Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Peki ne zaman olur sence bu aksam bi deneme yapimmi yarin evde olmama ihtimalm cok yuksekk
Canim erkek bebek istiyorsan cok sıkı takip yapman lazim senin daha cok koyu değil sivi almadan 2 3 satte bir tekrarlaman lazim Catlama olduktan sonra 12. Saate kadar deneme olmasi lazim 12. Saatten sonra ortam asidik hale geliyor asidik ortamda da y ler yasayamiyor malesef

Kizlar eski topikte soz vermiştim doğum hikayemi anlacaktim kismet burayaymis.

37.haftam dolduktan sonra evde beklemeye basladim.38 oldu 39 oldu dedim benim melegim 40dan sonra gelir diye dusunurken 39 haftanin icindeyken sali günü saat 2 gb evde minik bebegime sapka örerken sıkıştım tuvalete gittim birde ne goreyim nisan gelmis.Okadar korktumki anlatamam ilk dogumum çok zor gecmisti nerdeyse 2 gun boyunca hastanede sürünmüştüm.Yine ayni olacak diye gecti icimden.Evde yanlizdim esim il disindaydi onu telaşlanmasin diye aramadim.Annemi aradim oda hazirlan seni evden alalim dedi bende biraz daha bekliyim evde dedim .Sonra apartmandaki yakin arkadasimi aradim beni evden aldi annemide aldik hastaneye gittik.Nasil korkuyorum anlatamam sancim da yok.Doktor geldi muane etti kanamam artmisti kadin doguma yatisimi yaptılar.Esimi aradim hemen geldi cok heycanliydi benim gibi telasliydi.Kanamam gittikce artiyordu ve cok korkuyordum sürekli muane edilip kan aliniyordu sorun yok diyorlardi ama kanamam beni korkutuyordu.ilk kizimda hic böyle olmamisti.Aksam oldu sancim hafiften kendini hissettiriyordu.Anneme dedim uyu anne ben bugece doguramam hic bosuna bekleme sancim az neyse annem yatti uyudu.Ara ara beni kontrol ediyordu Ben Sabaha kadar uyuyamadim kanamamda oluyordu ama daha iyiydim.Sabah 6 gibi kahvalti dagitiyorlardi nasil acikmistim sanki 1 haftadir yemek yememisim.Dogursamda bi yemek yesem diye dusunuyordum.Saat 8 oldu sancim artti ama yok ben yine doguramiycam dedim bana gore sancim azdi.saat 9 oldu ebe herseyi hazirlayin bebek gelir 1 saate dedi.Sancim bi anda baya artti.Bir an once dogurmak icin kalktim yürüdüm hic durmadim cok yorgundum ama cok cabaladim dua okuyayim dedim.Hamileligim boyunca okudugum dua aklima geldi Hz muhammedin erkek bebek duasi baska dua aklima gelmiyor inanamiyorum....Erkek bebek duasini icimden okuyorum.Saat 10 gb dogum gerceklesti kucagima minik bir kiz bebegi verdiler Allahim sana sukurler olsun diyerek aglamaya basladim sanki ilk defa anne oluyordum.Nasil güzel nasil minicikti.Esim kizimizi görünce aglamaya basladi.Bu ne kadar guzel melek gibi sen boyle guzel bebek dogurda hep kiz dogur dedi :) Buyuk kizim geldi nasil mutlu oldu kardeşi olduğuna .Dogum sonrası benim kanam iyice artti.içimde pihtilasip ciger gibi dusuyordu cok korktum kan kaybindan ölücem sandim degerlerim baya düşmüştü neyseki daha fazla surmeden azaldi kanamam.1 gün hastanede kalip evimize geldik 3+1 olmuştuk.Çok şükür yeni yawrumuzla yeni bir hayat bizi bekliyordu.Korkular endişeler mutluluklar hep bir anda yasaniyordu.Rabbime şükürler olsun.Evimize neşe getirdi Iyiki doğmuş kizim ....

Bu 1 .12 20 .13 20. 16 44. 17 23. 22 08

Eklentiler

• 20180529_190806.webp
    3 KB · Görüntüleme: 106
  • Screenshot_20180603-120718.webp
    1,5 KB · Görüntüleme: 99
  • Screenshot_20180603-134213.webp
    1,4 KB · Görüntüleme: 102
  • Screenshot_20180603-164413.webp
    1,9 KB · Görüntüleme: 101
  • Screenshot_20180603-172327.webp
    1,3 KB · Görüntüleme: 105
  • Screenshot_20180603-220815.webp
    1,4 KB · Görüntüleme: 104
Ben kendimden bisi anlamadmmm :/ ben klomen kullaniyordum doktor 5 olgun yumurtam oldugunu solemisti aceba onn icinmi bi net bi silik bi yok gibi cikiyo

Cok guzel anlatmissin canim Allah yavrularina saglikli hayirli uzun ömürler nasip etsin inşallah

Cok tatli ya kurban oldugum Allah hepimizun yavrularina uzun hayirli omurler versn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…