- 1 Haziran 2018
- 525
- 781
- 23
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #50.381
Hayir hic zarari olmaz. Ben ta kizim 3 aylik olana kadar alltan ultrasonla baktirdim.Tamm dırr o zaman peki eyer 12 de iliski yaparsam gebelik falan olursa yarin alttan ultrason var zarari olmaz degilmi bide tam koyulastiginda degilde siliklestigindemi iliski olmali
Cnm testin koyulasmasi lagzim t çizgisi c den koyu olması gerekiyorKizlar dunki koyu akintim bugun seffaflasmaya basladi bugun oruc tutamadm su ictim sabh 1 saat once ve test yaptim ama normalde 3 damla olmali ya idrar ben 1 damla alabildim evde pet sise falan yoktu alamadm sonuc bu aceba catlamismiki
Bisey dil canim. Rabbim gonlunden geceni nasip eylesin.Bu aradaaaa coook coook tesekkur ederm ❤❤❤
Yurt dışında doktor bir yıl olmadan hiçbirşey vermiyo benim üç tane var diye benim doktor bana nasihat bile etti doğurmıyım diye sanki o bakıcak.Himm anladım canim. Bi doktora mi gorunsen acaba durumu anlatsan belki klomen verir sanada
Canim o takwimi ben koydum. sen icini rat tut rabbim werirse nasibinde varsa. Hic bisey degistiremez o gercegi. Takwime falan takilma sen duani yap en onemlisi... cani gonulden esin istesin oglus ozellikle...Bide benim bu rus muydu neydi bi takvim paylastilarya onda bu sene hep kiz ama bakalm hayrlisi arrik ben elimden geleni yapim
Canim koyulugu açılmış mi ben onceki testlerini bilmiyorum seninKizlar dunki koyu akintim bugun seffaflasmaya basladi bugun oruc tutamadm su ictim sabh 1 saat once ve test yaptim ama normalde 3 damla olmali ya idrar ben 1 damla alabildim evde pet sise falan yoktu alamadm sonuc bu aceba catlamismiki
Himm anladım canim hayirlisi olsun inşallah en yakin zamanda oglanlara hamile kaliriz. Benimde yarin kontrol var bakalim heycanliyimYurt dışında doktor bir yıl olmadan hiçbirşey vermiyo benim üç tane var diye benim doktor bana nasihat bile etti doğurmıyım diye sanki o bakıcak.
Sadece folik asit verdi birde over testlere çok güvenme dedi okadar. Yumurtalıklarımda sorun olmadığı için kimyasal şeyleri hemen önermiyormuş
Canim goruntuyu kırp boyu buyuk olunca yuklemiyor ben ole yapiyormBisey dil canim. Rabbim gonlunden geceni nasip eylesin.
Bende yuklemek istiyorum su ovu testini hata var diyo olmuyo neden acaba ya
Amin ya vallahi ben elimden geleni yapiyorm Allah ne verirse raziyim rabbim biliyo ya kizda brnim canm erkekte saglikli hayirli olsn daCanim o takwimi ben koydum. sen icini rat tut rabbim werirse nasibinde varsa. Hic bisey degistiremez o gercegi. Takwime falan takilma sen duani yap en onemlisi... cani gonulden esin istesin oglus ozellikle...
Dunku testin mi buBoyle iste
Ha guzel Lh hormonu iyic2 yukseliyo sanirim. O testide aksam 10 11 gibi yap bakalim. Siliklesir bence.Bumuda simdi yaptm elde kaldi 1 test
Sivi almadan 3 saat sonra tekrarla testi koyulasmaya başlamis ikinci cizgi ilk cizgiden daha koyu olacak sonra ikinci cizgi hafif acildimi iliski olsunIliski ne zaman olmali ki bunu simdi yaptm
Sıkı takip yap bazilarinin hemen catlama olabilir kacirma zamaniIliski ne zaman olmali ki bunu simdi yaptm
Tamm yapicam yazarim buraya 12 de iliski demi daha oncesinde yapmam gereken bisey varmiHa guzel Lh hormonu iyic2 yukseliyo sanirim. O testide aksam 10 11 gibi yap bakalim. Siliklesir bence.
Elde kaln tek 1 testim var simdi ben test alim desem haftasonu ne zaman yapsamkiSıkı takip yap bazilarinin hemen catlama olabilir kacirma zamani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?