- 24 Ağustos 2015
- 888
- 1.487
- 113
- 44
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #59.681
Evet canim haklısın. Öyle yaparızYok olmaz cok fazla sizin bu gece korunmali olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canim haklısın. Öyle yaparızYok olmaz cok fazla sizin bu gece korunmali olsun
Bide test ne zaman yapayım artıkEvet canim haklısın. Öyle yaparız
4 gibi yapta kacirmayalim nolur nolmazBide test ne zaman yapayım artık
Bes gune bide bi kac gun eklencek çok olur canim bizim uc gun ustuste olmustuCaniM 5. Gun sence çok mu olur bırde sence ne zaman pık olur
Yok canım alakasi bugun korunmali olsunTamam canim ama bu seferde eşim korumalı iliski olacak o zaman kötü olmaz mi yanı sperm kalitesi düşmez mi
Tamam canim ama bu seferde eşim korumalı iliski olacak o zaman kötü olmaz mi yanı sperm kalitesi düşmez mi
Hatta dr um gun asiri olsun demis ti
Ya canim benim cokkkk ammma çok teşekkür ederimYok canım alakasi bugun korunmali olsun
Cumartesi gec olmaz inşaallah
Ben ortan daldim ama msj lari okuyodum
Cvp yazmak simdi elime gecti firsat
Bide son soru eşim yarin yurtdışına gidecek Cumartesi aksamı donecek. Sence o gelinceye kadar geç olur mu
Iste gunde 1er mm büyümüş 21 22 de catlamis seninde canimBende dr a gitmistim 19 ml di yumurta
İki gun sonra catladi
Canim benim çok teşekkür ederim sen ve zeynoc arkadaş beni rahatlattınız. Allah gönlündeki bütün dilekleri kabul etsin.Düşmez canım senin suren cok uzun cunku aksine cok uzun süre de kalitesi düşer video izlemiştim geçen doktor öyle diyordu
Daha 16 mm mis senin pazar geceyi bulur perhiz de 3 Gun olmus olur inşallahOlmaz gibi canim. Ins pazar geceyi bulursa catlamasi perhiz de 3 gun olmus olur
Canim benim çok teşekkür ederim sen ve zeynoc arkadaş beni rahatlattınız. Allah gönlündeki bütün dilekleri kabul etsin.
İnsallah canim insallahDaha 16 mm mis senin pazar geceyi bulur perhiz de 3 Gun olmus olur inşallah
Yok canim agrim var ama akıntım Yok canim öyle yapayım benSen testi sabah yap istersen canim. Agrin akintin cok var mi
Canım mesajları okudum arkadaşlara katılıyorum bence Cumartesi pazarı bulur çatlamasıİnsallah canim insallah