Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Erkeğe yatkın şekilde ilişki olmuş böyle oğlu olanıda var kzi allh bilir tabii
Blmyom ama neblm yumurta catlamadı daha dye olmstu bıde bn nette bı dr sormstm eger yumurtlama oldysa onden gden y ler dller bevek erkek olur ama olmadysa onden gdenler telef olr x ler gerıden gelerek dollenır ve bebek kız olr demstı

1 12ha canm kac kizin var sen t hafif açılınca deneme yapmissin kiz olmuş yazmissin merak ettiklerim var o ay yum gününde kurumuydun yoksa yum ali varmiydi birde pikten ne kadar süre sonra t hafif açıldı canm

1 12ha canm kac kizin var sen t hafif açılınca deneme yapmissin kiz olmuş yazmissin merak ettiklerim var o ay yum gününde kurumuydun yoksa yum ali varmiydi birde pikten ne kadar süre sonra t hafif açıldı canm
2 kızım var .akşam 7 gibi pinti testim gece 1 gibi falanda ilişki olmuştu ertesi gün testim hala sönmemişti birhada ilişki olmuştu bir mucize olmassa 3.kizima hamileyim

Canm testim hala sönmemişti derken pik hala devam mi ediyordu yoksa hafif açılma ertesi gunde mi ayni o sekil koyuluktaydi

Birde kurumuydun yumurtlama gunu akinti nasildi
2 kızım var .akşam 7 gibi pinti testim gece 1 gibi falanda ilişki olmuştu ertesi gün testim hala sönmemişti birhada ilişki olmuştu bir mucize olmassa 3.kizima hamileyim

Canm testim hala sönmemişti derken pik hala devam mi ediyordu yoksa hafif açılma ertesi gunde mi ayni o sekil koyuluktaydi

Birde kurumuydun yumurtlama gunu akinti nasildi
Cikoo canım Allah tamamına erdirsin inşallah canım bilgiler arkadaşımız sana yorum yaptı mı kız yada erkek diye birde sen neler yaptın yumurtlama günü falan tek ilişkimi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…