- 17 Mayıs 2017
- 4.309
- 6.500
- 108
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #49.781
Yok gidemedim cnmNe yaptın canım gittin mi acile
Gözün aydın canım
Erkekkız? erkek?
Benim son iki tuttu
Çok haklısın canım .Sıkı takip gerekirTestim olmadığı icin takip yapamamistim. Tahmini yumurtlama gununden 1 gun sonra normalde hafif cizgi olmasi gerekiyor.Otomatik yum günü hesaplayicilara cok inanmayın kizlar
Test yapmadan deneme yapmayin bence
Ama canım ablanın çalışmıyordu .sorunun yoksa kullanma test ile takip yap .Arkadaşlar çok haklı sonucu kötü oluyor .İşin yoksa kislerle uğraşırsın .Takip yaptırabilirsin ve açıkça da sorabilirsin .Hanımlar hayırlı ramazanlar onerinize ihtiyacım var .. ovulsayon ile kızıma hamile kaldım buyudu şimdi çok şükür varlığına erkek bebek için bu defa Klomen kullanmayı düşünüyorum ablam 3 gebeliginde de kullandı yumirtalari calismiyordu diye 3 oğlu var şimdi benim yumurta sorunum yok doktorsuz kullanmalimiyim sizce ? Yada nasıl bi bahaneyle doktora yumurta takibine gitsem diyelim mi gittim kaç mm olmalı hiç bi bilgim yok onerilerinizi paylasirmisiniz
Pazar günü teslim etmeyelim canım .Cuma günü teslim edelim .SALATI TEFRİCİYE HATİM LISTEMİZ
1-)@zeynoc17 (NAİLE KIZI BÜŞRA)
2-)@duyguuuMMM (KÜBRA)
3-)@SEVECENIM (DİLEK)
4-)@eflatun88 (EBRU)
5-)@pirlanta97 (SUZAN)
6-)@tugbabeyza (BÜŞRA)
7-)@Berenceren67 (HANIM)
@kardelen2780
9-)@Black5angel (SERAP)
10-)@yenihamile (TÜLAY)
11-)@Mirnaz85 (MİRAY)
KİŞİ BAŞINA DÜŞEN SAYI:404
24 MAYIS PERŞEMBE GECESİ BAŞLIYORUZ OKUMAYA ALLAHIN İZNİYLE
SUREMIZ 4 GÜN OLSUN PAZAR GUNU DUASINI YAPALİM. SİMDİDEN ALLAH KABUL ETSIN SAGLIKLI HAYİRLİ ERKEK EVLATLAR NASİP ETSIN
Duzenleyeyim canimPazar günü teslim etmeyelim canım .Cuma günü teslim edelim .
Perşembe gecesi başladık cuma günü namazdan 5 10 dk önce teslim edip dua edecem .İki mübarek gün arasında olursa daha makbul olur diye düşünüyorum .
Kizlar cin takvimi iyi tutuyor.iki kizimdada tuttu hatta sevecenim de oglu icin bakti oda tuttu
Vall bende de kız görünüyorKizlar cin takvimi iyi tutuyor.iki kizimdada tuttu hatta sevecenim de oglu icin bakti oda tuttu
Benim son iki tuttuVall bende de kız görünüyor
Şimdi ben kasım 85 doğumluyum şuan kaç oluyom.33 mü 2018 den 85 i çıkartıyom dimi kasım olduğu için şubat sonrası oluyo +1 34 mü biri yardım etsincnm benim otomatik ten kiz çıkıyor takvimde erkek☺
404 değilmiydiBen 444 Tefriceyi Okudum.
Yenisine, Haftaya mı Başlayacagız?
Kardelen in fazlasını ben eksik okuycam bilginiz olsun404 değilmiydi
Sen deneme yapmistin galiba simdi ne durumdasin canim varmi belirtiler felanVall bende de kız görünüyor
404 miydi?Kardelen in fazlasını ben eksik okuycam bilginiz olsun
Şimdi ben kasım 85 doğumluyum şuan kaç oluyom.33 mü 2018 den 85 i çıkartıyom dimi kasım olduğu için şubat sonrası oluyo +1 34 mü biri yardım etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?