Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
İyiyim sen napiyosun
Hala adet olmadım mi
Ayyy inşallah hamilesindir
Topigin ilk hamilesi sen olursun
AllAh ıyilik Versin cnm yok olmadım valla kasiklarimda bir ağırlık hissi var ağrı sancı hiç yok arada kasilmalar oluyor hayırlısı olsun diyim cnm bakalım çarşamba günü ins burda size hamilelik haberini veririm

İğnenin etkisi 14 gün sonra geçiyormuş
Test yapsam pozitif çıkar
Ben mecburen bekliycem
Aslında test yapıp kendimi mutlu etmeyi de düşündüm :)
Senden hayırlı haber alalım inşallah:)
Canım bende de pek belirti yok aslında
2 kimyasal gebeliğimde de çok fazla kasık batması yaşamıştım.
Şu birkaç gündür nadiren oldu
Tek fark ettiğim Çarşamba göğüslerimde hassasiyet başladı o kadar yani hamileysem bi bu var en belirgin
Kendimi çok umutlandırmak istemiyorum hayal kırıklığı olmasın diye
Bir de zamanlama nasıl oldu onu kestiremiyorum erken mi oldu acaba diyorum
Hayırlısı artık

İnşaAllah canım bu kadar süre adet olmadığın için acaba geç döllenme mi oldu diye meraktayım

Sakın böyle bir hata yapma!
Klomen ile, erkek bebek ne alaka canım ya?
Ablamın da, 3 oğlu var. Benimde 2 kızım var.Ablam klomen falan kullanmadı. Yani sizin ablanızın da, oğlu olmasının klomenle alakası yok.
Ben ilk kullandığım ay, kist oldum.3 hafta kadar geçikme sonucu ilaç kullanarak adet oldum. Çalışan yumurtalığa, hormon yüklemek ne kadar tehlikeli biliyor musunuz?
Bu ilaçların yan etkisi olarak, meme kanserinden bir çok hastalığa sebep olduğunu biliyor musun?
Erkek bebek sevdasına, böyle riskli işlere kalkışma!..

Kullan ma bnce doktora git de yumurtlama gunumu orenmek istiyorm yumurtlma gununde tek iliski erkek bebek sahibi olsblyrsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…