Erkek arkdasimdan siddet goruyorum..

Hepsini okumaya sinirlerim elvermedi canım.Bir an önce kaç kurtar kendini.Ailen seni alemin psikopat oğlu dövsün diye doğurmadı.Çok sinir oldum ya,böyle sevgi olmaz.

Sakin ayrilma. Normalde iyi biriymis. Boyle birini bir daha nereden bulacaksin?
He bu arada bu yoruma istinaden şunu söylüyorum: "Bir adamın adamlığı normal şartlar altında değil, anormal şartlar altında belli olur zaten."
Yoksa iyi günde herkes iyidir, önemli olan kriz anlarında nasıl davrandığındır. Böyle zamanlarda saldırganlaşıp, el kaldırıyorsa birisi o adam ruh hastasıdır, ve yanında yaşayan kişi için tehlike arz ediyordur. Ve sağlıksız bir insanla sağlıklı bir ilişki yürütebilmenin ihtimali yoktur.

yok canım dünyada bi o adam var sakın bırakma en fazla sakat kalırsın olmadı ölürsün ne olcak arada aşk var sen kıymetli diğilsin önemli olan onun aşkı o mutlu olsun yeter. hayatta bi o var çünkü kaybetme günah ......

Oncelikle kendimi anlatamiyorum, bi izin verirseniz.
Siddetin kucugu buyugu yoktur, hersey bir sac cekmeyle, kufurle baslar.
Bu konuda HAKLISINIZ, H A K L I S I N I Z!
Size hak vermeyip, onu mu savundum ben ? Bi insan gibi okuyun yahu, bende kendime yeni bi hayat kurmak istiyorum ama hak verin ki bukadar cok sey yasandiktan sonra insan cok yaralar aliyor. Ben bunlari hak etmedigimi biliyorum ama inanin su an cok kotuyum. Cok yalnizim bu iliski icin bi cok seyden vazgectim,fedakarliklar yaptim. O benim icin hic bisey yapmadi diyemem cunku o da cok fedakarliklar yapti ama siddet var iste Allah kahretsin ki bu boyle. Tedavi gormuyor ama kendisi de tedavi gormek istedigini soyledi, affedilir gibi degil hep affettim ama artik istemiyorum.

Pişt konu sahibi milyonlarca erkeğin rüyasisin yeminle:) dayak yiyen yinede erkeğinin kendisini deliler gibi sevdiğine, yahu pis acıttı kolumu az kaldı kıracaktı ya çenem ya çenem offf şişti herhalde ama olsun sevgisinden yapıyor aslında çok iyi bi insan beni dövmesi de bana olan sevgisini gösteriyor sevmese döver mi diye saçmalıklara inanan nadir hemcinslerimizdensin tebrik ederim....

Normali anormali bosver ya. Iyi biri ama o... Kiymasin bu iliskiye...

Yalnizlik bunalimini goze alamayip dayak yemeyi goze alabilen kadin, kadinlarimiz

Dayak yiyip hala seviyorum diyen kadin, kadinlarimiz

Ben gercekten bir sigara yakmaya gidiyorum,sinirim bozuldu.

Kamu spotu: sigara sagliga zararlidir ama bu kadina siddet uygulayan mahluklar ve bunu kendine reva goren kadinlar kadar degil.

Mazoşizm Türk kadınlarına vergi adeta.
aynen öyle.....

evli olsun bekar olsun
gördükleri şiddeti meşru kılmak için
seviyorum zırvasına sığınıyorlar....
hadi ordan be....
tekme tokat yicem....
hem bedenim hem ruhum zarar gorecek
bide o herifi sevicem
yok öyle dünya.....

sana ne diyelim ozaman herşey söylenmiş ne yapalım burası türkiye kaderine razı ol mu diyelim ne diyelim canım ne istiyosun ?

Ahh ahh şöyle bir sevenim olmadı ya, sevginin göstergeleri bunlar hep...kocam keşke dövse de sevildiğimi anlasam bari biraz...

Normali anormali bosver ya. Iyi biri ama o... Kiymasin bu iliskiye...
Bu şeye benziyor bak, bir adam mesela uyuşturucu taciri ama sürekli hayır kurumlarına para bağışlıyor. Şimdi bu adam iyi bir adam mı sence ya?
Bazı pisliklerin üzerini örtemeyiz, hiçbir şey bırakın iyi biri yapmayı durumu nötrleyemez bile.
O nedenle bir adam hem dayakçı olup hem de iyi biri olamaz, bu mantığa aykırı başta.

Ben dayak yemekten zevk aliyorum, sevgilimdir yapar mi dedim ya size?
insan gibi derdimi paylastim sadece

Ben dayak yemekten zevk aliyorum, sevgilimdir yapar mi dedim ya size?
insan gibi derdimi paylastim sadece
Ayrilacaksin o zaman yapacağın tek şey bu. Daha cook gencsin. Bir daha aşık olamam demen çok saçma. Kimler çıkar karşına. Hemen ayır evi hemen.

affetmeye dEvam et...
hatta onsuz bir gelcek düşlemë..
öyle yazmissinya konunda....
bi kaç seneye 3. sayfa haberi olursun
başlarım ben böyle iliskide yapılan fedakarliga.... ne yapmış acaba yaaaa...
sev onu sev daha çok sev senn.....
siz ne desek boş şu affettim cunlesinden sonra onu anladım

sen bildiğin seviyorum deyip katlanacakmısın bu adama şaka gibi! hala birlikte oluşun bile şaşırttı şu an beni seven adam sevdiğine kıyamaz...

Haklisiniz ben psikolojik olarak cok kotuyum.
Annemi kaybettim 4 yil once, babam el ustunde tutuyor beni ve kardesimi. Okadar cok acilar yasadim ki, bunuda atlatmaliyim bi sekilde.. kendime itiraf edemiyorum belki de , gercekten seven adam yapmazdi. Ben her kavgada cocuk gibi azarlanmaktan, vurmasindan, bana agza alinmicak hakaretler etmesinden cok bunaldim. Bu universitede ilk yilim, burda cevrem de yok, cok kucuk bi yer zaten. Bazen diyorum okulu mu biraksam gitsem cok uzaklara babamla, kardesimle. Buyuk bi cikmazin icindeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…