibine. eve cikip onu ogrenmesi onun icin daha buyuk bir felaketten kurtarmis diyoruz. Oradan uzaklasmasini istyoruz. siz ise gelmis "bunlar beraber oturmus" kismina takilmissiniz. Kiz siddet gormus sizin dusundugunuz seye bakin!
istediginiz kadar yanlis bulun. sizin hayata yaklasiminiz cok sekilci. ozellikle konsantre oldugunuz nokta nikahsiz beraberlik, kadinin can guvenligi degil.Ama siz imam nikahina, kumaya, metrese hic ses cikarmiyor sorgulamiyorsunuz! size gore yuva kurmak icin bir adamla eve cikmak kotu, imam nikahi altinda her turlu kanuni korumadan uzak cocuk buyutmek iyi!
Birincisi ben ergen falan değilim, tanımadığınız insanlar hakkında atıp tutmayın isterseniz. Ayrıca sahi benim aile yapım hakkında ne biliyorsunuz?annene babana de bakalım ben adamı derinine tanıma fırsatı verdim beni dövdü...nişanlansan ailene dersin ... sanki bu kuralları biz koymuşuz çokta mutluymusuz gibi ergen atarları yaşayın aynı evde görün çok net...
bu sitede polemik yasak seninle daha fazla polemiğe giremiyeceğim kezban allah bekçisi bibi tabirler kullanıp saldıran sensin...Birincisi ben ergen falan değilim, tanımadığınız insanlar hakkında atıp tutmayın isterseniz. Ayrıca sahi benim aile yapım hakkında ne biliyorsunuz?
Kendiniz de demişsiniz mutsuzuz diye, e mutsuz halinizle yine eski düzeni savunmaya devam ederseniz hep mutsuz kalırsınız, mutsuz kalırız millet olarak. Atalet kanunu derler, durmaya devam edersen durur yani, yeter ki sen hareket etmemeye karar ver.
Madem dayatılan kurallardan memnun değiliz, işe bu kuralları sorgulayarak başlamalıyız, fakat siz buna bile karşı çıkıyorsunuz. O halde düzenden memnun olduğunuzu varsaymamız gerekiyor. Fakat siz aksini iddia ediyorsunuz, sahi ne diyorsunuz?
Hahaha hiç güleceğim yoktu, sanki kezban diye size söyledim, bize kezban diyorlar dedim. Polemik değil, gayet normal bir tartışma fakat insan nasıl görmek isterse öyle görür. İyi geceler. Ek olarak ergen diyerek siz direkt olarak şahsıma atıfta bulundunuz hatırlatayım.bu sitede polemik yasak seninle daha fazla polemiğe giremiyeceğim kezban allah bekçisi bibi tabirler kullanıp saldıran sensin...
herkesin fikri kendine gerçeklerde öyle niye sinir yapıp polemik yapıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?