Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Çok güzel hikayen canım
Burda büyük bir anın olarak kalır
Ve son olarak paşamızda gelir

Canım inanki hiç zamanım olmuyor .Giriş yapıyorum etiketlere özelle alıntılara sadece bakıyorum
Bebeğim ,oruç ,iftar,alışveriş vb.buraya girmem ya gece yada sabah namazında oluyor
O yüzden kimsenin beni yanlış algılamasını istemem .
Ya yazılar gözümde kaçıyor ,yada okuduğumda bebeğim tli elimden almaya çalışırken okuyamıyorum

Canım bende bugün adet oldum biliyor musun
Evet bende o olaydan sonra cevap yazmadım
Eşimde görüşme zaten boşver böyle arkadaş mı olur dedi
İnsanları anlamıyorum ne ara bu kadar kötü kalpli olduk
Onun ilk bebeğinin kalbi durduğunda sürekli teselli etmiştim
Buna Hamile kaldığında paronayak gibiydi hep telkin etmiştim
Ve cinsiyetini öğrendiğinde böyle oldu
Bir de bana diyor ki hiç Arkadaşı yokmuş yaşadığı yerde
Şimdi anlıyorum neden olmadığını..
Rabbim en kısa ve hayırlı zamanlarda bizimde kucaklarımızı doldursun sağlıklı Salih oğlanlarla ama böyle ego vermesin hiçbirimize

M Minikbaharrr canım
Öncelikle sakin ol.Beş yumurtan var ve buda risk .Çünkü örnek biri çat oldu ilişkiye girdin y olan hızlıysa gider .İkinci yum bir kaç saat sonra çat olur sen ilişkiye girene kadar kalan x ler döller.
Testlerine baktım muhtemelen biri çat olmuştur .Testlerini çok sık yapıp bekletmeden çekmişsin .
Doğal olaraktan yapılan yorumlar yanlış olmuştur
Eğer erkek bebek istiyor isen bu ay ara ver.
Tabiki bu benim tecrübem ve fikirlerim
Ben iki yum olduğunda dahi değerlendirmedim bir ayım öyle boş gitti
Sakin ol yarın doktoruna git .O sana zaten gereken bilgiyi verir
Bence klomenede biraz ara ver.Bak senin 5 yumun oluşmuş zaten .Gerek yok ki ilaçlara
Eğer yarın çat iğnesi verirse doktor test yapma çünkü testin hep pozitif olur.
Çat iğnesi yapmaz isen çok iyi olur

Aaa cnm sansa baksana adet gunleriniz ayni daha zamani var demekki hersey nasip kismet rabbim tez zamamda hayirli saglikli evlatlarla doldudur ins mukafatini verir rabbim biz bir istiyoruz o ikiser ikiser nasip eder onun hikmetinden sual olunmaz

Aaa cnm sansa baksana adet gunleriniz ayni daha zamani var demekki hersey nasip kismet rabbim tez zamamda hayirli saglikli evlatlarla doldudur ins mukafatini verir rabbim biz bir istiyoruz o ikiser ikiser nasip eder onun hikmetinden sual olunmaz
Amin canım
Aynen suuuscuğum adet günlerimiz aynı oldu şimdi
Birlikte Hamile kalacağız inşAllah ben inanıyorum divinityle
Ben bi de bu ayın sonunda Türkiye’ye geliyorum nasipse temmuzda deneme olamayacak o yüzden
Umudum Haziran’dan artık

[
Beraber çalışma yapacaz yine desene
Hadi bismillah

Ben bu ay doktora gitmiycem
İnofolic ,glifor, testere dişli aslan pençesi bide arı sütü polen bal karışımı içecem
Bizde 5 temmuzda İstanbul'a gidecez
Ağustosa kadar gidemiycem kontrole
Ara vermiş olurum belki kafam dağılır
İki ayda böyle deniycem bakalım :)
Eski topikte çifter çifter hamileler oluyordu
Darısı bu topiktekilere inşallah

Canım ben senin Hamile olduğunu düşünüyorum nedense
Var mı hiç belirti
Adet olacakmışım gibi bir ağır var Can'ım arada belim agriyo birde kasıklarım ara ara agriyo acaba vücudumu çok mu dinlediğim için bilmiyorum ya hamilelik belirtileri mi acaba yada vücudumu mu azla dinliyorum bilmiyorum 11. Gün doldu 14. Gün test yapayım diyorum

İstanbul'a mı geliyonuz bende 10 gün sonra memlekete gideceğim benide heyecan Sardi şimdiden :)

Hayırlısı ne zamansa o zaman gelsinler bebisler cnm AllAh hakimizda hayırlı olanı eylesin

Hadi hayırlısı olsun cnm

Nasl ya idrar bekletilmelimi bunu bilmiyorum ben ama benim adetimin 20. Gunu onun icin catlamistr artik yani diye dusunuyorm
Iste canim her zaman o gunlerde catlayacak diye bi kural yok belli olmaz sıkı takip dedigim sey bu catlamistir diye düşünüyorum deyip deneme yaparsan ya hamile kalamazsin yada kalsan da kiz olma ihtimali yüksek. Evet beklemis idrarla yapman lazim lh hormonunu ölçmek için

Aaaaa gercektenmi benim 10 a yakin yumurtam var 5 gelismis olaraktan 1 tanede kistt
Tabi fazla yumurta risk canim asagida sevecenim de anlatmis 5 yumurta var diyorsun hangisinin ne zaman catlayacagini bilemezsin farkli zmaanlarda catladiginda y lerin ölüp xlerin dolleme olasiligi cok yüksek bu yuzden bu ay deneme yapma burayi takip et 1 ay bilgi edin yumurtan çatladigi gun bile sayılı zamanin varken catladigina emin olmadan ustelikte 5 yumurtan varken sakın iliski olmasin benim fikrim bide panik stres yapma sakin ol

Ağustos’ta deneme yapabilecek misin peki
Ben bileti ona göre ayarladım yumurtlamaya evde olalım diye
Amin canım kendim için nasıl istiyorsam sizin içinde öyle istiyorum hep aklımda, dualarımdasınız
Canım inşAllah Hamile kalırsın bu iki ay içinde sağlıklı Salih bi erkek bebeğe bize yazarsın burdan
Artık pozitif bi gebelik testi görsek ne iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…