Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canim Saol bilgiler icin

Amin canim ayniyiz seninle insallah hepimize nasip olur

İnşallah canım ama ben bu dediklerinizi pek uygulayamıyorum. bu ay ilk defa ovulasyontesti kullanıyorum adetin 13.günü tabi ben deniz dün akşam birliktelik yaptım korunmalı olrak ama cinse perhizi hiç düşünmedim test pik durumda Bu geceyi değerlendiricem bakalım nasip

Kuzum neden diyet yapmiyorsun bak benim gibi 2 kizin var 3.de herşeyi yap sonradan keske dememek icin.Ben diyet takviye yum takibi hepsine basliyorum.Ayrica cinsel perhiz önemli diye biliyorum.

Canım kaç gün oldu peki korunmasız ilişki olalı

Oooofffff Oooofffff rabbime binlerce kez şükürler olsun rabbim hayra çıkarsın ıns icimde bir sikinti var aklimda deli sorular heran birine catabilirim birden çok sinirlendim ya rabbim sen gonlume ferahlık ver.............
Canım lütfen kendine bu kadar stres yapma
Güzel düşünmeye çalış
Rabbim yardımcın olsun

Canım bazı aylar geç çatlayabilir. Her ay illa aynı günde çatlama olması gerekmez. Ama test yaparken mutlaka en az 3 saat boyunca hiç sıvı almadan beklediğin idrarın olmalı. Akıntın başladığı günler teste başlarsan daha kolay yakalarsın. Allah gönlüne göre versin

Canım bi de bir ay birlikte olmadık deniyor ama mesela erkek ihtilam olmuş olabilir. Onu bilemez ki kadın kocası yanında yoksa veya söylemezse değil mi? O da sonuçta perhizi bozan birşey. Ve katılıyorum canım aynı dediğin gibi benimde bi arkadaşım hergün deneme olmuş ve oğlu oldu.

Kızlar bi bakarmisiniz genelde çoğu kişi sorularina cvp vermiyor ama yinede soruyum beta hcg 2 çıktı sizce bu yukselme ihtimali varmı
Canım 5 ve altı mı negatif sayılıyordu.
Seni üzmek istemem ama hamile olmayabilirsin kuzum ya.
En son denemenin üzerinden ne kadar zaman geçti?

Kızlar ben ilk hamileliğimden önce Hamile kalmayı çok istediğim dönem birşey öğrenmiştim. Ve denedim o ay Hamile kaldım.
Çarşamba günü ikindiye yarım saat kala edilen duaların kabul olunduğunu duymuştum.
Yarında çarşamba malum. İkindiye yarım saat kala dua etmenizi özellikle tavsiye ederim. İnşaAllah bu sefer bende unutmam da ederim. Hep unutup kaçırıyorum vakti.

İnşallah unutmam
Allah razı olsun canım

Canım 5 ve altı mı negatif sayılıyordu.
Seni üzmek istemem ama hamile olmayabilirsin kuzum ya.
En son denemenin üzerinden ne kadar zaman geçti?
Doktorun dediği günler 4 5 7 mayisti sonrası da 9 13 17 mayısta ilişki oldu yanı aceba tutmusada geç döllenme olayı varya acaba oyle olamaz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…