H
hacarr
Ziyaretçi
- Konu Sahibi xoxzlembay
-
ERKEK BEBEK BEKLEYENLER/DOGURANLAR YARDIM
Erkek bebek bekleyenler veya doğuranlar erkek olması için herhangi birsey denedinizmi? Yumurta takibi,catlatma ignesi,shettles metodu gibi lütfen yardım.
Tatlım aslında ben bu mesajı yaklaşık birbuçuk sene önce yazdım ve yazarken hamileydim.Bende fark ettimki biraz sert bir cavep vermişim şimdi olsa daha yumuşak cevap verirdim.Yani genel yöntemler önerile bilinir tabi,ama hani ben kesin sonuca inanmıyorum.Mesela benim eşim ailesinde bir tane kız yok,yok olmuyor hepsi erkek eşimin baba tarafında yani genler önemli diye düşünüyorum.Umarım dilerim herkes hayaline kavuşur ama ben doktora gitmem gitmeyi önermem çünkü güvenmem korkarım o doktordan sen doktor olsan böyle bir şey yaparmısın,size bir adet kız size bir adet erkek gibi.O açıdan hayırlısı olsun derim,sizin içinde hayırlısı güzeli,iyisi ne ise o olsun.
Yok tatlım ikinci yok oğlum henüz 11.aylık şimdilik düşünmüyoruz.
sevcancım bak sende kız istiyorsun inşallah olmuştur 2.neyin oldu?allah ömür versin
hacarr bu yaptığın ne için...gebe kalmak için mi.... yoksa erkek veya kız olması için mi merak ettim... sakın yanlış anlama... sadece meraktan soruyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?