• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    524
Yok canım onla alakası olduğunu sanmıyorum kızım geç döllenme gayet sağlıklı hamilelik geçirdim buda yaşasaydı öyle olacaktı ama gelişemedi kendinini tamamlayamadı o yüzden kese geç oluştu diye düşünüyorum
İyi akşamlar geç dollenmede adetiniz geciktiginde idrar testiniz pozitif ciktimi

Bende durumlar aynı kizlar yazacak pek bilgim olmadığı için yazmıyorum gecenlerde kimysal dusuk yasadim omdan beri kararsızım oyuzden belki ara verecegim bebek isine rabbim herşeyin hayirlisini nasip etsin
Üzüldüm canım hakkında hayırlısı olsun
Sana bakmaya gelmiştim bir gelişme varmı diye
Bende adet olmayı bekliyorum 1 hafta var inşallah olurum
Geçen cuma Dr gittim muayene oldum smear verdim
Muayene de bir sıkıntı yok rahimde yumurtalıklarda iyi dedi Dr

Adet olunca 2. Veya 3. Günü kan değerlerime de bakacak :KK51:

Cikoo Cikoo sen niye gelmiyorsun :KK43:neler yapıyorsun

Hayırlısı inşaallah bende hemen kalırım benim bildiğim dusukten sonra zor kalınıyor
Bezende diyorum aceba illa erkek dedim diyemi böyle oldu gerçi ilkeli erkek demiyorum en başta hayırlısını saglıklısını istiyorum ama erkek olan diyorum ne bilim ya öyle :)
Düşüğün kolu bacağı içerde diyorlar ya ,başıma gelmese inanmazdim
Ben tedavisiz hamile kalamiyorum
İlk kızıma 1 sene uğraştım
2. İçin 5 sene uğraştım
3 doktor ,3 hastane degistirdim
1 ay randevu bulup tedavi oluyordum diğer ay randevu bulamıyordum
Sonra kendiliğinden hamile kaldım ve düştü
Önce çok sevindim hamile kalabildim diye birkac gün sonra ya birdaha hamile kalamazsam diye çok üzüldüm
2. ay yine hamile kaldım hemde kendiliğinden tedavisiz
Allah'tan ümit kesilmez..erkek bebek istemek gayet normal
Olmayanı isteriz rabbim de neyi layık görürse onu verir
Bak bana 3. bebeği vermedi o kadar dua ve tedaviye rağmen
Demekki layık görmedi ..kısmet değilmiş 3. kere anne olmak :anne:

Bende durumlar aynı kizlar yazacak pek bilgim olmadığı için yazmıyorum gecenlerde kimysal dusuk yasadim omdan beri kararsızım oyuzden belki ara verecegim bebek isine rabbim herşeyin hayirlisini nasip etsin
Hal hatır sormaya arada ugrayalim :KK60:

Düşüğün kolu bacağı içerde diyorlar ya ,başıma gelmese inanmazdim
Ben tedavisiz hamile kalamiyorum
İlk kızıma 1 sene uğraştım
2. İçin 5 sene uğraştım
3 doktor ,3 hastane degistirdim
1 ay randevu bulup tedavi oluyordum diğer ay randevu bulamıyordum
Sonra kendiliğinden hamile kaldım ve düştü
Önce çok sevindim hamile kalabildim diye birkac gün sonra ya birdaha hamile kalamazsam diye çok üzüldüm
2. ay yine hamile kaldım hemde kendiliğinden tedavisiz
Allah'tan ümit kesilmez..erkek bebek istemek gayet normal
Olmayanı isteriz rabbim de neyi layık görürse onu verir
Bak bana 3. bebeği vermedi o kadar dua ve tedaviye rağmen
Demekki layık görmedi ..kısmet değilmiş 3. kere anne olmak :anne:
Sağlıklı sıhatli gelsin de tatlım kız erkek hiç farketmez inşallah

3 kızımdada tuttu ben şubat dogumlu oldugum için yaşımın üstüne 2 yaş ekliyorum canım.şimdi diyeceksinki keşke mademki tuttu üçüncüde deneseydin ha asıl mesele orda işte ben aralıkta deneme yapacaktım çin takvimide erkek gösteriyordu ama ben o ay yumurtlamadım kupkuruydum hemen doktora gittim durumu anlattım karnımdan baktı sag tarafta yumurtan var ama çatlamamış demişti buay düşünsen bile gebe kalamazsın demişti bana ve bende çok üzülmüştüm doktora sormuştum igne ile çatlatın doktorda gülmüştü olmaz onun bir boyuta gelince igne olunması lazım demişti adetle birlikte gider dedi ocak ayı kız diyordu hatta eşime buay yapmıyalım çin kız gösteriyor demiştim kızdı bende boşvermiştim ama o ay hemen tuttu keşke şubat ayını bekleseydim diyorum şimdi şubat erkek gösteriyordu ama bende bu şans varken yine yumartam çatlamazdı:işsiz:
Cnm senin sag taraftan yumurtladigin aymi oldu kizin.

Ne demek aşk olsun sevdiğim insanlar var burda:KK19:
Bu arada nasilsin ne yaptın gittin mi doktora
Geçen hafta gittim muayene oldum ,smear verdim
Rahim ve yumurtalıklar temiz bir sıkıntı yokmus
30 Ekim'de adet olmam lazım
31 ekime randevu aldım bütün hormonlarima bakacak doktorum
6 ayda bir rutin kontrollere gidecem

Kizlar ben ayni seyi yine soyluyorum kusura bakmayin ama. Bakin yine bi arkadas baby muck soldan yumurtlayarak kizi olmus. Deneyin su sagdan yum olayini..
Ben cok inaniyorum buna defalarca soyledim oyuzden her kez gorsun diye ustune basa basa belirtiyorum. Ama bi turli siz bu dedigme he diyip ultrasonla takip yaptirmiyosunuz:mad:

Back
X