- 11 Haziran 2017
- 2.256
- 712
- 73
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #55.641
Çocuğun varsa yaz onlarada bakayım takvimdeBanada öyle geldi,
İki hafta sonra tekrar gidicem belki ozamanki usg net olur
Banada öyle geldi,
İki hafta sonra tekrar gidicem belki ozam
bnada kız gbı gldı ıcmden oyle gctıİnşallah gönlündeki olur canım.sana kız demiştim galiba takvime gore.keseye gore erkek.kaç çocuğun var
anki usg net olur[/QUOTE
Cikoo canım Allah tamamına erdirsin inşallah canım bilgiler arkadaşımız sana yorum yaptı mı kız yada erkek diye birde sen neler yaptın yumurtlama günü falan tek ilişkimi oldu
13.12.1984Doğum tarihinizide yazın
İnşallah gönlündeki olur canım.sana kız demiştim galiba takvime gore.keseye gore erkek.kaç çocuğun var
Adetiniz kaç gunde bir oluyordu o zamanlar?Evet kız demiştin, hayırlısı bakalım
İki kızım var canım sat 31.12.2005 ve 23.11.2013 benim dt 17.9.84
Adetiniz kaç gunde bir oluyordu o zamanlar?
Şimdiki hamileliyinizinde adet tarihini yazin
Cikoo hayırlı olsun canım, Rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah
Adet gun sayısıda etkılıyormu sonucu bnm adetlerım dzenlı dgl ama cok 29 da oluiyor 40 daAdetiniz kaç gunde bir oluyordu o zamanlar?
Şimdiki hamileliyinizinde adet tarihini yazin
Yok cnm pikti cat oldu yani biraz açılma oldu ondan sonra iliski oldu ertesine güne kasar hep eşit kaldı o yüzden bir kez daha ilişki olduCanm testim hala sönmemişti derken pik hala devam mi ediyordu yoksa hafif açılma ertesi gunde mi ayni o sekil koyuluktaydi
Birde kurumuydun yumurtlama gunu akinti nasildi
@şunu yap isimden onceKızlar birleri etiketlerlen nasl oluyor yada ozel msj atmak icin
Tabiki etkiliyor.Adet gun sayısıda etkılıyormu sonucu bnm adetlerım dzenlı dgl ama cok 29 da oluiyor 40 da
Tamam cnm teşekkür ederim@şunu yap isimden once
Bnm tam bllı dglkı adet dngum yaTabiki etkiliyor.
Hesaplatma için yaziyorsaniz yeniden adet doğum tarihlerinizi yazin cunku yazan çok canım karistiriyorum
O zaman yanlış çıkıyor.ovulasyonu biliyorsaniz onu yazinBnm tam bllı dglkı adet dngum ya
Yok cnm pikti cat oldu yani biraz açılma oldu ondan sonra iliski oldu ertesine güne kasar hep eşit kaldı o yüzden bir kez daha ilişki oldu
Amin insallh cnmRabbim evlatlarına saglik sıhhat versin bu işler belli olmuyor kısmet yani bebim annem 5 kızdan sonra oğlanı bulmuş hani olmaz die birsey yok Rabbimin katında.
Bazen nasip bazen zamani degil bazen de hayırlısı olmadığı için olmuyor insallah Rabbim hepimizin için en hayirlisini nasip etsin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?