Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Himm anladım canim. Bi doktora mi gorunsen acaba durumu anlatsan belki klomen verir sanada

EVLİYALARİN HACET DUASI
BASLAMA TARİHİ: 3 Haziran Pazar
BITIS TARİHİ:10 HAZIRAN(KADİR GECESİ)

1-)SEVECENIM
2-)ZEYNOC17
3-)MIRNAZ85
4-)BERENCEREN67
5-)duyguuuMM
6-)MINIKBAHARR
7-)PIRLANTA97

NOT: Arkadaslar bu duamizda sayi paylaşımı yok herkes bireysel okuyor 7 gün boyunca sabah namazindan sonra kibleye dönük vaziyette 100 defa okuyoruz çok kuvvetli bir dua Kadir gecesinde de duasini yaparız inşallah. Rabbim şimdiden kabul etsin Biz şimdilik 6 kişi başladık isteyen olursa eklerim listeye

Minikbahar da katılmak istiyordu
Hemen ekliyorum canım
Bu arada hayallerini okuyunca çok duygulandım Allah hayallerini en güzel şekilde gerçek kılsın
Geçenlerde bi arkadaşım mesaj yazmış Hamile
Bebeği erkekmiş
Bana sorduğu şey yenidoğan bebeğin neye ihtiyacı varmış, gerçi ben kız annesiymişim ama nihayetinde anneymişim. Bu soruyu buraya nasıl bağladı bilmiyorum kız annesi olduğum içinde mutluyum. Yeni doğacak bi bebeğin ihtiyaçlarının cinsiyetiyle ne alakası var onu da bilmiyorum. Bu zihniyetteki insanlar yerine Rabbim senin gibi güzel yürekli insanlara nasip etsin. Sen çok gayret ettin Allah emeklerini zayî etmesin gönlüne göre versin

Salat- Tefriciye listemiz
1. divinity
2. @suuuus 4716
3. @ceymiceyn (duygu)
4. @Kizlarinin annecigi
5. @minikbaharr
Kızlar isimlerinizi yazarsanız yanlarına yazacağım. İsimleri okuyarak niyet ederiz.
Şuan 4 kişiyiz daha katılmak isteyen olursa lütfen alıntılasın. Niyetimiz listedeki isimleri sayarak “en kısa ve hayırlı zamanda salihlerlerden sağlıklı oğullarımızın olması”. Rabbim şimdiden kabul etsin. Eksiklerimi tamamlayın Kızlar hepinizi öpüyorum

Bu ay bende adetimin son günlerinde ovulasyon testi yapacağım nasipse, çok merak ediyorum

Kızlar deneyenlerden yok mu bi şeyler ben de yok adet olacak gibi belirtilerim var karnım ağrıyor ara ver3cem memlekete gidecem

Kizlar dunki koyu akintim bugun seffaflasmaya basladi bugun oruc tutamadm su ictim sabh 1 saat once ve test yaptim ama normalde 3 damla olmali ya idrar ben 1 damla alabildim evde pet sise falan yoktu alamadm sonuc bu aceba catlamismiki

Eklentiler

• Screenshot_20180603-120718.webp
    1,5 KB · Görüntüleme: 42
Kizlar acilll dun test yapmadm ama koyu kivamli akintim vardi ondan onceki gunlerde testlerimi paylastm hep tek cizgi idi ikinci cizgi hic yoktu
Kizlar dunki koyu akintim bugun seffaflasmaya basladi bugun oruc tutamadm su ictim sabh 1 saat once ve test yaptim ama normalde 3 damla olmali ya idrar ben 1 damla alabildim evde pet sise falan yoktu alamadm sonuc bu aceba catlamismiki

Eklentiler

• Screenshot_20180603-120718.webp
    1,5 KB · Görüntüleme: 131
Canim 3 sat sonra bida yapsana ayni koyulukta su an catliycak sanirim. Yarinda doktora gidersen ultrasonla bi baktir..

22 yaşimda şubat ayinda hamile kaldım ay olarak22yi doldurmustum yıl olarak bakarsamda 23e bakmam lazim oda erkekgösteriyor kizim oldu. 22 şubatta 23 şubatta erkegi gösteriyor prensesim9 yaşinda :))
Canim 22 yasinda subatdan onceki ocak ayi kiz gosteriye oyuzden sansin 50 50 ye dusuyo..

Son düzenleme:
Kizlar gecen sayfalarda koydugum takwime lutfen bakalim su ana kadar dogru cikmayan yok. Ben saskinim. Nasil olur hicde inanmam takvim isine ama.
Su ana kadar 30 kisiye baktik hepsi tutuyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…