- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #59.601
Çok saol canım ama lütfen 8 de yine internette olurmusun
Olurum canım bizde 21:15 saat bir saat sonra mı yapacaksın testi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok saol canım ama lütfen 8 de yine internette olurmusun
Evet canim suan bizde saat 19:29
Aaa evet ya saat farkı var aramızda yatmazsın dimi
Çok teşekkür ederim insallah ya ben bu pozitifi bekledim tamam teşekkür ederim canım
Olsun canim yeter ki olsun canim sıvı hiç almam ya zeynoc arkadaş bugün Yok diğer arkadaşlar iyi sen gördün
Canim test pik değil yumurta gelişiyor pazar gunu bulur ama gene de testle takip et senEvet kasik agrisi var bugün 20. Günüm bugün kadın Dr bana dedi var solda ama Pazar günü çatlatacak ama test böyle ne yapayim
Kac mm dedi sordun muEvet kasik agrisi var bugün 20. Günüm bugün kadın Dr bana dedi var solda ama Pazar günü çatlatacak ama test böyle ne yapayim
Gelirler canım daha vaktin var panik yapma :) burda olurlar
Selam canım benim evet bugün Dr gittim dedim Yok hiçbir şey baktı hayır var dedi sımdı 16 mm Pazar günü olur dedi oda yapacağım insallahCanim test pik değil yumurta gelişiyor pazar gunu bulur ama gene de testle takip et sen
16 mm canim dediKac mm dedi sordun mu
Oo daha küçükmüş canimSelam canım benim evet bugün Dr gittim dedim Yok hiçbir şey baktı hayır var dedi sımdı 16 mm Pazar günü olur dedi oda yapacağım insallah