Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Tek birşey diyin sana yum biliyorsan eğer dollendiyse yümdan sonra 3 gün sulu akıntı olur bu kız demek. Akıntı olmaz kuru olur da hamileysen erkek olur

Hamilelik olduğu zaman mi gittiginizde doktor soylemisti nasil anliyolar ki acaba ya ben bir kere gittiğimde yum çatlamıştı gözükmüyordu hocam catlamis mi yani dedim bilemem gözükmüyor anlamayiz biz demisti
Ya yumcati farklı birşey. Şimdi ondortunde yumlarsan 5. Haftada kese görünür. Kese geç göründü kalp atışı geç göründü benim ve Dr um muhtemel çift yumla geç döllenmiş dedi.

Ya şöyle soylim benim normalde cpk akintim olurdu ama bu ay kuruydum ilk yumdan sonra beyazimsi su gibi sivi akintim olmaya basladi kuruluk yoktu acikcasi suanda cok kuru sayılmam
Tek birşey diyin sana yum biliyorsan eğer dollendiyse yümdan sonra 3 gün sulu akıntı olur bu kız demek. Akıntı olmaz kuru olur da hamileysen erkek olur

Hersey nasip artik yapacak birsey yok peki o ayda sadece iki kez mi korunmasiz oldu belki adete yakin hamile kaldiniz

SALATI TEFRİCİYE HATİM LISTEMİZ

1-)
@zeynoc17 (NAİLE KIZI BÜŞRA)
2-)
@duyguuuMMM (KÜBRA)
3-)
@SEVECENIM (DİLEK)
4-)
@eflatun88 (EBRU)
5-)
@pirlanta97 (SUZAN)
6-)
@tugbabeyza (BÜŞRA)
7-)
@Berenceren67 (HANIM)
@kardelen2780
9-)@Black5angel (SERAP)
10-)
@yenihamile (TÜLAY)
11-)
@Mirnaz85 (MİRAY)

KİŞİ BAŞINA DÜŞEN SAYI:404

24 MAYIS PERŞEMBE GECESİ BAŞLIYORUZ OKUMAYA ALLAHIN İZNİYLE

CUMA GUNU SABAH TESLIM EDIP DUASINI YAPALİM. SİMDİDEN ALLAH KABUL ETSIN SAGLIKLI HAYİRLİ ERKEK EVLATLAR NASİP ETSIN

T koyu çıkarsa gebelik oluyormuş ama çoğunda çıkmadın
Ben yaptım t hafif koyuydu
Bir tane yapsana canım
Kaçıncı gün yapöıştın canım..testim bu şekilde..ama ben ovulasyon testi ile adet gününde koyu çizgiyi görenleri okudum kafam karıştı

Eklentiler

• D17A2378-D996-4EA4-B1A1-A3EEB6B60842.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 63
sagolasin canim benim :) insallah Rabbim saglikli bir gebelik nasip.eder gonlundeki.olur..benim son :) buyuk.konusmayayaimda bakarsin 2.3yil sonra yaparim 3u.ama pek dysunmuyoeum cok zor gecti dogumum psikolojim halen yerine gelmedi.ayni.seyleri yasamaktan.korkuyorum valla.hayirlisi olur insallah

Kızlar ben dayanamadım çıktım evden suan acile gidiyorum ama içim icimi yiyiyor hayal kırıklığına ugraarsam hayatimin şokunu yaşamış olurum ne olur bana dua edin

Ne yaptın canm Rabbim guzel haberler diymani nasip etsin insallah
Yok cnm ben artık istemiyorum rabbim siZ isteyenlere nasip etsin bugün 37 gün oldu adet olmadım büyük ihtimal hastneye gidersem doktor adet söktürücü verur en ıyisi evimde oturuyum iğnenin etkisinden adetim gecikti kendiligimden adet olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…