Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canım üşütmüş olabilir misin? Benim bazen üşüttüğümde öyle oluyor çıplak ayakla taşa çok bastığımda falan

Hayırdır canım?
En yakın komşum arkadaşım bacım bugün doğum yaptı
3. Bebeğe zorla ikna etmiştim
Hamile olduğunu öğrenip ilk bana söyledi
Her anını beraber yaşadık 9 ayın
Sanki kendi bebeğime hamileymis gibi heyecanlandım bende onunla
Hazırlıkları beraber yaptık
Kendim hayalini kurup alamadığım herşeyi ona aldirdim
Çok aşırı mutlu ve heyecanliydim bugün
Yanına gittim bebeği sevdim ve çok imrendim
Onun yerinde olmak için neler yapmadım ki
Ama rabbim henüz layık görmedi
Ağlamamak için kendimi zor tutuyorum
Hatta yalnız kalsam tutmiycam
Şöyle doya doya ağlamak istiyorum
Öyle bir hale geldim ki hababam sınıfına bile agliyorum
Bu saat olmuş hala uykum yok
Acaba tekrar anne olabilecek miyim
İçime sevgisi düşen çocuğu kucağıma alabilecekmiyim
Yoksa böyle en yakinlarima hep imrenerekmi bakacağım

#Gecemavisim, post: 55934241, member: 469510"]Umarim bu yeni topik hepimize ugurlu olur hepimiz birbirimize müjdeyi verir güzel anilari paylaşiriz.. ben arastirmalar icindeyim hala :) bisey kesfettim tesaduf belki ama herkes hamilelikten önceki son adet tarihindeki aya baksin tek sayilı aymi cift sayili aymi? Tek sayili aylar ocak mart mayis temmuz eylul ve kasim geri kalanlar cift sayili aylar. Eger son adet kizda tek sayili aysa erkek icin cift sayili ay olmali yada tam tersi. Benim iki kizda cift sayili ay. Bircok kiside bu tutuyor[/QUOTE]

Merhaba canım benimde büyük kızım mart.küçük kızım kasım son adet. İkiside tek sayı. Ekim.ayından beri uğraşıyorum gebelik yok 2 ay ara verdim psikolojik olarak kötü olmuştum geçen ay denedik dün adet.oldum yine kendimi kötü hissediyorum ovulasyon testi alayım birde buay . hiçdenemedim nasıl yapılıyo anlatırmısınız şuan adetin 2.günü 27 günde bir oluyorum

Merhaba canım benimde büyük kızım mart.küçük kızım kasım son adet. İkiside tek sayı. Ekim.ayından beri uğraşıyorum gebelik yok 2 ay ara verdim psikolojik olarak kötü olmuştum geçen ay denedik dün adet.oldum yine kendimi kötü hissediyorum ovulasyon testi alayım birde buay . hiçdenemedim nasıl yapılıyo anlatırmısınız şuan adetin 2.günü 27 günde bir oluyorum [/QUOTE]
Mrb canim. Moralini bozma hemen.. bircok örnek var yakinlarimdan ikinci veya üçüncü cocuklarina aylar sonra hamile kalan.. Rabbim fazla bekletmeden nasip etsin insallah. 27 günde oluyorsan büyük ihtimal 13.gün yumurtlama günün testide 9.gün baslarsan burda yirumlariz insallah. Ilk idrarla yapılmıyor testi yapmadan önce 4 saat sivi almamaya ve idrara cikmamaya dikkat et. Loboquick al hem uygun hem guzel sonuc veriyor. Ilk kullanimda maksimum 10 tane yeterli olur ama sen yinede fazla al canim ilk deneyimde biraz fazla gidiyor. Buarada evet kizlar tek sayi insallah ciftli ayda oglani tutturursun canim.

Burad kızlardan biri bana kendine bi uğraş bul elişi falan yap demişti valla 2 gündür lif oruyorum baya kafa dagitiyorum bu sayede allah razı olsun bana bu fikri verenden tam olarak hatırlamıyorum hangi arkadaşımızdi bide kayinima kız ıstemeye gidecez nisan hazırlıkları nisan bohçası falan yapacaz ben bu aralar belliki artık hamileliği takmiyacam

#gecemavisim canım labaquik den gittigidiyordan 18li sipariş verdim. Bakalım inşallah hayırlı sonuç alırım.ama bu ayda tek sayılı ay napcam acaba.birde arkadaşın biri yazmış hicri ayın tek sayılı günleri diye onu dikkate alıcam ramazanın 7_9_11_13 ünde yani RAbbim cümlemizin gönlüne göre versin hakkımızda hayırlı ise nasip etsin inşallah . teşekkürederim

Pre-seed kullanan kullanacak arkadaslara bir haberim var: pre-seed in ph i 7 imis ama bize 8 ile 9.9 arasi ph lazimmis.. Bunun icin pre-seed in ph ini yukseltmek gerekiyormus bu nu da ancak soda ile karistirarak olurmus.. Pre-seed y spermlerin hizli hareketini sagliyormus.. Yabanci bir sitede okudum linki paylasayim sizlerde bakin cok faydali bilgiler var.. Tabii ingilezce lazim ben ogrendiklerimi buraya yazarim.
Mesela bir not daha perhiz en fazla 4-6 gun arasi olmaliymis 7 gunu asinca y ler olmeye yavaslama ya basliyormus..

http://www.ingender.com/forum/thread.aspx?ID=3585
Burayi muhakkak okumaya calisin..
Potasyum y lere hiz kazandiriyormus.. Erkek in de phvi yuksek olmaliymis gibi bilgiler var. Sperm kalitesi yuksek ve fazla olmaliymis.. Annenin mineral degerleri cok iyi olmaliymis.. Testesteron hormon duzeyi yuksek olmaliymis..incir ve hurma baslica yumurta akimizin ph ini yukselten gidalar v.s

Bu ay meselesine cok takilma canim. Önemli olan denemenin çat anina cok yakin veya cat anindan cok az sonra olmasi. 12 veya 13.günlere dikkat et insallah bu süreç kolay olur senin için

Sadece zamnalama ile sansimizin dusuk oldugu yaziyor.. Yemekler de bol tuz ama bu deniz tuzu olacakmis .. Kalsiyum dan ozellikle sutten kacinmaliymisiz cunku sut ph i dusuruyormus hatta yukseltmeye calissak dahi engelliyormus..

Arkadaslar siteye bakin derim ve cevirmeye calisin tabii takdir Yaradanin ama eni konu boycook diye tarif vermisler .. Zaten pgd disinda hic bir sey 100 de 100 deildir ama burdakiler ihtimali fazlasiyla aktariyor yaziyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…