• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkdasimdan siddet goruyorum..

Çok kıskanıyor AMA seviyor
Giydiğime /Gezdiğime karışıyor AMA seviyoorrrr
Beni dövüyor/aldatıyor AMA özünde iyi biri seviyooorrr..

Sevgi nin milyon tane ifade şekli vardır AMAA hakaret/psikolijk-fiziki şiddet vs Sevgi nin uzantısı gibi görmek nedir yahuuuu?

Aşk,sevgi dediğimiz şeylerde bu şekilde şiddete yer yoktur. Gerçekten sizi seven biri saç telinize dahi dokunmaya kıyamaz. Bu sevgi değil belkide size bağımlı ya da da saplantılı. Yapmayın Allah aşkına! Üniversitede okuyan gencecik bir kızsın bu tarz bir olayda nasıl sessiz kalabiliyosun? 1 ay bilemedin 1 yıl sonra gazetelere manşet olup canınla mı ödemek istiyosun olanları !? Lütfen tedavi olmasını yardımcı olacaksan bunu ilişkini bitirip, başka eve geçtikten sonra yap. Ya da ailesine durumu anlat onlar ilgilensin.

Yaklasik 2 yildir birlikteyiz, 3.5 aydir birlikte yasiyoruz. Ayni universiteye gidiyoruz, kucuk bi sehirdeyiz. Birbirimizi cok seviyoruz, onun da bana cok deger verdigini biliyorum ama sinirlerine hakimiyet konusunda sorunlari var. Iliskimizde burda da anlattigim gibi eski sevgili sorunlari vs olmustu onlari atlattik bi sekilde ben onun icin tek oldugumu biliyorum,goruyorum. Normalde cok dusuncelidir, cok iyi kalplidir ama konu tartismaya gelince artik siddet gormeye basladim. Daha aylar once ilk defa sacimi cekmisti, sonra tokat geldi ve simdi resmen dovuyor. Kufur,hakaret falan bunlari saymiyorum. Normalde hic boyle biri degil ama sinir krizleri geciriyor ve bana saldiriyor. Onu cok cok cok seviyorum ilerde yanimda onu gormek istiyorum o da oyle bilyorum cok pisman oluyo agliyo sonra ama ben artik dayanamiyorum. Ayrilmak istiyorum ama beni bekleyen o yalnizlik o bunalim, ona karsi olcak olan ozleme, onsuzluga cesaret edemiyorum. Ondan baska kimseye asik olamam gibi hissediyorum,o benim ilk sevgilim. Dusuncek olursakta kendimi bu sekilde mahvedemem. Annesine soyledim annesi konusmus onunla, hak vermis annesine. Bugun babasina yazmayi dusunuyorum daha az once cok buyuk bir kavga gecti aramizda. Ben kendi babama soylersem isler cok karisicak, babam onu yasatmaz resmen. Aklim cok karisik en buyuk pismanligim belki de onunla ayni eve cikmak oldu, ha deyince degisilmiyo, ayni evin icinde hapis gibi. :/ kizlar bir akil verin yardimci olun bana lutfen cok buyuk bir cikmazdayim, cok kotu durumdayim artik siddet gormekten biktim ama okadar cok seviyorum ki onsuz olmakta istemiyorum bunun bi cozumu yok gibi :/
ben boyle ilişkileri anlamıyorum ewlenmeden niye ayni ewde yasanirki ewlilige yasanacak ne kaldi ama sunuda soylim daha cok dayak yersin sahsen beni doven birine degil sevmek nefretim bile az gelir ben ewliyim kocam el kadirir gibi oluyo cookkk büyük kavgalarda onu bile unutamiyorum sen baya dayak yiyorsun

Allahım ya sabır sabır sabır

Senin sevgi anlayışın bu mu ?

Böyle hemcinslerimi görünce kadın olmaktan utanıyorum

Seviyorken bunları yapan bir insan sevgisi mazallah azalırsa sizi öldürür herhalde..

Bunun adı sevgi değil, aşk değil..
İnsan kendine bu durumu yakıştırmamalı, reva görmemeli..

Yaklasik 2 yildir birlikteyiz, 3.5 aydir birlikte yasiyoruz. Ayni universiteye gidiyoruz, kucuk bi sehirdeyiz. Birbirimizi cok seviyoruz, onun da bana cok deger verdigini biliyorum ama sinirlerine hakimiyet konusunda sorunlari var. Iliskimizde burda da anlattigim gibi eski sevgili sorunlari vs olmustu onlari atlattik bi sekilde ben onun icin tek oldugumu biliyorum,goruyorum. Normalde cok dusuncelidir, cok iyi kalplidir ama konu tartismaya gelince artik siddet gormeye basladim. Daha aylar once ilk defa sacimi cekmisti, sonra tokat geldi ve simdi resmen dovuyor. Kufur,hakaret falan bunlari saymiyorum. Normalde hic boyle biri degil ama sinir krizleri geciriyor ve bana saldiriyor. Onu cok cok cok seviyorum ilerde yanimda onu gormek istiyorum o da oyle bilyorum cok pisman oluyo agliyo sonra ama ben artik dayanamiyorum. Ayrilmak istiyorum ama beni bekleyen o yalnizlik o bunalim, ona karsi olcak olan ozleme, onsuzluga cesaret edemiyorum. Ondan baska kimseye asik olamam gibi hissediyorum,o benim ilk sevgilim. Dusuncek olursakta kendimi bu sekilde mahvedemem. Annesine soyledim annesi konusmus onunla, hak vermis annesine. Bugun babasina yazmayi dusunuyorum daha az once cok buyuk bir kavga gecti aramizda. Ben kendi babama soylersem isler cok karisicak, babam onu yasatmaz resmen. Aklim cok karisik en buyuk pismanligim belki de onunla ayni eve cikmak oldu, ha deyince degisilmiyo, ayni evin icinde hapis gibi. :/ kizlar bir akil verin yardimci olun bana lutfen cok buyuk bir cikmazdayim, cok kotu durumdayim artik siddet gormekten biktim ama okadar cok seviyorum ki onsuz olmakta istemiyorum bunun bi cozumu yok gibi :/
onu seviyorum şiddet görüyorum.oooffffff duymak bile istemiyorum.seviyorsan katlan o zaman. :KK47:

Demek ki birlikte yaşam, bi insanı tanıma yolu değil, değişen bişey yok.
İş en başından hata

Aynı evde yaşamasa belki dayak yemicekti, evlenince süpriz olacaktı?

Aynı evde yaşamanın konuyla ne alakası var?

Aynı evde yaşamadan evlenip dayakla tanışan pekçok kadın var.

Aynı evde yaşamanın ne kadarrrrrr yanlış olduğunu neden araya sıkıştırıverdiniz? Ne alaka konuyla?

Derhal ayrıl. Asla düzelmeyecek hep devam edecek. Bizzat yaşadım eskiden. Çok emek verdim ama değişmedi. Sana narin davranana saçının teline kıyamayanlara değer verirsen daha mutlu olursun

Ben babanızı çok enterese edeceğini sanmıyorum kanımca:KK47:

Oncelikle kendimi anlatamiyorum, bi izin verirseniz.
Siddetin kucugu buyugu yoktur, hersey bir sac cekmeyle, kufurle baslar.
Bu konuda HAKLISINIZ, H A K L I S I N I Z!
Size hak vermeyip, onu mu savundum ben ? Bi insan gibi okuyun yahu, bende kendime yeni bi hayat kurmak istiyorum ama hak verin ki bukadar cok sey yasandiktan sonra insan cok yaralar aliyor. Ben bunlari hak etmedigimi biliyorum ama inanin su an cok kotuyum. Cok yalnizim bu iliski icin bi cok seyden vazgectim,fedakarliklar yaptim. O benim icin hic bisey yapmadi diyemem cunku o da cok fedakarliklar yapti ama siddet var iste Allah kahretsin ki bu boyle. Tedavi gormuyor ama kendisi de tedavi gormek istedigini soyledi, affedilir gibi degil hep affettim ama artik istemiyorum.

Siz ayrilirsam dayanamam üzüntüden mahfolurum unutamam diyorsunuz da sevgilinizi en gec 1-2 ay icinde yeni sevgilisiyle görürseniz sasirmayin. Hatta o kiz dayaga siddete asla müsamaha göstermeyen bir tip cikarsa ne güzel erkek arkadasiniz da tedavi olmus olur.

Ne fedakarliklar yaptiniz? Bir üyenin de dedigi gibi genc yasta evlenip üc cocukla sorumsuz koca kahri mi cektiniz?? Ananiz babaniz kardesiniz arkadasiniz yok mu ya! Ben bunlarin hicbirini haketmedim demeyin haketmissiniz. Sacinizi cektigi gün ayrilip yolverseydiniz bu kadar dayak yemezdiniz. Babam yasatmaz diyorsunuz, niye acaba? Bu rezil pislik icin durduk yere babanizin basini derde sokmayin. Ya cok basit bitti ayriliyoruz yüzünü görmek bile istemiyorum diyeceksiniz hepsi bu. Adama methiyeler düzdünüz burada. Sevgi dolu, özünde cok iyi, kalbi cok temiz... Annesine babasina kadar haber etmissiniz. Oglunuz beni dövmesin ben onu cok seviyorum diye. Sinirlenince kendini kontrol edemeyen adamlar her nedense patronuna ögretmenine ana babasina gelince kontrol edebiliyorlar kendilerini.

Siz ve sizin gibiler oldugu sürece kadina siddet azalmaz da bitmez de. Sizinkinin bir üst versiyonu gecen hafta otelde karisini ve 1-3 yasinda iki cocugunu dogradi öldürdü okudunuz mu haberlerde? Yazik kendini de öldürmek istemis ama "cok hafif" yaralamis. Baskasinin canini almak kolay ama kendi cani tatli oluyor bu yaratiklarin.

Eve cikmakla cok iyi bir karar almissiniz.
Siddet meyili oldugunuz ogrenmeniz yanlis bir nisanlanma/evlilikten kurtarmis sizi. Onu cok iyi tanimissiniz.
Simdi bu adamdan derhal uzaklasin, iletisimi kesin. Duzelebileck bir sey yok. Siddet "hardwired" bir programdir. O istese de durduramaz. Alkolizm ya da madde istismari gibi, yerlesir ve asla iyilestirelemez.
Yoksa onun siddeti sizde hem ruh hem beden kalici yaralara neden olacaktir.
Stockholm Sendromu yasiyor olabilirsiniz.
Derhal esyalarinizi alin ve o mekani terkedin.
Derhal bir psikiyatristle randevu alin, travma gecirdiginizi bile farketmiyorsunuzdur eminim.
Uzaklasin, yeni bir hayat kurun,
Hemen!

Aynen katılıyorum ve ekliyorum.Artarak devam eden bu problem sizin de dediğiniz gibi önce saç çekmeyle başlamış ve şimdi resmen düzenli olarak bir kamyon dayak yemeye dönüşmüş.Malesef bu gidişle canınızdan olmanız yakın bir ihtimal.Siz kendinizi sevmiyorsunuz , psikolojiniz de bozuk.Sağlıklı karar verecek durumda değilsiniz.Bir an önce o ortamı terkedin.Kadınlar bu duruma zamanında tepki verip tavrını ortaya koymazsa daha çok kadın cinayetleri okuruz izleriz.Ben bu siteye katılmadan önce kadına şiddet konusunda erkekler için farklı şeyler düşünüyordum ancak şimdi Fikirlerim değişiyor.Bayağı sayıda kadın şiddet görüyor ve maddi olarak da çok sorunlu olmadıkları halde bi laf tutturmuşlar "eşim çok iyi insandır,özür diler,hediyeler alır,falan fistan" Bu kafadakileri kim nasıl kurtaracak Allah aşkına.Boşuna yüklenmeyelim erkeklere baksanıza duruma.Kadınlara eğitimler verilsin , kendilerini sevmek üzerine.Resmen fikirlerim değişiyor bunları duyunca.

Şimdi ayrilmazsan ilerde diceksin ki
Keşke zamanı geriye alabilseydim

Olmucak yavrum giden zaman geri gelmicek şu gözlerinizi açın artık

Burdaki herkes bişeyler yaşadı kulak verin biraz

Sevgilinle aynı evi paylasiyosun bunu senin ailende onun ailesi de biliyor doğru mu okudum
Ben sok ben manşet :eek:

Kendinize saygınız sıfır . Sevgilinizden de saygı beklemeyin size iyi dayak yemeler. Kadına değer diye yırtınırsınız kendi ruhunuzu kalbinizi bedeninizi değersizleştiren basitleştirende sizsiniz Allah akıl fikir versin. Bu gidişle 3. Sayfa haberlerinde görüşmek üzere.

Demek ki birlikte yaşam, bi insanı tanıma yolu değil, değişen bişey yok.
İş en başından hata
İşte tanımış ya adamı, dayakçı çıktı adam. Demek ki birlikte yaşayınca her halini görebiliyorsun adamın.
Madem konunun dışında sivrilterek bir yorum yapacaksın bari mantığını düzgün kur ya. :KK53: Varsayımını görünce :KK57: böyle oldum.

Back
X