Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canım Allah razı olsun Rabbim sanada hayirlisini en kısa zamanda nasıp etsin insallah.
Canm tek iliski olmadi o ay ama yum dönemine ait tek iliski var test kullandim oglen gibi catladi gece deneme oldu gun boyu agri akinti vardi onun haricî diyet falan hicbirsey yapmadım bol dua hayirlisini diledim bu kadar
Cikoo canım Allah tamamına erdirsin inşallah canım bilgiler arkadaşımız sana yorum yaptı mı kız yada erkek diye birde sen neler yaptın yumurtlama günü falan tek ilişkimi oldu

Canm testim hala sönmemişti derken pik hala devam mi ediyordu yoksa hafif açılma ertesi gunde mi ayni o sekil koyuluktaydi

Birde kurumuydun yumurtlama gunu akinti nasildi
Yok cnm pikti cat oldu yani biraz açılma oldu ondan sonra iliski oldu ertesine güne kasar hep eşit kaldı o yüzden bir kez daha ilişki oldu

Rabbim evlatlarına saglik sıhhat versin bu işler belli olmuyor kısmet yani bebim annem 5 kızdan sonra oğlanı bulmuş hani olmaz die birsey yok Rabbimin katında.
Bazen nasip bazen zamani degil bazen de hayırlısı olmadığı için olmuyor insallah Rabbim hepimizin için en hayirlisini nasip etsin cnm
Yok cnm pikti cat oldu yani biraz açılma oldu ondan sonra iliski oldu ertesine güne kasar hep eşit kaldı o yüzden bir kez daha ilişki oldu

Amin insallh cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…