Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ben bi abdest alim birazdan namaz kilacam oruc tutacam doktora gittim ya bugun alttan muane etti gusul falan kalmadi bi 5 10 dakikaya geliyrm

Cnm bnm amin rabbim kabul eder ins ismim Kübranur

Oha ya herseyi yanlis yapiyorm ben galiba benden hoc bisi olmiycak bence bu ayda gebelik mebelikte yok annem de limon icme cocugun olmaz diyodu galiba dogruluk payi varmia
Canım ozaman millet kasa kasa limon tüketirdi..phşı önemli vajenin..sen bence biraz daha araştır kendi kafana göre iş yapma..bence bu limon olayına da ara ver..sıvı almadan test yap..kendi bildiğini yaprsan ki dün yaptın kimse sana yardımcı olamaz burda benden nacizane tavsiye bu arada mirnaz

Dogru soluyorsunda ben vajen phsini nerden bilicem ki sivi almadan test yapma dedin ya yanlis yazdin degilmi dedigin gibi dun ama bana bi iki kisi yap dedi catlamis dedi cunku hafif silikti bende ondan yaptm en cok bi sayfa daha var ordan da bakiyorm onn icin yaptm ya artik ben yaptigimi yaptim tutarda bu cunku esimin sperm kalitesi cok yuksek cikmisti buyuk ihtimal tutar bence artk isimiz dua :) zaten kizimda bile korunurken hamile kaldm hayirlisi artik ne diyim

Yumurta çatlamadan tutmaz birkere..şimdi önemli olan sıvı almadan test yapman gerekşyor düzenli saatlerle..eğer sen çatı yakalarsan ylerin tutma ihtimali hala var

Tamm tam 3 saattir sivi almiyorm oruc tutacam 1 saat daha sivi almayabilirm elimde iki test var ben simid vu testleri ne zaman yapayim yarin sabah cikip test alabilirm bugun icin ne zaman yapayim :) ♡
Sen israrla bu ay denicem diyosun biz test yapma bilgi topla bu ayi es gec dedikce

Tamm tam 3 saattir sivi almiyorm oruc tutacam 1 saat daha sivi almayabilirm elimde iki test var ben simid vu testleri ne zaman yapayim yarin sabah cikip test alabilirm bugun icin ne zaman yapayim :) ♡
Şimdi sorum şu ? Diyelim ki bir saat sonra test yaptın testin açılmıştı hafif oruç tutucam diyosun eğer çat olursa nasıl ilişkiye gircen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…