Erkek Bebek Bekleyenler/doguranlar Yardim

Arkadaşlar ben biyerde okumuştum ve uyguladım ilk önce erkek düşünüyoduk ve denedim reglden sonra ilk bir hafta korunduk ikinci haftanın tam ortasında ilişkiye girdik ve oğlum oldu daha sonra -olum yedi yaşına gelince bide kız şansı deniyelim dedik ve reglin bitiminden sonra ilk üç gün deniyosun tuttu ve kıza hamile kaldım ama Allah istemeyince olmuyor sekiz aylıkken ölü doğum yaptım şimdide sekiz aydır tarih hesaplamadan deniyoruz gebe kalamıyorum yani ne yaparsan yap her şey Allahın takdiri a.s.
 
hacarr hn bende baştan beri okudum sonucu merak ettim ... bir arkadaş karbonatlı duşun sağlıksız olduğunu söylemiş sizde problem oldumu
 

Masallah, bir kiz istemissin Allah im 3 tane birden vermis. Allah bagislasin..
 
benimde doktorumun dmesine göre oğlum olcak inşallah ben geç döllenme olmuşum nerdeyse adetime yakın hamile kalmışım özel bişey denemedim ama hamile kaldığım ay ramazandı hep dua etmiştim allahım hayırlısı neyse onu ver inşallah diye gönlümden sanki erkek geçiyodu ama kız olsada çok sevincektim sülalede hiç kız yok desem yeri var demek hayırlısı erkekmiş bence bol bol dua edin en iyisi o.
 
Hepimiz emininm ki öncelikle Allah'tan sağlıklı çocuklar diliyoruz. Cinsiyet konusuna gelince herkes değişiklik isteyebilir.
Kuran'ı Kerim'de zaten bilimi her zaman önde tutmuştur. Yumurtlama gününü takip yöntemi ile bebek cinsiyetini tayin eden doktorlar var. Bir çok akrabam ve arkadaşım denedi ve olumlu sonuçlar aldılar. Belkide bu yöntem Kuran'da yazıyor bile olabilir. Çünkü senelerce bebeğin cinsiyetinin erkeğin belirlediği bilinmiyor, kadınlar erkek doğuramadı diye dışlanıyor, terkediliyordu. Fakat Kuran 13 yıl önce cinsiyetinin kökeninin kadın değil erkek olduğunu haber vermiştir
"Rahime dökülen meniden erkek ve dişi iki çifti o yarattı" (Necm suresi,45-46)
 
yasit olanlar napacak o zamab
 
ERKEK BEBEK BEKLEYENLER/DOGURANLAR YARDIM

Erkek bebek bekleyenler veya doğuranlar erkek olması için herhangi birsey denedinizmi? Yumurta takibi,catlatma ignesi,shettles metodu gibi lütfen yardım.

Ben kız olması için uğraştım ama erkek oldu adetim bittikten sonra 1 gün bekledim sonra gün aşırı ilişki yani 1 gün denedim 1 gün denemedim. Ovülasyondan sonra ilişkiye girmedim
 
Cnm ben erkek bebek istiyorum.ama metodu tam.anlayamadim banada hesaplayabilirmisiniz lutfen
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…