- 29 Ekim 2008
- 13.077
- 5.614
- 448
- 46
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #49.741
İyiyim sen napiyosunNapiyosunuz kızlar
AllAh ıyilik Versin cnm yok olmadım valla kasiklarimda bir ağırlık hissi var ağrı sancı hiç yok arada kasilmalar oluyor hayırlısı olsun diyim cnm bakalım çarşamba günü ins burda size hamilelik haberini veririmİyiyim sen napiyosun
Hala adet olmadım mi
Ayyy inşallah hamilesindir
Topigin ilk hamilesi sen olursun
http://cin-takvimi.gen.tr burdan bakiyirum canim hem otomatik hesaplayici var hemde takvimden bakiliyor hangi ayda dogduguna gore 1 yada 2 yaş ekleyebiliyorsun.şimdi arkadasima baktim ondada tuttu oglu olacak :)[/QUOTE
Bende baktım şimdi mayıs ayı için Erkek diyoooo hadi hayırlısı
İyiyim canım çok şükürNapiyosunuz kızlar
Oscar goes tooooo....Erkek bebek yapma yontemidemi varmış? hay daha neler duyacagiz..Allah dilerse olur, dilemezsede iki cihan bir araya gelse olmaz.
Daha varmış canım hadi inşAllah olur bu ay gönlüne göre sağlıklaTahminen 6 haziran cnm
Canım bende de pek belirti yok aslındaİğnenin etkisi 14 gün sonra geçiyormuş
Test yapsam pozitif çıkar
Ben mecburen bekliycem
Aslında test yapıp kendimi mutlu etmeyi de düşündüm :)
Senden hayırlı haber alalım inşallah:)
İnşaAllah canım bu kadar süre adet olmadığın için acaba geç döllenme mi oldu diye meraktayımAllAh ıyilik Versin cnm yok olmadım valla kasiklarimda bir ağırlık hissi var ağrı sancı hiç yok arada kasilmalar oluyor hayırlısı olsun diyim cnm bakalım çarşamba günü ins burda size hamilelik haberini veririm
Canım peki ne zaman test yapacaksın inşAllahİğnenin etkisi 14 gün sonra geçiyormuş
Test yapsam pozitif çıkar
Ben mecburen bekliycem
Aslında test yapıp kendimi mutlu etmeyi de düşündüm :)
Senden hayırlı haber alalım inşallah:)
Iyı Cnm valla bendede o merak var ne yapalım bekliyecez birazİyiyim canım çok şükür
Detoks, Hamile miyim merakı öyle geçinip gidiyorum
Sen napıyorsun
Aynen ya olsaydı belli olması gerekiyordu ama geç döllenmeyse olabilir böyle olması bence yarın özel hastaneye gideyimmi bana bır fıkır verın kızlarİnşaAllah canım bu kadar süre adet olmadığın için acaba geç döllenme mi oldu diye meraktayım
Sakın böyle bir hata yapma!Hanımlar hayırlı ramazanlar onerinize ihtiyacım var .. ovulsayon ile kızıma hamile kaldım buyudu şimdi çok şükür varlığına erkek bebek için bu defa Klomen kullanmayı düşünüyorum ablam 3 gebeliginde de kullandı yumirtalari calismiyordu diye 3 oğlu var şimdi benim yumurta sorunum yok doktorsuz kullanmalimiyim sizce ? Yada nasıl bi bahaneyle doktora yumurta takibine gitsem diyelim mi gittim kaç mm olmalı hiç bi bilgim yok onerilerinizi paylasirmisiniz
Ben 444 Tefriceyi Okudum.Evet canim suan baslayabiliriz guncel liste paylaştım ismi olmayanlara nickleriyle niyet ediyoruz başlangıç ve bitislerde
O ay erkek gosteriyorsa ve mKizlar cin takvimi iyi tutuyor.iki kizimdada tuttu hatta sevecenim de oglu icin bakti oda tuttu
Vallahi gonlnden n3 gecerse bi oglum olsn istyrm inssllh olrTabiki de, okurum.Kaç tane okumam lazım?
Hamilelik hesaplamaya bakicaksin canm yoksa gecen seneyi gosteriyor o aya glmedigimz icin herhldecnm benim otomatik ten kiz çıkıyor takvimde erkek☺
Kullan ma bnce doktora git de yumurtlama gunumu orenmek istiyorm yumurtlma gununde tek iliski erkek bebek sahibi olsblyrsnHanımlar hayırlı ramazanlar onerinize ihtiyacım var .. ovulsayon ile kızıma hamile kaldım buyudu şimdi çok şükür varlığına erkek bebek için bu defa Klomen kullanmayı düşünüyorum ablam 3 gebeliginde de kullandı yumirtalari calismiyordu diye 3 oğlu var şimdi benim yumurta sorunum yok doktorsuz kullanmalimiyim sizce ? Yada nasıl bi bahaneyle doktora yumurta takibine gitsem diyelim mi gittim kaç mm olmalı hiç bi bilgim yok onerilerinizi paylasirmisiniz
Ama bu Tefriciye, sayılı çekilmelidir. Yani 4444 adet çekilmesi lazımmış. Sizin eksik kaç tane?O ay erkek gosteriyorsa ve m
Vallahi gonlnden n3 gecerse bi oglum olsn istyrm inssllh olr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?