Erkek arkdasimdan siddet goruyorum..

Belki ben de yaşarım alır bi vazo çalarım kafasına,ama seviyorum diye ağlamam, senin ailen yok mu, annen baban dövüyo muydu seni?

Sorunları varsa tedavi olsun arkadaş bu ne, bir sinirle cekse vurma kimvurduya gidersin

Eger ayrilmazsan sevgi mevgi kalmaz tiksinirsin o adamdan ama butun bunlari yapmasina izin verdigin icin asil kendinden nefret edersin.

Fake sindir umarım. Böyle bir kızın gerçekten var olabileceğine inanmıyorum...
Polise neden gitmiyorsun neden hala seni döven bir adamla aynı evde kalabiliyorsun aranızda hiç bir hukuki bağ yok?Seni ona mecbur kılan başka şeyler var demek ki.
Babama söyleyeceğim demişsin de baban erkek arkadaşınla aynı evde yaşadığını biliyor mu?
Erkek arkadaşının ailesi senin oğulları ile aynı evda kaldığından haberi var mı? Varsa onların gözünde kötü bir durumdasın hiç de umursamıyorlardır oğlumuzun elinin kiri gibi bakıyorlardır muhtemelen.

Tabi ki ağır tepki vericez.
Erkek şiddetini asla meşru göremeyiz. Ruh hastalarını aklayamayız. Kocası tarafından darp edilen,bıçaklanan öldürülen kadınlara bu saygısızlığı yapamayız. Katilleriniz,dayakçılarınız aslında iyi insanlar tezini destekleyemeyiz kusura bakma.

Madem ilişkinden bu kadar memnunsun dayak yemeye devam et bizden ne istiyorsun? Gençliğini güzelliğini bir ruh hastası tedavi olsun diye peşinde gezerek heba et aferin.

O da seni sevse, ilk saç çekişten sonra tedavi olmak ister, sen buraya konu açmaya bile gerek duymazdın. Madem onun sorunu, o çare bulsun.

Sen kendi anneni, çocuğunu dayak yerken düşün bakalım bi ne hissederdin?

Senin yaşındaki kızlar kafelerde, sinemalarda,konserlerde yaşını, gençliğini yaşıyo. Bu ne üni. Okurken koca kahrı çeken cahil kadınlara dönmüşsün. Anan baban seni bunun için mi okutuyo? Madem adam akıllı geleceğini şekillendirmeyeceksin, dön babanın evine en azından dayak yemekten kurtulursun.

Dayak şiddet gören kadınların ortak noktası doven adam çok iyi melek ama öfkesine hakım olamıyor boyle kandırınca kendıno acı cekmıyormusun?bu nasıl iş fazla sevgıdrn öldürmez inş

Iyi çok sewiyorsan ewlen o zaman cocukta yap dayakta yemeye dewam et sonrs buraya ewliyim cocugum war kocamdan siddet görüyorum gidecek yerim yok diye konu acarsin.. neden bile bile lades yapiyorsun degismeyecek siddetin hic bir aciklamadi yok! Aklin warsa ayrilirsin.

Annene babana bi sor bakayım. De ki beni hayvanın biri dövüyor sövüyor! Madem beğenmedin bizi sonuçta tanımıyoruz etmiyoruz seni demi. Anan baban nasıl bi tepki verecek bi gör! Lafa bak yaaa gaddarca cevap veriyormuşuz! Annen baban seni öküzün biri dövsün diye büyüttü değil mi? Gaddarca cevap al sana yine! Hey yarabbim!!

yalnızlık bunalım en fazla kırk gün sürer geçer gider,merak etme onsuz da yaşarsın ama senin kişiliğin onurun gururun zedelenince ömür boyu travma pişmanlık duygun geçmeyecek ben ne yaptım diye kendine kızacaksın..sen çok mu kolay yetiştin de kendine bu kadar kolay kıydırıyorsun..sana senden daha değerli hiç kimse olamaz..yemişim erkeğini o kim oluyo,dünyanın son tohumu mu?.anam beni öpmelere kıyamazken elin zibidisi nasıl döver ya..evlenince daha beter olacak..o zaman tksineceksin ondan kurtulamayacaksın dahada saplanacaksın kayıpların dahada büyük olacak..zararın neresindeen dönersen kardır..biz ne ölürüm yaşayamam dediklerimizi gömdük te şimdi allahımıza şükrediyoruz ne aptalmışım diye hayıflanıyorum bile..kurtulmuşum çok şükür

Vay arkadaş ya madem sevgilini aklayacaksın ne diye konu açtın?
Gerçekleri söyleyince ben okumaya devam edemem diyorsun, ama ilişkiye devam edemem diyemiyorsun.
Başka tartışmalar olaylar yaşasan neyse de arkadaşım ihanet, şiddet boşverilecek konular değil.
Bunun dışında herşey güzel diyorsun e öyleyse devam et bizene o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…