- 28 Ocak 2016
- 3.737
- 11.954
- 158
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #50.501
Çok güzel hikayen canımKizlar eski topikte soz vermiştim doğum hikayemi anlacaktim kismet burayaymis.
37.haftam dolduktan sonra evde beklemeye basladim.38 oldu 39 oldu dedim benim melegim 40dan sonra gelir diye dusunurken 39 haftanin icindeyken sali günü saat 2 gb evde minik bebegime sapka örerken sıkıştım tuvalete gittim birde ne goreyim nisan gelmis.Okadar korktumki anlatamam ilk dogumum çok zor gecmisti nerdeyse 2 gun boyunca hastanede sürünmüştüm.Yine ayni olacak diye gecti icimden.Evde yanlizdim esim il disindaydi onu telaşlanmasin diye aramadim.Annemi aradim oda hazirlan seni evden alalim dedi bende biraz daha bekliyim evde dedim .Sonra apartmandaki yakin arkadasimi aradim beni evden aldi annemide aldik hastaneye gittik.Nasil korkuyorum anlatamam sancim da yok.Doktor geldi muane etti kanamam artmisti kadin doguma yatisimi yaptılar.Esimi aradim hemen geldi cok heycanliydi benim gibi telasliydi.Kanamam gittikce artiyordu ve cok korkuyordum sürekli muane edilip kan aliniyordu sorun yok diyorlardi ama kanamam beni korkutuyordu.ilk kizimda hic böyle olmamisti.Aksam oldu sancim hafiften kendini hissettiriyordu.Anneme dedim uyu anne ben bugece doguramam hic bosuna bekleme sancim az neyse annem yatti uyudu.Ara ara beni kontrol ediyordu Ben Sabaha kadar uyuyamadim kanamamda oluyordu ama daha iyiydim.Sabah 6 gibi kahvalti dagitiyorlardi nasil acikmistim sanki 1 haftadir yemek yememisim.Dogursamda bi yemek yesem diye dusunuyordum.Saat 8 oldu sancim artti ama yok ben yine doguramiycam dedim bana gore sancim azdi.saat 9 oldu ebe herseyi hazirlayin bebek gelir 1 saate dedi.Sancim bi anda baya artti.Bir an once dogurmak icin kalktim yürüdüm hic durmadim cok yorgundum ama cok cabaladim dua okuyayim dedim.Hamileligim boyunca okudugum dua aklima geldi Hz muhammedin erkek bebek duasi baska dua aklima gelmiyor inanamiyorum....Erkek bebek duasini icimden okuyorum.Saat 10 gb dogum gerceklesti kucagima minik bir kiz bebegi verdiler Allahim sana sukurler olsun diyerek aglamaya basladim sanki ilk defa anne oluyordum.Nasil güzel nasil minicikti.Esim kizimizi görünce aglamaya basladi.Bu ne kadar guzel melek gibi sen boyle guzel bebek dogurda hep kiz dogur dedi :) Buyuk kizim geldi nasil mutlu oldu kardeşi olduğuna .Dogum sonrası benim kanam iyice artti.içimde pihtilasip ciger gibi dusuyordu cok korktum kan kaybindan ölücem sandim degerlerim baya düşmüştü neyseki daha fazla surmeden azaldi kanamam.1 gün hastanede kalip evimize geldik 3+1 olmuştuk.Çok şükür yeni yawrumuzla yeni bir hayat bizi bekliyordu.Korkular endişeler mutluluklar hep bir anda yasaniyordu.Rabbime şükürler olsun.Evimize neşe getirdi Iyiki doğmuş kizim ....
Canım inanki hiç zamanım olmuyor .Giriş yapıyorum etiketlere özelle alıntılara sadece bakıyorumSEVECENIM bi bakarmisin
Canım bende bugün adet oldum biliyor musunAmin inşallah
Adet oldum bugün
Doğum günümde test yapacaktım gerek kalmadı :)
O arkadaşına da sinir olsinir oldum
O nasıl bir ego
Allah akıl fikir versin
Ben senin yerinde olsam bilmiyorum derim bildiğim varsa da söylemem
Gitsin oğlan annelerinden öğrensin
Bu teste göre çatlamış görünüyorNobetci eczaneden test aldm farkli marka bu catlamismi aceba
Canım testler farklı marka olduğu için C ile T nin yeri ikisinde farklı. Bu teste göre de yumurtan çatlamış beklemiş ve sıvı alınmamış idrarsa eğerBunlarida simdi yaptm hala devam bence
Canım ben senin Hamile olduğunu düşünüyorum nedenseBaya siliklesmiş bukadar silik olması da erkek Bebek için uyu
değil diyorlar Can'ım aklında olsun
Aaa cnm sansa baksana adet gunleriniz ayni daha zamani var demekki hersey nasip kismet rabbim tez zamamda hayirli saglikli evlatlarla doldudur ins mukafatini verir rabbim biz bir istiyoruz o ikiser ikiser nasip eder onun hikmetinden sual olunmazCanım bende bugün adet oldum biliyor musun
Evet bende o olaydan sonra cevap yazmadım
Eşimde görüşme zaten boşver böyle arkadaş mı olur dedi
İnsanları anlamıyorum ne ara bu kadar kötü kalpli olduk
Onun ilk bebeğinin kalbi durduğunda sürekli teselli etmiştim
Buna Hamile kaldığında paronayak gibiydi hep telkin etmiştim
Ve cinsiyetini öğrendiğinde böyle oldu
Bir de bana diyor ki hiç Arkadaşı yokmuş yaşadığı yerde
Şimdi anlıyorum neden olmadığını..
Rabbim en kısa ve hayırlı zamanlarda bizimde kucaklarımızı doldursun sağlıklı Salih oğlanlarla ama böyle ego vermesin hiçbirimize
Amin canımAaa cnm sansa baksana adet gunleriniz ayni daha zamani var demekki hersey nasip kismet rabbim tez zamamda hayirli saglikli evlatlarla doldudur ins mukafatini verir rabbim biz bir istiyoruz o ikiser ikiser nasip eder onun hikmetinden sual olunmaz
Beraber çalışma yapacaz yine deseneCanım bende bugün adet oldum biliyor musun
Evet bende o olaydan sonra cevap yazmadım
Eşimde görüşme zaten boşver böyle arkadaş mı olur dedi
İnsanları anlamıyorum ne ara bu kadar kötü kalpli olduk
Onun ilk bebeğinin kalbi durduğunda sürekli teselli etmiştim
Buna Hamile kaldığında paronayak gibiydi hep telkin etmiştim
Ve cinsiyetini öğrendiğinde böyle oldu
Bir de bana diyor ki hiç Arkadaşı yokmuş yaşadığı yerde
Şimdi anlıyorum neden olmadığını..
Rabbim en kısa ve hayırlı zamanlarda bizimde kucaklarımızı doldursun sağlıklı Salih oğlanlarla ama böyle ego vermesin hiçbirimize
Ben bu ay doktora gitmiycemAmin canım
Aynen suuuscuğum adet günlerimiz aynı oldu şimdi
Birlikte Hamile kalacağız inşAllah ben inanıyorum divinityle
Ben bi de bu ayın sonunda Türkiye’ye geliyorum nasipse temmuzda deneme olamayacak o yüzden
Umudum Haziran’dan artık
Adet olacakmışım gibi bir ağır var Can'ım arada belim agriyo birde kasıklarım ara ara agriyo acaba vücudumu çok mu dinlediğim için bilmiyorum ya hamilelik belirtileri mi acaba yada vücudumu mu azla dinliyorum bilmiyorum 11. Gün doldu 14. Gün test yapayım diyorumCanım ben senin Hamile olduğunu düşünüyorum nedense
Var mı hiç belirti
İstanbul'a mı geliyonuz bende 10 gün sonra memlekete gideceğim benide heyecan Sardi şimdiden :)Ben bu ay doktora gitmiycem
İnofolic ,glifor, testere dişli aslan pençesi bide arı sütü polen bal karışımı içecem
Bizde 5 temmuzda İstanbul'a gidecez
Ağustosa kadar gidemiycem kontrole
Ara vermiş olurum belki kafam dağılır
İki ayda böyle deniycem bakalım :)
Eski topikte çifter çifter hamileler oluyordu
Darısı bu topiktekilere inşallah
Hayırlısı ne zamansa o zaman gelsinler bebisler cnm AllAh hakimizda hayırlı olanı eylesinAmin canım
Aynen suuuscuğum adet günlerimiz aynı oldu şimdi
Birlikte Hamile kalacağız inşAllah ben inanıyorum divinityle
Ben bi de bu ayın sonunda Türkiye’ye geliyorum nasipse temmuzda deneme olamayacak o yüzden
Umudum Haziran’dan artık
Hadi hayırlısı olsun cnmAdet olacakmışım gibi bir ağır var Can'ım arada belim agriyo birde kasıklarım ara ara agriyo acaba vücudumu çok mu dinlediğim için bilmiyorum ya hamilelik belirtileri mi acaba yada vücudumu mu azla dinliyorum bilmiyorum 11. Gün doldu 14. Gün test yapayım diyorum
Iste canim her zaman o gunlerde catlayacak diye bi kural yok belli olmaz sıkı takip dedigim sey bu catlamistir diye düşünüyorum deyip deneme yaparsan ya hamile kalamazsin yada kalsan da kiz olma ihtimali yüksek. Evet beklemis idrarla yapman lazim lh hormonunu ölçmek içinNasl ya idrar bekletilmelimi bunu bilmiyorum ben ama benim adetimin 20. Gunu onun icin catlamistr artik yani diye dusunuyorm
Tabi fazla yumurta risk canim asagida sevecenim de anlatmis 5 yumurta var diyorsun hangisinin ne zaman catlayacagini bilemezsin farkli zmaanlarda catladiginda y lerin ölüp xlerin dolleme olasiligi cok yüksek bu yuzden bu ay deneme yapma burayi takip et 1 ay bilgi edin yumurtan çatladigi gun bile sayılı zamanin varken catladigina emin olmadan ustelikte 5 yumurtan varken sakın iliski olmasin benim fikrim bide panik stres yapma sakin olAaaaa gercektenmi benim 10 a yakin yumurtam var 5 gelismis olaraktan 1 tanede kistt
[
Beraber çalışma yapacaz yine desene
Hadi bismillah
Ağustos’ta deneme yapabilecek misin pekiBen bu ay doktora gitmiycem
İnofolic ,glifor, testere dişli aslan pençesi bide arı sütü polen bal karışımı içecem
Bizde 5 temmuzda İstanbul'a gidecez
Ağustosa kadar gidemiycem kontrole
Ara vermiş olurum belki kafam dağılır
İki ayda böyle deniycem bakalım :)
Eski topikte çifter çifter hamileler oluyordu
Darısı bu topiktekilere inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?