Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Bendede var o kagitlatdan idrarimda hic değişmiyor akintim da değişmiyor cokmi asidigim ya
Ben hergün bir litre ektra karbonatlı su yapıyorum içmeden ph sını ölçüyorum 8 in üzerinde oluyo .onu içiyorum zaten hemen idrarda ph yüksek çıkıyo .ama gel gelelim akıntının ph sı hep düşük.

Tamm biliyorm 12 gun oldugunu ama bende diyorum ki normal erken gebelik testleri ile iliskiden 5 gun once oreniyorsn gecen ov testi alirken kadin eczaciyla konusuyordu dinledm 60 tl falandi bilgide aldi baya bu erken gebelik testleriyle 5 gun onceden ogreniyorlar ovulasyon testide surekli pozitif olursa oda gebe oldugunu belli ediyormus ben eski sayfalardan bunu okudum goggle dada baktm arastrdim ordada cogu kisi bunu kullanrken hic tek cizgi olmami hep cift meyer hamileymisler ondan tek cizgi olmuyorms. Ayrica burdan okuyorak sorarak bilgi edinmek istiyorum bende

Senin testin hic pik yapmadiki ben mi kacirdim

Bana sormadığın için cevap vermicem..

Bana sormadığın için cevap vermicem..
Ya ben sana cevap ver falan demiyorm ama belki bilmiyorm belki heyecanlaniyorm belki yanlis biliyorm bende biseyler anlamaya ogrenmeye calisiyorm bu kadar ters yapmana ve saygisizca gereksizce yorum yapmana gerek yok . Benim sorularm kafana yatmiyo sa sana salakca geliyosa hic takma gormemezlikten gel terslemene gerek yok

Salat- Tefriciye listemiz
1. divinity
2. @suuuus 4716
3. iwashereonce (duygu)
4. Kizlarinin annecigi (gümüş)
5. @minikbaharr
6. @Cikoo
Kişi başına düşen sayı 740 adet
Kişi sayımız az olduğu için sayı biraz fazla oldu ama alışınca çok hızlı çekiliyor.
Başlama tarihimiz 5 HAZİRAN SALI
Bitiş tarihimiz 14 HAZİRAN PERŞEMBE
Perşembe akşamı duasını yapar teslim ederiz inşAllah
**Kızlar isimlerinizi yazarsanız yanlarına yazacağım. İsimleri okuyarak niyet ederiz.
Niyetimiz listedeki isimleri sayarak “en kısa ve hayırlı zamanda salihlerlerden sağlıklı oğullarımızın olması”. Rabbim şimdiden kabul etsin. Eksiklerimi tamamlayın Kızlar hepinizi öpüyorum

Ev

Evette iste heyecanimi kirdi vallahi heyecan meyecan kalmadi kendimi salak gibi hissettim cokmu gereksiz soru soryrm ki
Canim olur mu öyle şey bilmedigimiz okadar cok şey varki sadece sen cok acele ettin.Buraz daha arastirip oyle deneme yapsaydin bir kac ay takip yapip vucudunu dinleseydin keske istedigini sorabilirsin ama sana tavsiyem yumurtlama ile ilgili biraz arastirma yap canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…