Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Acaba keciboynuzu kuru yapsan sadece kaynayip 1 hafta sabah aksam suyunu icecek ve bol bol ceviz kabak cekirdegi yeter gibi beyler icin diye dusunuyorum.. Acaba doktordan beylerimiz icin su sperm kalitesini artici vitamin istesek verir mi?
Canim arada cerez kendi yer keci boynuxu özü istedim keci boynuzu pekmezi getirmis onuda yarin yarin die die yemiyo
K Khvekokusu20 A Asell80 kızlar boğaz ağrısı için hatmi çiçeği sütle kaynatılıp içilir
Benim büyük kiziminda geçmeyen boğaz ağrısını bu geçiriyor sadece
hatmi cicegi ne oluyo ki kizim 2 haftada bir bogaz enfeksiyonu yuzunden hep hastalanip ateslenir

Canim arada cerez kendi yer keci boynuxu özü istedim keci boynuzu pekmezi getirmis onuda yarin yarin die die yemiyo
hatmi cicegi ne oluyo ki kizim 2 haftada bir bogaz enfeksiyonu yuzunden hep hastalanip ateslenir
çok bilindik bir çiçek
Ben her sonbahar toplar kuruturum

Eşim ve arkadaşları agriya hapistki arkadaşlarını görmek için geldiler biz urfalı değiliz mardin kızıltepede oturuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…