Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kizlar dunki koyu akintim bugun seffaflasmaya basladi bugun oruc tutamadm su ictim sabh 1 saat once ve test yaptim ama normalde 3 damla olmali ya idrar ben 1 damla alabildim evde pet sise falan yoktu alamadm sonuc bu aceba catlamismiki
Cnm testin koyulasmasi lagzim t çizgisi c den koyu olması gerekiyor

Himm anladım canim. Bi doktora mi gorunsen acaba durumu anlatsan belki klomen verir sanada
Yurt dışında doktor bir yıl olmadan hiçbirşey vermiyo benim üç tane var diye benim doktor bana nasihat bile etti doğurmıyım diye sanki o bakıcak.
Sadece folik asit verdi birde over testlere çok güvenme dedi okadar. Yumurtalıklarımda sorun olmadığı için kimyasal şeyleri hemen önermiyormuş

Bide benim bu rus muydu neydi bi takvim paylastilarya onda bu sene hep kiz ama bakalm hayrlisi arrik ben elimden geleni yapim
Canim o takwimi ben koydum. sen icini rat tut rabbim werirse nasibinde varsa. Hic bisey degistiremez o gercegi. Takwime falan takilma sen duani yap en onemlisi... cani gonulden esin istesin oglus ozellikle...

Kizlar dunki koyu akintim bugun seffaflasmaya basladi bugun oruc tutamadm su ictim sabh 1 saat once ve test yaptim ama normalde 3 damla olmali ya idrar ben 1 damla alabildim evde pet sise falan yoktu alamadm sonuc bu aceba catlamismiki
Canim koyulugu açılmış mi ben onceki testlerini bilmiyorum senin

Himm anladım canim hayirlisi olsun inşallah en yakin zamanda oglanlara hamile kaliriz. Benimde yarin kontrol var bakalim heycanliyim

Canim o takwimi ben koydum. sen icini rat tut rabbim werirse nasibinde varsa. Hic bisey degistiremez o gercegi. Takwime falan takilma sen duani yap en onemlisi... cani gonulden esin istesin oglus ozellikle...
Amin ya vallahi ben elimden geleni yapiyorm Allah ne verirse raziyim rabbim biliyo ya kizda brnim canm erkekte saglikli hayirli olsn da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…