- 20 Mart 2018
- 515
- 396
- 23
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #50.361
Bi arada beni eklememissinizBen evliyaların duasını az önce sabah namazını kıldım ve başladım rabbim kabul eylesin
Himm anladım canim. Bi doktora mi gorunsen acaba durumu anlatsan belki klomen verir sanadaK Khvekokusu20 gülüm bu ay adetim bitti 2 .günü testlere başladım t çizgisi c kadar olmasada belli bir çizgi vardı taki 2 gün öncesine kadar şimdi çizgi iyice silikleşti.normalde haftaya salı günü yumurtlama zamanım ama testte göre sanırım artık benim yumurtalıklarda iş yok.
Çizgiler belli bir renge gelseydi sizinle paylaşıcaktım ama malesef
Akıntıda halen beyaz renkde ama yinede bir umut yarın da test yapıcam.
Ekledim canim guncelledim listeyiBi arada beni eklememissiniz
Hemen ekliyorum canımMinikbahar da katılmak istiyordu
Bu ay bende adetimin son günlerinde ovulasyon testi yapacağım nasipse, çok merak ediyorumHicbir takvime inanmiyorum. Aslinda yontemlerede inanmiyorum. Ama bazı istatistikler var yüzde oranina bakilinca yüksek olan. Bunlardan biri cok aklima yatmasada adetin bittigi ilk gün ogluna hamile kalanlarin oldukca fazlaligi ikinciside yunurtlama anı. Belki vesile olur bizede yaptiklarimiz insallahh.
Canim baktim kiz gosteriyo taki aralik ayina kadar. 24 yasindamissin. Istersen sende bi bak. 25 awgust diye yazilir rusca.. seninkide tutuyoBu takvim olayını bana da yapın 1991 doğumluyum kızıma 2015 agıstos ayında hamile kaldım
Canim 3 sat sonra bida yapsana ayni koyulukta su an catliycak sanirim. Yarinda doktora gidersen ultrasonla bi baktir..Kizlar acilll dun test yapmadm ama koyu kivamli akintim vardi ondan onceki gunlerde testlerimi paylastm hep tek cizgi idi ikinci cizgi hic yoktu
Kizlar dunki koyu akintim bugun seffaflasmaya basladi bugun oruc tutamadm su ictim sabh 1 saat once ve test yaptim ama normalde 3 damla olmali ya idrar ben 1 damla alabildim evde pet sise falan yoktu alamadm sonuc bu aceba catlamismiki
Tamam canim bende katilyorum ozaman. Ismim gumuşCanım bu toplam sayı olacak. Biz bunu aramızda bölüşeceğiz kişi başına daha az düşüyor. Tesbih ile 100 100 çekip not edebilirsin. Tesbihlerde 99 boncuk var imamesini de okursan 100 yapıyor.
Canim 22 yasinda subatdan onceki ocak ayi kiz gosteriye oyuzden sansin 50 50 ye dusuyo..22 yaşimda şubat ayinda hamile kaldım ay olarak22yi doldurmustum yıl olarak bakarsamda 23e bakmam lazim oda erkekgösteriyor kizim oldu. 22 şubatta 23 şubatta erkegi gösteriyor prensesim9 yaşinda :))
Bundan 3 saat once de bi sanci girdi resmen uzandm sonra gitti 3 saat sonra baktigimdda ayni koyulukta ise iliski icin aksam gec kalmis olmam demi erkek bebek icin tam catladigi zaman diyoyaCanim 3 sat sonra bida yapsana ayni koyulukta su an catliycak sanirim. Yarinda doktora gidersen ultrasonla bi baktir..
Bence gece 10 gibi bidaha yapmalisin. Siliklesmisse gece 12 gibi iliski olmali.Bundan 3 saat once de bi sanci girdi resmen uzandm sonra gitti 3 saat sonra baktigimdda ayni koyulukta ise iliski icin aksam gec kalmis olmam demi erkek bebek icin tam catladigi zaman diyoya
Tamm dırr o zaman peki eyer 12 de iliski yaparsam gebelik falan olursa yarin alttan ultrason var zarari olmaz degilmi bide tam koyulastiginda degilde siliklestigindemi iliski olmaliBence gece 10 gibi bidaha yapmalisin. Siliklesmisse gece 12 gibi iliski olmali.
Bide benim bu rus muydu neydi bi takvim paylastilarya onda bu sene hep kiz ama bakalm hayrlisi arrik ben elimden geleni yapimBence gece 10 gibi bidaha yapmalisin. Siliklesmisse gece 12 gibi iliski olmali.
Bu aradaaaa coook coook tesekkur ederm ❤❤❤Bence gece 10 gibi bidaha yapmalisin. Siliklesmisse gece 12 gibi iliski olmali.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?