- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #49.901
Aynen Dr soylediÇift yumurta oldigini nasil anladiniz doktor mu soyledu
Tek birşey diyin sana yum biliyorsan eğer dollendiyse yümdan sonra 3 gün sulu akıntı olur bu kız demek. Akıntı olmaz kuru olur da hamileysen erkek olurMesela bende 4 gun once devlete gittim doktor her iki tarafta da yum var ama soldaki daha iri dedi bende soldaki catlama zamani denedim sagdaki de bu ay catlar mi bilmiyorim ilk denemeden sonra gun aşırı ikinci de oldu sag yum icin ama kafam karisik adete kadar gun asiri mi yaosam acaba sagdaki icin bilmiyorim
Aynen Dr soyledi
Ya yumcati farklı birşey. Şimdi ondortunde yumlarsan 5. Haftada kese görünür. Kese geç göründü kalp atışı geç göründü benim ve Dr um muhtemel çift yumla geç döllenmiş dedi.Hamilelik olduğu zaman mi gittiginizde doktor soylemisti nasil anliyolar ki acaba ya ben bir kere gittiğimde yum çatlamıştı gözükmüyordu hocam catlamis mi yani dedim bilemem gözükmüyor anlamayiz biz demisti
Tek birşey diyin sana yum biliyorsan eğer dollendiyse yümdan sonra 3 gün sulu akıntı olur bu kız demek. Akıntı olmaz kuru olur da hamileysen erkek olur
İki kez ilkte olsaydı erkek olması imkansizdi eşim sıcak duş yaptı sirkeli vajinal duş oldu ve yüzeyseldi cok. İkinci derin normaldi. Hayırlısı olsunmHersey nasip artik yapacak birsey yok peki o ayda sadece iki kez mi korunmasiz oldu belki adete yakin hamile kaldiniz
Tamam canimK Khvekokusu20 cnm 80 tane duam kaldı bugün bitirip teslim ederim inşallah. Haber veririm.
Tamam canim Allah kabul etsin404 tane salatı tefriciye okudum K Khvekokusu20SEVECENIM sizi teslim ediyorum.Rabbim kabul etsin inşallah.
Kaçıncı gün yapöıştın canım..testim bu şekilde..ama ben ovulasyon testi ile adet gününde koyu çizgiyi görenleri okudum kafam karıştıT koyu çıkarsa gebelik oluyormuş ama çoğunda çıkmadın
Ben yaptım t hafif koyuydu
Bir tane yapsana canım
sagolasin.kuzum .Rabbim sizlerede nasip etsin insallahCanim gözün aydin.Maşallah ogluna
Rabbim isteyen herkese nasip etsin.arada gel yine unutma bizi canim
benim ovulasyon hep belirti verir..hangi tarafdan yumurtlama olduysa o tarafdaki bacak da cekilme kasikta batma iliskide o kasikta agri oluyor.dikkat edersen anlarsin sendesağdan yumurtladığınızı nasıl anlıyosunuz ben bilmiyorumda
sagolasin canim benim :) insallah Rabbim saglikli bir gebelik nasip.eder gonlundeki.olur..benim son :) buyuk.konusmayayaimda bakarsin 2.3yil sonra yaparim 3u.ama pek dysunmuyoeum cok zor gecti dogumum psikolojim halen yerine gelmedi.ayni.seyleri yasamaktan.korkuyorum valla.hayirlisi olur insallahİyiyiz canım çok şükür
Hayırlı olsun gözünüz aydın
Maviş maviş giyindirirsin şimdi paşayı
Kız ben arsızımyaptıkça yapasım geliyor
Şaka bir yana canım galiba sonuncu olur.Artık rabbim neyi nasip ederse o olur .Oğlum var çok şükür ne verirse rabbim başımın tacı canım
Kızlar ben dayanamadım çıktım evden suan acile gidiyorum ama içim icimi yiyiyor hayal kırıklığına ugraarsam hayatimin şokunu yaşamış olurum ne olur bana dua edin
Yok cnmNe yaptın canm Rabbim guzel haberler diymani nasip etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?