- 2 Aralık 2012
- 271
- 83
- 298
- Konu Sahibi Ecclicious
-
He bu arada bu yoruma istinaden şunu söylüyorum: "Bir adamın adamlığı normal şartlar altında değil, anormal şartlar altında belli olur zaten."Sakin ayrilma. Normalde iyi biriymis. Boyle birini bir daha nereden bulacaksin?
He bu arada bu yoruma istinaden şunu söylüyorum: "Bir adamın adamlığı normal şartlar altında değil, anormal şartlar altında belli olur zaten."
Yoksa iyi günde herkes iyidir, önemli olan kriz anlarında nasıl davrandığındır. Böyle zamanlarda saldırganlaşıp, el kaldırıyorsa birisi o adam ruh hastasıdır, ve yanında yaşayan kişi için tehlike arz ediyordur. Ve sağlıksız bir insanla sağlıklı bir ilişki yürütebilmenin ihtimali yoktur.
Mazoşizm Türk kadınlarına vergi adeta.
Oncelikle kendimi anlatamiyorum, bi izin verirseniz.
Siddetin kucugu buyugu yoktur, hersey bir sac cekmeyle, kufurle baslar.
Bu konuda HAKLISINIZ, H A K L I S I N I Z!
Size hak vermeyip, onu mu savundum ben ? Bi insan gibi okuyun yahu, bende kendime yeni bi hayat kurmak istiyorum ama hak verin ki bukadar cok sey yasandiktan sonra insan cok yaralar aliyor. Ben bunlari hak etmedigimi biliyorum ama inanin su an cok kotuyum. Cok yalnizim bu iliski icin bi cok seyden vazgectim,fedakarliklar yaptim. O benim icin hic bisey yapmadi diyemem cunku o da cok fedakarliklar yapti ama siddet var iste Allah kahretsin ki bu boyle. Tedavi gormuyor ama kendisi de tedavi gormek istedigini soyledi, affedilir gibi degil hep affettim ama artik istemiyorum.
Yalçın A. polise verdiği ifadede, “Onu çok seviyordum. Bana yüz vermediği ve terslediği için öldürdüm”dedi.
Tutuklanan Mücahit Y., "Onu çok seviyordum evlenmek istedim, ancak o konsomatristliği bırakmayınca öldürdüm" dediği belirtildi.
Bu şeye benziyor bak, bir adam mesela uyuşturucu taciri ama sürekli hayır kurumlarına para bağışlıyor. Şimdi bu adam iyi bir adam mı sence ya?Normali anormali bosver ya. Iyi biri ama o... Kiymasin bu iliskiye...
Ben dayak yemekten zevk aliyorum, sevgilimdir yapar mi dedim ya size?
insan gibi derdimi paylastim sadece
Ayrilacaksin o zaman yapacağın tek şey bu. Daha cook gencsin. Bir daha aşık olamam demen çok saçma. Kimler çıkar karşına. Hemen ayır evi hemen.Ben dayak yemekten zevk aliyorum, sevgilimdir yapar mi dedim ya size?
insan gibi derdimi paylastim sadece
affetmeye dEvam et...Oncelikle kendimi anlatamiyorum, bi izin verirseniz.
Siddetin kucugu buyugu yoktur, hersey bir sac cekmeyle, kufurle baslar.
Bu konuda HAKLISINIZ, H A K L I S I N I Z!
Size hak vermeyip, onu mu savundum ben ? Bi insan gibi okuyun yahu, bende kendime yeni bi hayat kurmak istiyorum ama hak verin ki bukadar cok sey yasandiktan sonra insan cok yaralar aliyor. Ben bunlari hak etmedigimi biliyorum ama inanin su an cok kotuyum. Cok yalnizim bu iliski icin bi cok seyden vazgectim,fedakarliklar yaptim. O benim icin hic bisey yapmadi diyemem cunku o da cok fedakarliklar yapti ama siddet var iste Allah kahretsin ki bu boyle. Tedavi gormuyor ama kendisi de tedavi gormek istedigini soyledi, affedilir gibi degil hep affettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?