Erkek arkdasimdan siddet goruyorum..

Aynı evdemı yasıyorsunuz ne guzel ya .Sen bıraksan da o bırakmaz senı alılmıs sana bır kere .

Bu kafayi yaşamak için ne aliyorsaniz aynısından ben de istiyorum
Yani sizi fizyolojk olarak ve psikolojik olarak yipratan bir insanla sizi baglayan bir durum yokken sevginin arkasina siginip hala birliktelik surdurmeniz bana cok yanlış geldi.
Sizin de bir tedaviye ihtiyaciniz var

Nasil yani... artik tanimis, adamin ne oldugunu ogrenmis, uzak dursun diye soyluyoruz konu sahibine. eve cikip onu ogrenmesi onun icin daha buyuk bir felaketten kurtarmis diyoruz. Oradan uzaklasmasini istyoruz. siz ise gelmis "bunlar beraber oturmus" kismina takilmissiniz. Kiz siddet gormus sizin dusundugunuz seye bakin!

istediginiz kadar yanlis bulun. sizin hayata yaklasiminiz cok sekilci. ozellikle konsantre oldugunuz nokta nikahsiz beraberlik, kadinin can guvenligi degil.Ama siz imam nikahina, kumaya, metrese hic ses cikarmiyor sorgulamiyorsunuz! size gore yuva kurmak icin bir adamla eve cikmak kotu, imam nikahi altinda her turlu kanuni korumadan uzak cocuk buyutmek iyi!

evlilikten önce ipleri onun eline verince öyle oluyor...bizim ülkemizde erkek zor elde etmeli neden birlite yaşıyorsun yurta kal

evlilikten önce ipleri onun eline verince öyle oluyor...bizim ülkemizde erkek zor elde etmeli neden birlite yaşıyorsun yurta kal

iyi de evlilikte verince ne degisecek , adam siddet problemli zaten?

hem ipleri eline vermek niye, insan kendi hayatina hakim olmalidir evlense de evlenmese de. onlar bizim efendimiz mi?

Öyle olmuş olsa ülkede şiddete uğrayan kadın sayısı binde bir bile olmazdı.Çoğunluk evlilikten sonra beraber yaşamaya başlıyor çünkü ve bir çok ailenin problemi aile içi şiddet.

Şunu Unutma sakın;Şiddeetin bahanesi olmaz eğer şiddet gösteriyorsa sende bahane uyduruyorsan ikinizde iyi insanlar değilsiniz. İyi bir insan olmak demek önce şiddetten uzak durmaktır.

erkekler malesef kolay elde edince kendilerini efendi gibi görüyor zaten ona mecburmuşsun gibi evlenincede yapabilir ama böyle hemen teslim olmak niye ...
biraz caba harcamalı bence

Sevgilinizden dayak yiyorsunuz hala gelip burda cok iyi biri deyip tepki verenlere kızıyorsunuz. Iyi biri kavramlarımız uymuyor, uymayacakta. Ayrıca babam duysa kıyameti koparır diyorsunuz. Kendinize saygınız yoksa sizi seven koruyan ailenize saygınız olsun. Hangi aile kızının elin adamı tarafından dövülüp bu şekilde hakaret gormesini ister.

erkekler malesef kolay elde edince kendilerini efendi gibi görüyor zaten ona mecburmuşsun gibi evlenincede yapabilir ama böyle hemen teslim olmak niye ...
biraz caba harcamalı bence
Yahu TESLIM OLMAK nedir? Bu kadin bir beraberlik yasamak, tanimak ve saglam yuva kurabilmek icin ayni eve tasinmis.
Kole olmaya yazilmamis!!!

öff müstehak ya adam bulmuş ezecek birini ezsin sinirini atar senin üzerinde sen kendine acımıyorsun biz mi acıyalım vah vah mı diyelim

Bizim seninle iyi kavramımız uyuşmuyor sanırım kendine iyilik yap ayrıl bu kişiden şimdi dövüyorsa ileride ne yapar bilinnmez.

Normalde melektir zaten....
Kocam/Sevgilim normalde iyi ama sinirlenince gözü dönüyor, çok seviyom ben onu

diyen kadınlara dayak müstehak...

Otur dayağını ye sus...

tamam arkadaşım sen Türkiyeden yaşamıyorsun yada herşeyi ünv ortamı sanıyorsun anladım ben senii... benim çokkkk arkadaşlarım birlikte yaşadılar ünv erkek arkadaşlarıyla çocuklar dönünce başka kızlarla evlendi ünv kızlara istediklerini yaparak
tamam özgürsünüz de ilk defa siz yaşamıyorsunuz deneyimi olan insanlar dinlenmeyip başına buyruk yaşayınca sorunlar çıkıyor

Hanimlar

anladigim kadariyla kadin erkek iliskileri hakkindaki deger yargilarinizda muthis bir farklilik var.
bir kisminizin gorusleri gayet modern, 21. yuzyil hayatina uyumlu, ve kadin oncelikli.
Kalan kesim ortacagdan kalma dunya gorusune sahip, kadinin sectigi hayat bicimi ile siddeti bagdastiran ve kabul eden.

Bu ortacag kafalilik gercekten buyuk bir bas agrisi. 21. yuzyilda yasayan insanlar icin gelismemizi , daha saglikli aileler kurmamizi engelleyen bir cehalet var karsimizda. Bu cehaletle hic bir yere varamayiz. Ortacag dusuncelilere sesleniyorum. Size ters gelen seyleri sizin cocuklariniz yapacak ve sok olacaksiniz. Zira sizin dusunce yapiniz kadinlar ve cocuklar icin hic ama hic avantajli degil. Onlar dogmatik degil pratik dusunecekler. Buna hazir olun. Dusuncenizin surdurebilir hic bir yani yok.

Ayrilmak istiyorum ama beni bekleyen o yalnizlik o bunalim, ona karsi olcak olan ozleme, onsuzluga cesaret edemiyorum.

Goren duyanda 30 senelik evlisiniz, 3-5 cocugunuz var, bu yastan sonra hayat kurmak zor kadincagiz ne yapsin diye dusunur.

Kac yasindasin cok merak ediyorum, cocugun artik psikolojik sorunlarimi var ailesiyle derdi mi var nesi varsa artik. Onunu arkasini dusunmeden karsindakini tanimadan etmeden ayni eve cikiyorsun herseyi yasayip tuketiyorsun simdide ben olurum onsuz olamam tripleri yapip adamin siddet uygulamasina bile musamma gosteriyorsun. Onu bastan dusunecektin desem ne yazar o kadar olgunlugun olsaydi su durumda olmazdin zaten.

Babama soylesem isler karisacak , onu oldurur diyorsun , neden acaba ? Ailen daha birlikte yasadiginizi bile bilmiyor sanirim, kaldiki birde ailene sevgilimden daya yiyorum diyeceksin. Birde cocugun anne babasiyla icli disli yuz goz olmussun. Adamlarin sana ne demelerini bekliyorsun, yada ogullarina ne diyeceklerde birden akillanacak?

ayril o evden de o cocuktanda , hayatina ceki duzen ver, gelecegine odaklan. evlilik hayali degil kariyer plani yapiyor olman lazim, hele bu gibi biriyle hayal kurmak gelecegini mahveder.

O erkekler zaten kadini insan yerine koymuyorsa suc o tur erkeklere yuz veren kadinlardir. bu klasik bir sapsal Turk erkegini secip secmeme sorunudur. Uyanik kadinlar onlari secmez. Ama siz uyandirmayi bile istemeyen bir sistemin icindesiniz, Ama bundan emin olabilirsiniz, tum dunyada erkek ve kadin bir araya gelince bunu kendileri icin yaprlar. Turk erkegi gibi hain kullan=at planlari olmaz. Gercekten yuva kurmak icin bir arada durular.

Şiddet görüp görüp seviyorum, onsuz olamam, yanımda onu istiyorum diyen kadınlara müstehak bence. Devam et, sevgilindir, sever de döver de yani. Yemediğin dayak kalmamış burada halen daha seviyorum diyorsun. Hakediyorsun bence bu kafa yapısıyla. Bir tokat attı diye boşanan kadınlar var şu ülkede. Tokadı bırak, hakaret etti diye ayrılan, boşanan kadınlar var. Sen önce kendi onuruna sahip çık, gerisi gelir.

Her zaman ettiğim bir laf var: Toplumun, erkek zihniyetinin değişmesini istiyorsak önce kadın zihniyetinin değişmesi lazım. Önce kadın kendini ezdirmeyecek. Ama bizim kadınımız 3 günlük sevgilisinden dayak yiyip seviyorum, ayrılamam dedikçe kadına şiddet bu ülkede bitmez, bitemez. Kaç tane kadın kendisine şiddet uygulayan erkeğe "dur" diyor? Neden demiyor? Keyfinden demiyor. Sen gerçekten zor durumda kalmış falan değilsin, adamı bırakmamak için sebebin seviyor olman. Sen zor durumda olduğun için dayak yemiyorsun yani. Adam seni dövüyor sen de ama seviyorum bik bik deyip adamın ekmeğine yağ sürüyorsun. Hiç erkeğe suç bulmayın, işte bütün suç şiddet gördüğü halde seviyorum, özlerim falan deyip ayrılmayan, erkeğe kendisine dayak atma fırsatını veren kadında. Kadının suçu bir erkekle aynı eve çıkmak ya da ilişki yaşamak falan değil, kadının suçu kendi ayakları üzerinde durmamak (duramamak demiyorum) ve kendini savunması gerekirken savunmayarak sevgi, özlem gibi saçma şeylern arkasına sığınarak dayak yemeye devam etmek.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…