- 20 Eylül 2018
- 608
- 418
- 103
- 34
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #55.661
29 ekımO zaman yanlış çıkıyor.ovulasyonu biliyorsaniz onu yazin
Tabiki canimBanada bakabilir misiniz
Doğum tarıhim:26 aralık 96Tabiki canim
Lütfen hepsini bir arada yazın.yazan çok karistiriyorum29 ekım
Doğum tarıhim:26 aralık 96
Son adet:5 ağustos
Yumurtlama 17.gün oldu.
Soylediginiz akinti adet ola bilirmi?son adet ne zaman oldu?Kızlar merhaba bende polikist over var. 1 haftadır akıntım kanla karışık. Böyle bir şey başına gelen oldumu
Kız gibi .ultrason varsa koyun bakayım
Nub iyi gözükmüyor.doktor cinsiyete ne dedi?
Erkek dedi ve kesin konuştu.Nub iyi gözükmüyor.doktor cinsiyete ne dedi?
Yumurta catlama donemindeyseniz catlama olurken bazen kan gelebiliyorKızlar merhaba bende polikist over var. 1 haftadır akıntım kanla karışık. Böyle bir şey başına gelen oldumu
Tebrik ederim.kucağınıza almak nasip olsunErkek dedi ve kesin konuştu.
Allah razı olsun sizin baktığınız ne oluyor çin takvimi rus takvimi falan mıTebrik ederim.kucağınıza almak nasip olsun
Mayan gender pregnancy calendarAllah razı olsun sizin baktığınız ne oluyor çin takvimi rus takvimi falan mı
Mayan gender pregnancy calendar
İngilizce sitede kalendaroda ne öyle
Anladım canım Bursa’daki nerdeyse herkeste Takvimin tuttu sanki degilmi ben senin takvımıne ve t c siliklesmeye uyacak bu ay korunacağım diğer ay tekrar yazsam sana bana yardımcı olurmusun takvim konusunda yada bana direk hangi ay erkek ise o ayı Söke’me imkanın varmiAdetden hemen sonra ogulasyon olursa erkek .30kasima kadar erkek.1aralıktan 12sine kadar kız
Ozelden yazınAnladım canım Bursa’daki nerdeyse herkeste Takvimin tuttu sanki degilmi ben senin takvımıne ve t c siliklesmeye uyacak bu ay korunacağım diğer ay tekrar yazsam sana bana yardımcı olurmusun takvim konusunda yada bana direk hangi ay erkek ise o ayı Söke’me imkanın varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?