- 4 Kasım 2016
- 1.210
- 1.541
- 53
- 125
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #50.401
kızımın Zaman'ında mı aralıga kadar kız anlamadım ben bu sene için ha diom mayısta deneme yaptım afetime çok var ama diyelim ki tuttu mayis ne gösteriyo 1991 doğumluyumCanim baktim kiz gosteriyo taki aralik ayina kadar. 24 yasindamissin. Istersen sende bi bak. 25 awgust diye yazilir rusca.. seninkide tutuyo
Acele etme canö daha da koyulasabilir adetin kacinci günüydü bugün şeninde tetlerin bi acayip hiç göstermeyen çizgi bir günde koyulaştıTamm yapicam yazarim buraya 12 de iliski demi daha oncesinde yapmam gereken bisey varmi
Canim kizin icin yazmistim onceki yazdiklarimi turkcem pek iyi dil anlamadigin sey olursa sor ratlikla.Can'ım bu sene mı aralıga kadar kız gösteriyo yoksa
kızımın Zaman'ında mı aralıga kadar kız anlamadım ben bu sene için ha diom mayısta deneme yaptım afetime çok var ama diyelim ki tuttu mayis ne gösteriyo 1991 doğumluyum
Tam cnm koy bakarim insl 10 gibi bende acip. Afedersin su once ( orgazm ) olmak olayina onem wer derim.Tamm yapicam yazarim buraya 12 de iliski demi daha oncesinde yapmam gereken bisey varmi
Kizlar saat 11 de 10 da test yapip aticam yorumlarsiniz benim daha once hic iki cizgi cikmadigi icin bilmiyorm aynen dedigin gibi nasl oldu bende anlamadm ama dun gece namz kildim hep dua ettim hic uyumadm diyebilirm ❤Acele etme canö daha da koyulasabilir adetin kacinci günüydü bugün şeninde tetlerin bi acayip hiç göstermeyen çizgi bir günde koyulaştı
Tamm canim 10 11 gibi bak kesin unutma lutfen benim daha once cift cigi hic olmuyodu ondan bilmiyormTam cnm koy bakarim insl 10 gibi bende acip. Afedersin su once ( orgazm ) olmak olayina onem wer derim.
Esine turk kahwe oncesinden bide serin yerde olursa iliski. Iyi olur
En onemliside dua canim baslamadan once dua edin beraber. Icinizden geldigi gibi.
Isin bittikden sonrada sag tarafina bakarat yat. En az 1 sat kalkma.
Anladım Can'ım çok sağolCanim kizin icin yazmistim onceki yazdiklarimi turkcem pek iyi dil anlamadigin sey olursa sor ratlikla.
Simdi 27 yasina basdiysan eyer.. we mayista hamile kalirsan kiz gosteriyo. Amma sanssin erkek 50 ) kiz 50) tutma sansi var ...
Eyer temmuz agustos evlulde kalirsan 100 de 100 erkek Cunki 3 ay art arda erkek.
Yani soyle 3 ay art atda yada 3 den fazla ay ayni cinsiyetten gosteriyosa ozaman kesinlikle dogru cikiyo.
Mesela aralik kiz ocak oglansa. Dogruluk payi yok sans 50 ye dusuyo.
Umarim anlatabilmisidir canim.
Iftardan önce yap istersen cunku bazilarinda ani Catlama oluyorElde kaln tek 1 testim var simdi ben test alim desem haftasonu ne zaman yapsamki
Iyi yapmissin cnm mutlaka bakarim. Unutmiyim diye alarm kurdum simdi. Insallah her sey gonlunce olur.Kizlar oturdugum yerde 5 eczane var hicbiri nobetci degil otobuse bindim taa uzakta hastane var ordayms eczane ordan test alicam yine nolur nolmaz
Amin inşallahHemen ekliyorum canım
Bu arada hayallerini okuyunca çok duygulandım Allah hayallerini en güzel şekilde gerçek kılsın
Geçenlerde bi arkadaşım mesaj yazmış Hamile
Bebeği erkekmiş
Bana sorduğu şey yenidoğan bebeğin neye ihtiyacı varmış, gerçi ben kız annesiymişim ama nihayetinde anneymişim. Bu soruyu buraya nasıl bağladı bilmiyorum kız annesi olduğum içinde mutluyum. Yeni doğacak bi bebeğin ihtiyaçlarının cinsiyetiyle ne alakası var onu da bilmiyorum. Bu zihniyetteki insanlar yerine Rabbim senin gibi güzel yürekli insanlara nasip etsin. Sen çok gayret ettin Allah emeklerini zayî etmesin gönlüne göre versin
Resim gelmediKizlar nobetci eczaneden test aldm ama farkli marka catlamismi aceba
Hayir catlamamis. Sivi aldin mi hicBu farkli marka
5 dk bekle oyle cek testi ccanimBu farkli marka
Hemen cekt8m ben simdi kizz8mi parka cikardim daha sonra ceksem olurmu yoksa cekiyim mi gidip cok beklemesinmi5
5 dk bekle oyle cek testi ccanim
Bakarim canim sevecenim de yorumlar hem1 saat once yarim cay bardagi limonata ama aksama kadar bisi icmem diye ictm 10 test aldm oylesine yapim dedim iftardan once yine yaparm yollarm yine bakrmisinz lutfen ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?