Ne zaman gitmiştin kıbrıs a? Artık yasak diye bir yazı okudum da o yüzden soruyorum. Zorlamak değil aslında. Çocuğu olmayanlar da 8-9 kez tüp bebek deneyip en sonunda çocuk sahibi bile olabiliyorlar.
İstenen şeyler için tıp bir şeyler yapabiliyorsa denemek lazım bence. Etik olarak düşününce bile benim içim rahat iki kızım var ve ikincinin dahi erkek olması için ekstra bir çaba içerisine girmedim. Doktor erkek dedi ikinci kızıma ve o günden sonra bende bir erkek bebek isteği doğdu. Yoksa çevre her konuda konuşur ve hiç susmaz. Onları susturmaya kalksak asla başaramayız.

[/QUOTE zaten benim ilk seçim değildi. Ama ilk yapanları da çok gördüm. Nedense onların tuttu ama benim gibilerinin tutmadı. Canim internette var bir göz atabilirsin. Yıl olarak uc yıl önce gittim. Zaten bunu söylerken de içimi akıttığı icin normal istiyorum onda bir suru aksilik çıkıyor ona sinir oluyorum. Oraya gittim derken tecrübelerimi aktarayım diye degıl çok benim bir sonuç olmadı. O yüzden ben normal deneyeceğim artık kısmetimde varsa olur yoksa da yoktur.