- 20 Mart 2018
- 515
- 396
- 23
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #49.761
Ben ne oldiguni bilmiyorm ilk defa sizden duyuyorum bana soleseniz aslinda anlatsanz belki yapabilecegim biseyse kendimde yaparm elimde hatim var ama bakim kolay bisey ise yapabilirm sigdiririm ❤Ama bu Tefriciye, sayılı çekilmelidir. Yani 4444 adet çekilmesi lazımmış. Sizin eksik kaç tane?
Canim naptin senBilmiyorum ya inanın icimden hicbisey yapmak gelmiyor öylece beklemek istiyorum ama bazende beklemek sıkıcı geliyor neyse pazartesiye kadar kırmızı kartıgormezsem sabah bitane idrar testi yaparım yine
Ben ne oldiguni bilmiyorm ilk defa sizden duyuyorum bana soleseniz aslinda anlatsanz belki yapabilecegim biseyse kendimde yaparm elimde hatim var ama bakim kolay bisey ise yapabilirm sigdiririm ❤
Sen tedbir aldın takdir AllahinCanım bende de pek belirti yok aslında
2 kimyasal gebeliğimde de çok fazla kasık batması yaşamıştım.
Şu birkaç gündür nadiren oldu
Tek fark ettiğim Çarşamba göğüslerimde hassasiyet başladı o kadar yani hamileysem bi bu var en belirgin
Kendimi çok umutlandırmak istemiyorum hayal kırıklığı olmasın diye
Bir de zamanlama nasıl oldu onu kestiremiyorum erken mi oldu acaba diyorum
Hayırlısı artık
SaydimCanım peki ne zaman test yapacaksın inşAllah
Canım sağlık ocağında kan verAynen ya olsaydı belli olması gerekiyordu ama geç döllenmeyse olabilir böyle olması bence yarın özel hastaneye gideyimmi bana bır fıkır verın kızlar
Aminn canım hepimizin inşAllahSen tedbir aldın takdir Allahin
İnşallah muradini verir
Yaş kaçtı bu arada
Günlerimiz aynıymış canım seninleSaydim
İğneden sonra 15. Gün 2 hazirana geliyor
Geçen ayki gibi erkenden olmazsam 2 Haziran'da kan testi yaptırırım
Geçen ay bir umut bir heyecan sabah gittim kan verdim
Öğlen adet oldum hiç belirtim yokken
Normalde adet olacağım zaman iki gün önce içimden cımbızla et kopuyormus gibi hissederim
Bu sefer hissetmemistim:)
Şok olmuştum kırmızı kartı yeyince
Canım evdeki testlerde değişiyor testten teste göre ama genellikle 20 olunca görünmeye başlıyo galibaAynen ya olsaydı belli olması gerekiyordu ama geç döllenmeyse olabilir böyle olması bence yarın özel hastaneye gideyimmi bana bır fıkır verın kızlar
Bekliyorum Cnm valla kafamda karışık sorular var gün sayıyorum artık bugün 36. Günum oldu geçen ay 33. Günde adet olmuştum yanı bu ay geçti acaba acilemi gideyim kan vermek icinCanim naptin sen
Öğleden sonra acile gidecem cnmCanım evdeki testlerde değişiyor testten teste göre ama genellikle 20 olunca görünmeye başlıyo galiba
İstersen Pazartesi’yi bekle sağlık ocağında kan verirsin
Haklısın Cnm bugün eczaneler kapalı idrar testi alamiyacam hem idrar testleri güvensiz kan daha kesin sonucu veriyorCanım sağlık ocağında kan ver
Özel hastaneye gidip boşuna para verme
Eğer kanda gebelik çıkmazsa git özel hastaneye
O 2 olan değerin yukselmistir inşallah
2 günde 2 katına çıkması gerekiyor
Derken yarın cumartesi olduğunu farkettim
Sen bilirsin o zaman etkilemeyim seni :)
Evde testte yapıp ona göre de gidebilirsin hastaneye
Bir kere okunacak toplu hatim yazmistim listeyedeBen 444 Tefriceyi Okudum.
Yenisine, Haftaya mı Başlayacagız?
Ne yaptın canım gittin mi acileÖğleden sonra acile gidecem cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?