Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
ya allah aşkına sen dün gece ilişkiye girmedin mi gebelik mi diye soruyosun ya..gülmezler mi adama? Ayrıca saygısızlık yapmadım yapmam da kimseye sadece dedim ki cümlelerin anlaşılmıyo sorularını anlayamıyoz ne diyon dedim yani ? Terslemedim demek ki sen öyle algıladın..bak herkesi güldürmüşüz ne mutlu bize

Yerim senin bal damlayan ağzını kız

Cnm ovulasyon testi mi kullandınız yani 48 saat önce son ilişki olmuş oluyo
Canım eşi öyle şeylere inanmadığı için ovulasyon testi kullanmaya arkadaşımı da ikna edemedim ama akıntı ve ağrısını tarif etti her seferinde. Akıntıları başlamadan oldu denemesi iki gün sonra akıntısı şeffafa döndü. Denemesinin olacağı akşamda dua ettiler eşiyle. Ve gebeliğini 14. Günde öğrendi erkek bebekler daha önce öğreniliyor genellikle. Çünkü oğlunu 11. Günde öğrenmişti.

Bana sormadın ama testlerini yorumloyom insaniyet namına 7. Testini me zaman yaptın hala koyundikkat edersen..şimdi burdaki sorun farklı farklı testleri kullanmış olman her testin hassasiyeti farklı burda genelde labudick kullanıyoruz internetten aldığımız için..7 test labudick ama öncesi farklı test ve tenkleri başka başka dikkat edersen..ayrıca test yapmadan önce 3-4 saat sıvı almaman lazım bına meyve de dahil..sıvı alımı acaip etkiliyor..netice olarak hepimiz birkaç ay takip ediyoruz ovulasyon ile vucudumuzı tanıyoruz neden çünkü kimimiz c tden koyu olduktan birkaç saate çatlıyoruz kimimizin çatlamasıı 7-8 saat sürüyo bunu da işte genelde önceki aylardaki tecrübemize göre fikir yürütüyoruz..mesela ben c teden koyu olduktan hemen sonra ilişkiye giriyorum öünkü hemen çat oluyor yani yumurtam çatlıyor..kapişşş :)

Canım bende aynen üçüncü kıza bu şekil hamile kaldım ve kızım oldu

Allah razi olsun miros detayli bi sekilde yazmissin insallah herkese faydali olur

Canım pikten sonra zaten sık yapman lazım açılmayı kaçırmaman için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…