Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ya ben klomen kullaniyordum doktor 5 olgun yumurtan var drmisti aceba onun icinmi bi silik bi net cikiyo olabilirmi
Canim vallahi ben senin testlerinden birsey anlamadim bak sen ne yap bence biliyor musun bu ayi es geç önümüzdeki ay sivi alimina idrar tutumuna ve test saatlerine dikkat ederek takip yap

Hayirlisi olsun. Takvime cok inanma iki arkadaşıma da kiz gosteriyordu oglu oldu ikisinin de
Bilemiyorm ya neye inancagima sasirdim napsam bos gibu geliyo da bilmiyorm neyse cok cok cok tesekkur ederm hepinize yarin doktora gidicem o bakr sabah gidicem zsten ama bnce catladi cunku agrilarim falan gecti akintim vardi gitti belki diyirumki testler hep farkli yumurtalari gosterdi onun icin oyle karisik cikti cunku 5 olgun yumurtam vardi belki hepsi ard arda catladi

Canim bak bende klomen kullaniyorum yarin kontrolüm var senin gibi. Bugun ağrım ve akintim oldu dedimki kesin catladi sonra test yaptım hayalet cizgi bile yoktu 2 saat hic sivi almadim idrari tutarak tekrarladim hafif cizgi cikti sonra aksam8de ayni sekilde sivi almadan ve beklemis idrarla testi tekrarladim biraz daha koyulasmisti yavas yavas gelişiyor iste yumurtalar acele etmemek lazım. Bide sen beklememis idrarla yaptın sanirim testleri oda sonucu cok etkiler

Bide cok yumurta olmasi erkek bebek icin iyi degil

Nasl ya idrar bekletilmelimi bunu bilmiyorum ben ama benim adetimin 20. Gunu onun icin catlamistr artik yani diye dusunuyorm

ay canım ne güzel yazmışsın yabenim de kendi doğumum geldi gözlerimin önüne..ne güzel birşey anne olmak isteyen herkese nasip etsin rabbim

Yarın Dr a gidersen haber et buraya 5 yumurta çoğul gebelik olabilir ilaç kullandınmı

Yarın Dr a gidersen haber et buraya 5 yumurta çoğul gebelik olabilir ilaç kullandınmı
İlac dedigin yumurta gelistirici kullanmistim klomen 3 aydir ama doktor gereksizce kullandigimi soledi bana eski doktor vermisti oda isten ayrlmis buda senn hic bi sikintin yok yumurtalarin cogalmis bi daha sakin kullanma gibisinden konustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…