Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Evet çift yumurta da riskli. Keşke devam etseydin ilişkiden sonraki günlerde de test yapmaya ben öyle yaptım. Amin canım bu arada.

Bu arada deneme yapacaginiz ay iki yumurta da oluyo olabilir oyuzden tek iliski de riskli oluyo bu durumda deneme yapilacagi ay yuma yakin hastanede okceden kontrol sart bence
Aynen doktor kontrol etse çok iyi olur ama benim o şansım da yok maalesef. Haziranda da gebe kalamazsam özel doktora gidip ısrar etmeyi düşünüyorum takip yapması için.

Hamilelik olduğu zaman mi gittiginizde doktor soylemisti nasil anliyolar ki acaba ya ben bir kere gittiğimde yum çatlamıştı gözükmüyordu hocam catlamis mi yani dedim bilemem gözükmüyor anlamayiz biz demisti
Canım anlıyorlar bence benim gittiğimde doktor yumurtan çatlamış birşey görünmüyor demişti bi keresinde.

O 2 kaybolmuştu yerine kocaman bir 0 gelmiş iğnenin 22. Günu hcg 2 çıkmıştı demekki iğnenin etkisiydi
Biliyor musun bende bu sabah rüyamda seni gördüm. Testini paylaşıyormuşsun silik çizgi varmış ama Hamile değilmişsin. Sana yazmak için girmiştim sayfaları okurken bu yorumunu gördüm.

Evet çift yumurta da riskli. Keşke devam etseydin ilişkiden sonraki günlerde de test yapmaya ben öyle yaptım. Amin canım bu arada.
canim sonraki iki gun test yaptim testim siliklesmeye basladi

Canım bence sen ovulasyon testlerine devam et
sag catlamaya yakin olsa yine test pik yaparmi acaba onu merak ediyorim hani bir kerw yaptim pikdeb sonra deneme oldu somraki gunler siliklesti birkac gun sonra sag yumurta catkamaya yakin olsa yine test yapsam pik olurmu ki

Rabbimin vardur bir bildiği doktir kontrollerde bir sikinti yok dio degilmi

Biliyor musun bende bu sabah rüyamda seni gördüm. Testini paylaşıyormuşsun silik çizgi varmış ama Hamile değilmişsin. Sana yazmak için girmiştim sayfaları okurken bu yorumunu gördüm.
Hadi ya hayır olsun inşallah Cnm yok maalesef ne yapalım allahın takdiri böyleymiş elimden bişey gelmiyor artikartik adet olabilmek için adet sokturucu kullanmam gerekiyor

Bence olabilir çünkü o yumurta da çatlamaya yakın LH hormonu salgılamaya başlıyor. Sen test yap bence ne olur ne olmaz

Hadi ya hayır olsun inşallah Cnm yok maalesef ne yapalım allahın takdiri böyleymiş elimden bişey gelmiyor artikartik adet olabilmek için adet sokturucu kullanmam gerekiyor
Canım niye böyle oldu ki
Senin kendi kendine yumurtan olgunlaşıp çatlamıyor mu?
Biraz ara ver bence tedaviye vücudun kendini toparlasın dışardan sürekli müdahale de belki böyle yapmıştır

Bu test simdi ne oluyo acaba orucu acmadan simdi yaptim cok susuz kaldigim icim bukadar koyu mu cıktı acaba yoksa sag yumurtalik mi devreye girdu acaba ?

Eklentiler

• 20180527_204844.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 62
Canim ben ayin 23 devlete gittim hem solda hem sagda yumurta varmis ama soldski daha iri dedi doktor zaten testlerim iki gun boyunca pikti doktsrdan eve geldim aksamina test yaptim siliklesmisti deneme oldu carsamba aksami ertesi gun tekrar test yaptim siliklesme devam etti ama ben gun asiri tekrar deneme yaptim sag yumuryalik icin ne olur ne olmaz die riske atmak istemedim bugun ilk denemenin 4. Gunu sol kasiigmda batma oluyo orucumu acmadan test yaptim bu yukarda gordugun gibi cikti simdi bu test sag yumurtalik icin mi koyulasmaya basladi yoksa uzun surw susuz kalmamın etkisi ile mi bukadar koyu cikti 2. Cizgu
canım senin durum nedir?

bu test yarın da koyu çıkarsa gebe olabilirsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…