Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
İşte gülüm kaç aydır takipteyim idrar ph sı çok iyi ama akıntı malesef hep düşük sanırım ondan benim hep Kızım oldu asidiğim çok
Canim senin 3 kizin vardi galiba imkanin varsa doktora gidim yumurtalarina baktir hiç riske atma.Buarada idrar ve vajen ph ne ile olcuyorsun?Biyokadin fitil kullandinmi hic vajen ph artiyor

Kız olması için neler yaptınız benimde bir arkadaşımın üç oğlu var kız bebek istiyor ne yspılmalı

Stres yapma canım
Herşey olacağına varır böyle düşün
Abdestli ol dua et bol bol

H
Ya önceki sayfaları okusana bir..ovulasyon testine gebelik mi diyosun hakkaten ilginç bir durum seninki..
Yor onceki sayfalarda ovulasyondan sonra hala iki cizgi devam ediyorsa gebelik olmus oluyor diyor ve cogu kisi erken gebelik testi diye bu testleri kullaniyormus burdaki arkadaslar cok bilgili bende hemen anladilar falan sandm ne bilim ben daha yeniyim bu testlerde bu kadar terslemenede gerek yok ayrica :)

Bacım ne diyon sen alahın seversen????

Canim senin 3 kizin vardi galiba imkanin varsa doktora gidim yumurtalarina baktir hiç riske atma.Buarada idrar ve vajen ph ne ile olcuyorsun?Biyokadin fitil kullandinmi hic vajen ph artiyor
Geçen ay fitil kullandım kuruluk yaptı yumurtlama gününü bulamadım.benim doktor pek yapmıyo ph ölçen kağıtlar almıştım ama suyu ölçmek için ama idrarıma ve akıntıma da kullanıyorum

Kız olması için neler yaptınız benimde bir arkadaşımın üç oğlu var kız bebek istiyor ne yspılmalı
Yumurta çatlamadan 2 gün önce oldu son denemesi
Ve hiç stres yapmadı çok sakindi, tevekküldü
Ve çok dua ettik onun için
Başka da birşey yapmadı ne diyet, ne sirkeli duş..

Canım sen daha yen ilişkiye girmedin mi gebeliği öğrenmen için en az 12 gün geçmesi lazım bu bir..sen de ovulasyon testi yapıyon gebelik mi diyon ya..ayrıca terslemiyom da..sorularının tutarlılığı yok ..biraz okursun bilgi edinirsin sonra herkes yardımcı olur burda zaten biz de okuyarak sorarak öğrendik ama senin soruların hakkaten değişik:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…