Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Evt oldu canim basim donuyo simdi nedense... Sahurda yemek yedirmeye calisiyo esim. Men dunyayi tersden goruyorum gozumk zor aciyom
Su ana kadar okudugum tavsiye edilen her seye uygun bi sekilde oldu. Gerisi rabbimin elinde ol diyince olur insallah..
Hemen kalkmadın inşAllah
Bir de belinin altına ince bi yastık koyup bi saat düz olarak yatsaydın canım

Keşke bende bugün 12. Gündü test yapsaydım ama kızlar göğüslerim baya hassaslaşmiş durumdal birde 9. Gün lavaboda süt kahvesi tonunda akıntı vardı bende adet öncesi genelde 3.4 gün leke görürüm o sandim ama devamı gelmedi

kızlar kenardaki tek olanı şimdi yaptım pembe olan kısım c tarafı
Eşim sabah 6 da evden çıkıyo bu gece olmazsa yarın geceye kalıcak ama genelde benim koyulaşınca o gece çatlıyor , kafam 200 oldu. Şimdi yapsam olmaz yarın gece yapsam yine geç kalırsamayyyyy
8 ay olucak bende tık yok

Evet elimde kalan testler onlardi sonra onlar bitti nobetci eczaneden test aldm onunla devam ettim de dedigin gibi biraz once test yaptim hala siliklesmemis galiba daha catlamamis bakim gece sahurdan once yine yaprm cok tesekkur ederm kusura bakma bu arada :)

Akıntınıda kontrol et oda çok önemli

Öenmli değil birbirimize yardım için buradayız sıvı alımına dikkat et ona göre yorumla..3-4 saatlik idrar daha net sonuç veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…