Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Gecen ay takip ettiğimde seffaf akinti olduktan 4 .5 gün sonra testimde koyulasma oldu oda belli belirsizdi ben testi mi dikkate almalıyım genelde Testim koyulasma ya başladıgında hep kuru oluyorum

Emeğine sağlık bacım

Canım diğer tarafta sormuşsun ama burdan cevap yazayım
Bu ay denedim ama sanırım olmadı dün 11. Gündü test yaptım negatif çıktı
Seninde gerçekten vaktin azalmış
Zaman çok hızlı geçiyor
Hayirlisi olsun insallah.allah gonlune gore verir insallah.bu ay olmazsa obur ay olur.evet az kaldi benimde zaman hemen gecip gidiyo.

Hayirlisi olsun insallah.allah gonlune gore verir insallah.bu ay olmazsa obur ay olur.evet az kaldi benimde zaman hemen gecip gidiyo.
Cnm Allah hayirli bir sekilde evladini almak nasip etsin ve de bir sey sorucm sanirim evladin kiz olacak.. Bir yontwm denedin mi ki de kiz oldu yoksa dikkat etmedin ettiysen nelere dikkat ettin cevaplarsan cok sevinirm hakkini helal et..

Bu arada kizlar ben ne eşime takviye yapiyorim ne kendome gelisiguzel yiyip iciyoz sadece ph 8 olan su iciyorim okadar bazen dusunuyorim bu erkegi getirenler ne yapmista olmus hersey nasip ve yum zamani zaten nasibinde yoksa dort dortluk yap olmaz
Doğru söylüyorsun canım kesinlikle nasip
Ama teori açısından bakarsak bu teori iki temel şeye dayanıyor yumurtlama anını yakalamak ve erkeğin sperm kalitesi.
Bizde yediğimize pek dikkat etmiyoruz ama eşime doğal takviye aldırıyorum

Acaba keciboynuzu kuru yapsan sadece kaynayip 1 hafta sabah aksam suyunu icecek ve bol bol ceviz kabak cekirdegi yeter gibi beyler icin diye dusunuyorum.. Acaba doktordan beylerimiz icin su sperm kalitesini artici vitamin istesek verir mi?
Canım sor istersen doktora
Ama vitamin için reçeteye gerek yoktur herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…