- 20 Mart 2018
- 515
- 396
- 23
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #55.621
Kasım 23 adet Aralık 4 yada 6 ovulsyon Ocak 18 1997 Doğum tarıhım canmAdet tarihi doğum tarihi ovulasyon yazın
Kız gibiKasım 23 adet Aralık 4 yada 6 ovulsyon Ocak 18 1997 Doğum tarıhım canm
Adetden hemen sonra ogulasyon olursa erkek .30kasima kadar erkek.1aralıktan 12sine kadar kızKasım 23 adet Aralık 4 yada 6 ovulsyon Ocak 18 1997 Doğum tarıhım canm
Blmyom ama neblm yumurta catlamadı daha dye olmstu bıde bn nette bı dr sormstm eger yumurtlama oldysa onden gden y ler dller bevek erkek olur ama olmadysa onden gdenler telef olr x ler gerıden gelerek dollenır ve bebek kız olr demstıErkeğe yatkın şekilde ilişki olmuş böyle oğlu olanıda var kzi allh bilir tabii
Canim birde bana bakarmisin.20 agustos adet.2yada 3 eylul ovulasyon.15 temmuz 1991 dogum tarihimKız gibi
1eylüle kadar erkek .18eylüle kadar kızCanim birde bana bakarmisin.20 agustos adet.2yada 3 eylul ovulasyon.15 temmuz 1991 dogum tarihim
Adetiniz kaç günde bir oluyor?Canim birde bana bakarmisin.20 agustos adet.2yada 3 eylul ovulasyon.15 temmuz 1991 dogum tarihim
2 kızım var .akşam 7 gibi pinti testim gece 1 gibi falanda ilişki olmuştu ertesi gün testim hala sönmemişti birhada ilişki olmuştu bir mucize olmassa 3.kizima hamileyim
Her şey Allaha mahsus.gönlündeki olsun inşallah2 kızım var .akşam 7 gibi pinti testim gece 1 gibi falanda ilişki olmuştu ertesi gün testim hala sönmemişti birhada ilişki olmuştu bir mucize olmassa 3.kizima hamileyim
28 gunde bir oluyoAdetiniz kaç günde bir oluyor?
Sen test vs kullnmsmıydınEki Görüntüle 2209519 Kızlar bugün kontrolüm vardı, herşey yolunda şükür, 12+3 var mı yorum yapabilen?
2 kızım var .akşam 7 gibi pinti testim gece 1 gibi falanda ilişki olmuştu ertesi gün testim hala sönmemişti birhada ilişki olmuştu bir mucize olmassa 3.kizima hamileyim
Cikoo canım Allah tamamına erdirsin inşallah canım bilgiler arkadaşımız sana yorum yaptı mı kız yada erkek diye birde sen neler yaptın yumurtlama günü falan tek ilişkimi olduCanm testim hala sönmemişti derken pik hala devam mi ediyordu yoksa hafif açılma ertesi gunde mi ayni o sekil koyuluktaydi
Birde kurumuydun yumurtlama gunu akinti nasildi
Erkek gibi ama tam eminde değilim sen bacak arasını gördünmü peki doktor yorum yapmadımıEki Görüntüle 2209519 Kızlar bugün kontrolüm vardı, herşey yolunda şükür, 12+3 var mı yorum yapabilen?
Kız gibi.Eki Görüntüle 2209519 Kızlar bugün kontrolüm vardı, herşey yolunda şükür, 12+3 var mı yorum yapabilen?
Sen test vs kullnmsmıydın
Görmedim canım uyuyordu,Erkek gibi ama tam eminde değilim sen bacak arasını gördünmü peki doktor yorum yapmadımı
Kız gibi.
İnşallah gönlündeki olur canım.sana kız demiştim galiba takvime gore.keseye gore erkek.kaç çocuğun varBanada öyle geldi,
İki hafta sonra tekrar gidicem belki ozamanki usg net olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?