- 20 Mart 2018
- 515
- 396
- 23
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #50.621
Sana demiyormBacım ne diyon sen alahın seversen????
Cnm ovulasyon testi mi kullandınız yani 48 saat önce son ilişki olmuş oluyoYumurta çatlamadan 2 gün önce oldu son denemesi
Ve hiç stres yapmadı çok sakindi, tevekküldü
Ve çok dua ettik onun için
Başka da birşey yapmadı ne diyet, ne sirkeli duş..
Nolur bana de:)Sana demiyorm
Ben hergün bir litre ektra karbonatlı su yapıyorum içmeden ph sını ölçüyorum 8 in üzerinde oluyo .onu içiyorum zaten hemen idrarda ph yüksek çıkıyo .ama gel gelelim akıntının ph sı hep düşük.Bendede var o kagitlatdan idrarimda hic değişmiyor akintim da değişmiyor cokmi asidigim ya
Arkadaş kız bebek te bahsediyor canım bir arkadaşı denemiş onu anlatıyor kendini değilIliski oldumu canim insallah Allah sana hayirli saglikli bi erkek bebek versinheyecanlanincada kadin once orgazm olamiyo ya kiyamam sana ❤
Tamm biliyorm 12 gun oldugunu ama bende diyorum ki normal erken gebelik testleri ile iliskiden 5 gun once oreniyorsn gecen ov testi alirken kadin eczaciyla konusuyordu dinledm 60 tl falandi bilgide aldi baya bu erken gebelik testleriyle 5 gun onceden ogreniyorlar ovulasyon testide surekli pozitif olursa oda gebe oldugunu belli ediyormus ben eski sayfalardan bunu okudum goggle dada baktm arastrdim ordada cogu kisi bunu kullanrken hic tek cizgi olmami hep cift meyer hamileymisler ondan tek cizgi olmuyorms. Ayrica burdan okuyorak sorarak bilgi edinmek istiyorum bendeCanım sen daha yen ilişkiye girmedin mi gebeliği öğrenmen için en az 12 gün geçmesi lazım bu bir..sen de ovulasyon testi yapıyon gebelik mi diyon ya..ayrıca terslemiyom da..sorularının tutarlılığı yok ..biraz okursun bilgi edinirsin sonra herkes yardımcı olur burda zaten biz de okuyarak sorarak öğrendik ama senin soruların hakkaten değişik:)
Senin testin hic pik yapmadiki ben mi kacirdimHe iyi olmus o zaman iliski gece 12 de iliski oldu gunduz 11 de doktor bugun catlayacak buyuk ihtimal dedi saat 4 te ki testtdede catlamisti erkek y spermleri 12 saatmi yasiyordu ya oyleyse olmadi :/// ama sanki yumurtlama olunca 24 saat mi gecerli offf erkek icin
Sevecenim daha iyi bilir ben anlamam o şekilde konuşuluyordu 3 veya 4 saatne kadar tutulması lazım
Bana sormadığın için cevap vermicem..Tamm biliyorm 12 gun oldugunu ama bende diyorum ki normal erken gebelik testleri ile iliskiden 5 gun once oreniyorsn gecen ov testi alirken kadin eczaciyla konusuyordu dinledm 60 tl falandi bilgide aldi baya bu erken gebelik testleriyle 5 gun onceden ogreniyorlar ovulasyon testide surekli pozitif olursa oda gebe oldugunu belli ediyormus ben eski sayfalardan bunu okudum goggle dada baktm arastrdim ordada cogu kisi bunu kullanrken hic tek cizgi olmami hep cift meyer hamileymisler ondan tek cizgi olmuyorms. Ayrica burdan okuyorak sorarak bilgi edinmek istiyorum bende
Senin testin hic pik yapmadiki ben mi kacirdim
Gece gece beni çok guldurdunuz ya.Herkes cok heyecanli sanirim :)Bana sormadığın için cevap vermicem..
Ya ben sana cevap ver falan demiyorm ama belki bilmiyorm belki heyecanlaniyorm belki yanlis biliyorm bende biseyler anlamaya ogrenmeye calisiyorm bu kadar ters yapmana ve saygisizca gereksizce yorum yapmana gerek yok . Benim sorularm kafana yatmiyo sa sana salakca geliyosa hic takma gormemezlikten gel terslemene gerek yokBana sormadığın için cevap vermicem..
Evette iste heyecanimi kirdi vallahi heyecan meyecan kalmadi kendimi salak gibi hissettim cokmu gereksiz soru soryrm kiGece gece beni çok guldurdunuz ya.Herkes cok heyecanli sanirim :)
Gün saat yazsaydınBoyle iste :/
Kiz gun saat nasl yazilir bilemedim en alttaki bugun 16 da digerleri hep dününGün saat yazsaydın
Kiz gun saat nasl yazilir bilemedim en alttaki bugun 16 da digerleri hep dünün
Peki hamile kalirsam kiz olma sansim daha mi yuksekCanim sen heycan yaptın ben sana sakin ol deneme yapma dedim demi neyse artik ins hamile kalmazsin kalirsanda ogluna kalirsin suan bisey yapma bence artik adetini bekle
Canim olur mu öyle şey bilmedigimiz okadar cok şey varki sadece sen cok acele ettin.Buraz daha arastirip oyle deneme yapsaydin bir kac ay takip yapip vucudunu dinleseydin keske istedigini sorabilirsin ama sana tavsiyem yumurtlama ile ilgili biraz arastirma yap canimEv
Evette iste heyecanimi kirdi vallahi heyecan meyecan kalmadi kendimi salak gibi hissettim cokmu gereksiz soru soryrm ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?