- 29 Ekim 2008
- 13.077
- 5.614
- 448
- 46
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #49.041
Azıcık bunalimdayimTopik bugün baya sesiz
Gecen ay 16 günde silindigini gördüm bugün basladimTeste kaç gibi başlıyorsun normalde
Canım üşütmüş olabilir misin? Benim bazen üşüttüğümde öyle oluyor çıplak ayakla taşa çok bastığımda falanMerhaba kızlar bır sorum olacaktı sizlere 3 gündür aşırı derecede bnm belim ağrıyor afedersiniz adımımı attigim an yada secadede oturuoturup kalktığımda idrarimi kaçırmış gıbı hissediyorum camasirum islaniyor bi bakıyorum beyaz akinti yanı beni rahatsız edecek dereede çoğaldı bu bide kasik ağrım falan hiç yok ama bel ve sirt ağrım tavan olmuş bugün iğnenin 7. Günu
Hayırdır canım?Azıcık bunalimdayim
En yakın komşum arkadaşım bacım bugün doğum yaptıHayırdır canım?
Evet canım oldu gerisi rabbime emanetDeneme oldumu sewecenim cat olduktan sonra
Canım sabah ilk idrarını yap daha sonra ikinci idrar ile sıkışık bir şekilde 11 gibi yine tekrarla testiniGecen ay 16 günde silindigini gördüm bugün basladim
#Gecemavisim, post: 55934241, member: 469510"]Umarim bu yeni topik hepimize ugurlu olur hepimiz birbirimize müjdeyi verir güzel anilari paylaşiriz.. ben arastirmalar icindeyim hala :) bisey kesfettim tesaduf belki ama herkes hamilelikten önceki son adet tarihindeki aya baksin tek sayilı aymi cift sayili aymi? Tek sayili aylar ocak mart mayis temmuz eylul ve kasim geri kalanlar cift sayili aylar. Eger son adet kizda tek sayili aysa erkek icin cift sayili ay olmali yada tam tersi. Benim iki kizda cift sayili ay. Bircok kiside bu tutuyor
Hayır olsun cnm nedenAzıcık bunalimdayim
Olabilir Cnm ya Annem halilarini toplamıştı bende 1 2 gün orda kaldım soğuk zemine basiyordum soğuk almışım demekkiCanım üşütmüş olabilir misin? Benim bazen üşüttüğümde öyle oluyor çıplak ayakla taşa çok bastığımda falan
cnm sen mi dene me yaptinEvet canım oldu gerisi rabbime emanet
Bu ay meselesine cok takilma canim. Önemli olan denemenin çat anina cok yakin veya cat anindan cok az sonra olmasi. 12 veya 13.günlere dikkat et insallah bu süreç kolay olur senin için#gecemavisim canım labaquik den gittigidiyordan 18li sipariş verdim. Bakalım inşallah hayırlı sonuç alırım.ama bu ayda tek sayılı ay napcam acaba.birde arkadaşın biri yazmış hicri ayın tek sayılı günleri diye onu dikkate alıcam ramazanın 7_9_11_13 ünde yani RAbbim cümlemizin gönlüne göre versin hakkımızda hayırlı ise nasip etsin inşallah . teşekkürederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?