- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #49.001
Gecen ay takip ettiğimde seffaf akinti olduktan 4 .5 gün sonra testimde koyulasma oldu oda belli belirsizdi ben testi mi dikkate almalıyım genelde Testim koyulasma ya başladıgında hep kuru oluyorumBen piki kaçırdım işte akıntıda emin oldum
Benim ovu günlerimde kaçgün beyaz kremsi akıntı olur.Çat zamanın aşırı sancım olur.Çat olduğunda şeffaf yapışkan bir akıntı gördüm daha sonra da o akıntı devam etti ilişki vaktine kadar
Testim pek açılmadı hemen hemen eşitti sabah 11 gibi testi tekrarladığımda t hafif silikleşmişti
Aminnnnnn canımAsiri derecede üsüme cekiyirum. Lekelenmem oldu yaklasik 3 hafta kadar.aserme benim hep olur. Hamileyken herseyi canim istiyor.. bir tek bel agrisi cekmedim. Darisi bizlere olsun canim şu mubarek gunlerde
Emeğine sağlık bacımUzmanlar, sperm kalitesini olumlu ve olumsuz etkileyen besinleri açıkladı.
Kabak Çekirdeği
Sperm gelişiminde ve testosteron üretiminde önemli rol oynayan çinko açısından çok zengin bir besindir. Başka vitamin ve mineralleri de içerir. Çiğ olarak salatalarla tüketilebilir.
Domates
Domates “likopen” adı verilen antioksidan için en iyi kaynaklardan biridir. Yapılan çalışmalarda bu maddenin sperm hareketini ve aktivitesini artırdığını kanıtlamıştır. Likopen pişmiş ya da işlem görmüş domateste daha fazla bulunur. Hele zeytinyağıyla beraber tüketilmesi daha da etkili olmaktadır.
Ceviz
Ceviz, omega 3 açısından zengin bir kaynak olup, her gün tüketilen 1 avuç ceviz sperm sayısı, hareketi ve şeklini olumlu etkiliyor. Besinlerle karıştırılabilir ya da kan şekerinin düştüğü saatlerde de tüketilebilir.
Mercimek
Hem kadın hem de erkek üremesinde öneme sahip olan “doğal folik asit” kaynağıdır. Özellikle erkekte düşük folik asit düzeyleri, spermin kromozomal anomalilerine sebep olabilir. Vejeteryanlar için de mükemmel bir protein ve lif kaynağıdır.
Nar
Adeta süper gıda diyebiliriz “nar” için. İltihap önleyici, kan dolaşımını düzenleyici ve testosteron üretimini artırıcı etkiye sahiptir.
7 hafta boyunca, her gün nar suyu içen deneklerde, sperm hasarını önleyen antioksidanların üretiminde artış saptanmıştır. Üstelik bu ülkemiz kaynaklı bir çalışmadır.
Siyah Çikolata
Sperm sayısını ve hareketini düzelten ve de ejekülat volümünü artıran bir amino asit olan L-arginin, siyah çikolatada bol miktarda bulunur. Çikolata daha siyah oldukça, faydası da daha fazla olmaktadır. Özellikle yüzde 85 kakao oranı içerenler tercih edilmelidir. (ALINTI)
Bu ay erken başlayıp dikkatlice takip et bakalım nasıl olacakGecen ay takip ettiğimde seffaf akinti olduktan 4 .5 gün sonra testimde koyulasma oldu oda belli belirsizdi ben testi mi dikkate almalıyım genelde Testim koyulasma ya başladıgında hep kuru oluyorum
Benim hazırdı canım sürekli evde bulundururum çocuklarada iyi geliyorKeci boynuzunu nasil yapalim canim yesin mi suyunu mu icsin
Suyu mu kendisi mi canim? anlayamadim orayıBenim hazırdı canım sürekli evde bulundururum çocuklarada iyi geliyor
Tamm canım takipteyim akinti olayı kafamı karıştırıyorBu ay erken başlayıp dikkatlice takip et bakalım nasıl olacak
Hayirlisi olsun insallah.allah gonlune gore verir insallah.bu ay olmazsa obur ay olur.evet az kaldi benimde zaman hemen gecip gidiyo.Canım diğer tarafta sormuşsun ama burdan cevap yazayım
Bu ay denedim ama sanırım olmadı dün 11. Gündü test yaptım negatif çıktı
Seninde gerçekten vaktin azalmış
Zaman çok hızlı geçiyor
Bakalım canım nasıl olacak bu ay inşallah sorularına kendi vücudun cevap verirTamm canım takipteyim akinti olayı kafamı karıştırıyor
Keçiboynuz pekmezi canım marketlerde de varSuyu mu kendisi mi canim? anlayamadim orayı
Cnm Allah hayirli bir sekilde evladini almak nasip etsin ve de bir sey sorucm sanirim evladin kiz olacak.. Bir yontwm denedin mi ki de kiz oldu yoksa dikkat etmedin ettiysen nelere dikkat ettin cevaplarsan cok sevinirm hakkini helal et..Hayirlisi olsun insallah.allah gonlune gore verir insallah.bu ay olmazsa obur ay olur.evet az kaldi benimde zaman hemen gecip gidiyo.
Tamam canim saol aliyim onudaKeçiboynuz pekmezi canım marketlerde de var
İnşallah canım adet bitince 3 gün akintim oluyor ama Testim pik olmadan kuru oluyorum bide bende kist var 2 ml Testim pik oldumu uzun sürmeden açılıyor hemenBakalım canım nasıl olacak bu ay inşallah sorularına kendi vücudun cevap verir
Canım o kadarını bilmiyorum ama çok takılma bence ona yumurtlamanı etkilemediği süreceCanim aklima takilan su erkek bebek isteyenler son 3 ay hic ilac kullanmamali diye okudum bi yerde
Bu ayi es gectim canim bogazim fena çünkü haziran adetin den sonra deneyecegimCanım o kadarını bilmiyorum ama çok takılma bence ona yumurtlamanı etkilemediği sürece
Doğru söylüyorsun canım kesinlikle nasipBu arada kizlar ben ne eşime takviye yapiyorim ne kendome gelisiguzel yiyip iciyoz sadece ph 8 olan su iciyorim okadar bazen dusunuyorim bu erkegi getirenler ne yapmista olmus hersey nasip ve yum zamani zaten nasibinde yoksa dort dortluk yap olmaz
Hayırlısı olsun canım hakkında inşAllahBu ayi es gectim canim bogazim fena çünkü haziran adetin den sonra deneyecegim
Amin canım çok teşekkür ederim. Sen nasılsın başladın mı hazırlıklara?Hayirlisi olsun insallah.allah gonlune gore verir insallah.bu ay olmazsa obur ay olur.evet az kaldi benimde zaman hemen gecip gidiyo.
Canım sor istersen doktoraAcaba keciboynuzu kuru yapsan sadece kaynayip 1 hafta sabah aksam suyunu icecek ve bol bol ceviz kabak cekirdegi yeter gibi beyler icin diye dusunuyorum.. Acaba doktordan beylerimiz icin su sperm kalitesini artici vitamin istesek verir mi?
canım benimkide pik olmadan açılıyorİnşallah canım adet bitince 3 gün akintim oluyor ama Testim pik olmadan kuru oluyorum bide bende kist var 2 ml Testim pik oldumu uzun sürmeden açılıyor hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?