- 30 Aralık 2012
- 2.549
- 4.387
- 333
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #50.681
Hemen kalkmadın inşAllahEvt oldu canim basim donuyo simdi nedense... Sahurda yemek yedirmeye calisiyo esim. Men dunyayi tersden goruyorum gozumk zor aciyom
Su ana kadar okudugum tavsiye edilen her seye uygun bi sekilde oldu. Gerisi rabbimin elinde ol diyince olur insallah..
İmkanınız varsa gidin cnmBen ilerde düşünüyorum cnm kızım küçük daha sizleri takipte yim bilgi topluyorum eşimde kıbrıs a gideli m diyo bilmiyorum kafam karışık
Yok cnm kızım küçük biraz daha büyüsün ilerde düşünüyorumBende bu şekilde kızıma Hamile kaldım canım
Sen deneme yapmayı düşünüyor musun eski topikten hatırlıyorum seni
Ama oda garanti olmaz diye ben istemiyorum hadi tutmazsa rabbim verecek se her türlü olur ama tedbiri almak lazımİmkanınız varsa gidin cnm
İnşallah cnm gönlüne göre versin rabbimBende inşallah emir bebek istiyorum
Hakkında hayırlısı canımAma oda garanti olmaz diye ben istemiyorum hadi tutmazsa rabbim verecek se her türlü olur ama tedbiri almak lazım
Tamam canım ekliyorum isimlerinizi de yazarsanız yanına ekleyeceğim kuzum[/QUOTE
Can'ım adım aygül
Bu Arada bildiğim kadarı ile ya 7 ya 14 ya 21 günde bitmesi daha hayırlıymiş bence yarın başlayıp 11 gün teslim edelim
Evet elimde kalan testler onlardi sonra onlar bitti nobetci eczaneden test aldm onunla devam ettim de dedigin gibi biraz once test yaptim hala siliklesmemis galiba daha catlamamis bakim gece sahurdan once yine yaprm cok tesekkur ederm kusura bakma bu arada :)Bana sormadın ama testlerini yorumloyom insaniyet namına 7. Testini me zaman yaptın hala koyundikkat edersen..şimdi burdaki sorun farklı farklı testleri kullanmış olman her testin hassasiyeti farklı burda genelde labudick kullanıyoruz internetten aldığımız için..7 test labudick ama öncesi farklı test ve tenkleri başka başka dikkat edersen..ayrıca test yapmadan önce 3-4 saat sıvı almaman lazım bına meyve de dahil..sıvı alımı acaip etkiliyor..netice olarak hepimiz birkaç ay takip ediyoruz ovulasyon ile vucudumuzı tanıyoruz neden çünkü kimimiz c tden koyu olduktan birkaç saate çatlıyoruz kimimizin çatlamasıı 7-8 saat sürüyo bunu da işte genelde önceki aylardaki tecrübemize göre fikir yürütüyoruz..mesela ben c teden koyu olduktan hemen sonra ilişkiye giriyorum öünkü hemen çat oluyor yani yumurtam çatlıyor..kapişşş :)
Erkek bebeğe hamile kalanlar test yapmadan önce Nasıl hissetmişler bir Bilgin varım Can'ımBende bu şekilde kızıma Hamile kaldım canım
Sen deneme yapmayı düşünüyor musun eski topikten hatırlıyorum seni
Can'ım Hakkı'nda hayırlısı olsun rabbim gönlümüzdekileri nasip etsin insallahTamam. Canim yaptim her yapilacak seyleri Bundan sonrasi rabbime kalmis...
Akıntınıda kontrol et oda çok önemliEvet elimde kalan testler onlardi sonra onlar bitti nobetci eczaneden test aldm onunla devam ettim de dedigin gibi biraz once test yaptim hala siliklesmemis galiba daha catlamamis bakim gece sahurdan once yine yaprm cok tesekkur ederm kusura bakma bu arada :)
Hic yokki akintimAkıntınıda kontrol et oda çok önemli
Öenmli değil birbirimize yardım için buradayız sıvı alımına dikkat et ona göre yorumla..3-4 saatlik idrar daha net sonuç veriyorEvet elimde kalan testler onlardi sonra onlar bitti nobetci eczaneden test aldm onunla devam ettim de dedigin gibi biraz once test yaptim hala siliklesmemis galiba daha catlamamis bakim gece sahurdan once yine yaprm cok tesekkur ederm kusura bakma bu arada :)
Sağlıklı olsun da..gönlüne göre olur inşallahSanki bana bir kiz bebis gorunuyor
Ben 8 aydır deniyorum tutcak diye bişey yok belki tutmamıştır emin olmadan ilişkiye girme stres yapma diycem ama olmuyo biliyorum .Sanki bana bir kiz bebis gorunuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?