- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #50.601
Kiz ne gebeligiYani gebelik mi yok demek
Canim senin 3 kizin vardi galiba imkanin varsa doktora gidim yumurtalarina baktir hiç riske atma.Buarada idrar ve vajen ph ne ile olcuyorsun?Biyokadin fitil kullandinmi hic vajen ph artiyorİşte gülüm kaç aydır takipteyim idrar ph sı çok iyi ama akıntı malesef hep düşük sanırım ondan benim hep Kızım oldu asidiğim çok
Ya önceki sayfaları okusana bir..ovulasyon testine gebelik mi diyosun hakkaten ilginç bir durum seninki..Yani gebelik mi yok demek
Kesinlikle katılıyorum canım..Canim senin 3 kizin vardi galiba imkanin varsa doktora gidim yumurtalarina baktir hiç riske atma.Buarada idrar ve vajen ph ne ile olcuyorsun?Biyokadin fitil kullandinmi hic vajen ph artiyor
Sıkı takip yap canimBir saat sonra tekrar test yapıcam
He iyi olmus o zaman iliski gece 12 de iliski oldu gunduz 11 de doktor bugun catlayacak buyuk ihtimal dedi saat 4 te ki testtdede catlamisti erkek y spermleri 12 saatmi yasiyordu ya oyleyse olmadi :/// ama sanki yumurtlama olunca 24 saat mi gecerli offf erkek icinKiz ne gebeligi
Kız olması için neler yaptınız benimde bir arkadaşımın üç oğlu var kız bebek istiyor ne yspılmalıKızlar bi arkadaşım vardı oğlu olan
İkinci için birlikte kız için uğraştık
Bebeğinin cinsiyetini öğrendi kızı oluyormuş çok mutluyuz
Bir kız bir oğlan olmuş oldu
Darısı bize artık
Stres yapma canımNe guzel canim. Sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah.
Darisi basimiza...
Cnm bu arada benim test siliklesdi baya iliski olucak birazdan cok heycanlanyorum nedense tum vucudum titriyo nerdeyse.
Sanki ilk defa iliski olucak kiz sakin ol diyip duruyom kendime
Bugün doğru dürüst sıvı almamaya çalıştım.3 saat de bi test yaptım ama idrarımı çok tutdum diyememKaç saatte bir yapıyorsun testleri bide kac saat sıvı almıyosun
Yor onceki sayfalarda ovulasyondan sonra hala iki cizgi devam ediyorsa gebelik olmus oluyor diyor ve cogu kisi erken gebelik testi diye bu testleri kullaniyormus burdaki arkadaslar cok bilgili bende hemen anladilar falan sandm ne bilim ben daha yeniyim bu testlerde bu kadar terslemenede gerek yok ayrica :)Ya önceki sayfaları okusana bir..ovulasyon testine gebelik mi diyosun hakkaten ilginç bir durum seninki..
Bacım ne diyon sen alahın seversen????He iyi olmus o zaman iliski gece 12 de iliski oldu gunduz 11 de doktor bugun catlayacak buyuk ihtimal dedi saat 4 te ki testtdede catlamisti erkek y spermleri 12 saatmi yasiyordu ya oyleyse olmadi :/// ama sanki yumurtlama olunca 24 saat mi gecerli offf erkek icin
Tutulmuş idrarle yapılıyordu diye biliyorumBugün doğru dürüst sıvı almamaya çalıştım.3 saat de bi test yaptım ama idrarımı çok tutdum diyemem
Geçen ay fitil kullandım kuruluk yaptı yumurtlama gününü bulamadım.benim doktor pek yapmıyo ph ölçen kağıtlar almıştım ama suyu ölçmek için ama idrarıma ve akıntıma da kullanıyorumCanim senin 3 kizin vardi galiba imkanin varsa doktora gidim yumurtalarina baktir hiç riske atma.Buarada idrar ve vajen ph ne ile olcuyorsun?Biyokadin fitil kullandinmi hic vajen ph artiyor
Sıvı alma hic tekrarla testiTutulmuş idrarle yapılıyordu diye biliyorum
Yumurta çatlamadan 2 gün önce oldu son denemesiKız olması için neler yaptınız benimde bir arkadaşımın üç oğlu var kız bebek istiyor ne yspılmalı
Tamam canım ekliyorum isimlerinizi de yazarsanız yanına ekleyeceğim kuzummemleket Ağrı :)
benide ekleyin canlar
ne kadar tutulması lazımTutulmuş idrarle yapılıyordu diye biliyorum
Canım sen daha yen ilişkiye girmedin mi gebeliği öğrenmen için en az 12 gün geçmesi lazım bu bir..sen de ovulasyon testi yapıyon gebelik mi diyon ya..ayrıca terslemiyom da..sorularının tutarlılığı yok ..biraz okursun bilgi edinirsin sonra herkes yardımcı olur burda zaten biz de okuyarak sorarak öğrendik ama senin soruların hakkaten değişik:)H
Yor onceki sayfalarda ovulasyondan sonra hala iki cizgi devam ediyorsa gebelik olmus oluyor diyor ve cogu kisi erken gebelik testi diye bu testleri kullaniyormus burdaki arkadaslar cok bilgili bende hemen anladilar falan sandm ne bilim ben daha yeniyim bu testlerde bu kadar terslemenede gerek yok ayrica :)
Bendede var o kagitlatdan idrarimda hic değişmiyor akintim da değişmiyor cokmi asidigim yaGeçen ay fitil kullandım kuruluk yaptı yumurtlama gününü bulamadım.benim doktor pek yapmıyo ph ölçen kağıtlar almıştım ama suyu ölçmek için ama idrarıma ve akıntıma da kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?