- 7 Aralık 2010
- 161
- 72
- 98
- 31
- Konu Sahibi Ecclicious
-
O da seni sevse, ilk saç çekişten sonra tedavi olmak ister, sen buraya konu açmaya bile gerek duymazdın. Madem onun sorunu, o çare bulsun.
Sen kendi anneni, çocuğunu dayak yerken düşün bakalım bi ne hissederdin?
Senin yaşındaki kızlar kafelerde, sinemalarda,konserlerde yaşını, gençliğini yaşıyo. Bu ne üni. Okurken koca kahrı çeken cahil kadınlara dönmüşsün. Anan baban seni bunun için mi okutuyo? Madem adam akıllı geleceğini şekillendirmeyeceksin, dön babanın evine en azından dayak yemekten kurtulursun.
Dayakci, sadakatsiz, ahlaksız kocalarını durmadan çoğaltıp duran bir sürü kadın var, onlardan biri olur işte.Ama türeyip genlerini aktarıyor bu gibiler, hatta üçer beşer çocuk yapıyorlar....
Tabi ki ağır tepki vericez.
Erkek şiddetini asla meşru göremeyiz. Ruh hastalarını aklayamayız. Kocası tarafından darp edilen,bıçaklanan öldürülen kadınlara bu saygısızlığı yapamayız. Katilleriniz,dayakçılarınız aslında iyi insanlar tezini destekleyemeyiz kusura bakma.
Madem ilişkinden bu kadar memnunsun dayak yemeye devam et bizden ne istiyorsun? Gençliğini güzelliğini bir ruh hastası tedavi olsun diye peşinde gezerek heba et aferin.
Biraz agir tepkiler vermissiniz, bende sizin gibi dusunuyordum bunlari yasamadan once. Ilk sevgilim dedim, insan gibi anlatiyorum size derdimi bu mu simdi? Daha fazla okuyamam, bu zihniyet vs bla bla , bu mudur arkadaslar? Istemeyen cevap vermesin, erkek arkadasim sinir hastasi ve ben onun tedavi olmasini istiyorum cunku onu seviyorum. Cunku aramizda bu kavgalari bi yana birakirsak bir suru guzel sey yasadik. Allah askina yapmayin ya, insallah siz yasamazsiniz ayni seyleri kizlar, ben sizin gibi gaddarca cevap veremem size.
Yalçın A. polise verdiği ifadede, “Onu çok seviyordum. Bana yüz vermediği ve terslediği için öldürdüm”dedi.
Tutuklanan Mücahit Y., "Onu çok seviyordum evlenmek istedim, ancak o konsomatristliği bırakmayınca öldürdüm" dediği belirtildi.
Öldüresiye sevmek denen şey bu olsa gerek
Size şiddet uygulayan birini S.E.V.E.M.E.Z.S.İ.Nİ.Z........
artık bu cümleyi görmekten beynim yandı.....
yeter valla yaaaa.....
Kendinize eziyet etmekten zevk mi alıyosuniz.
sevmekyeceksin böyle birini
kusura bakma....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?