- 17 Mayıs 2017
- 4.309
- 6.500
- 108
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #60.061
Iyiyiz sagol cnm sen nasilsinKızlar nasılsınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyiyiz sagol cnm sen nasilsinKızlar nasılsınız
dorduncuyede prensimiz gelir innsallahALLAH gönlüne göre versin canım benimde 3 prensesim var
Canım bence 11 12 gibi yap testin boşa gitmesin daha buyumez yeterince. Sıvı alma amaOnemli degil cnm gunduz hic test yapmadm cnm en son 19 30 sivi aldim simdi bitanne yapimmi yoksa bi yarim saat daha beklimmi
İyiyim şükür sen nasılsın canım. En yakın zamanda inşallah Rabbim nasip ederse. Sende durumlar nasılNasılsın canım gebelik nezaman düşünüyorsun
Sadece bu mu var canım baska kagıt yok mu
Bu normal kan degerlerine bakılan tahlil kagıdı
İdrar verdim onun kagidi var baska yokBu normal kan degerlerine bakılan tahlil kagıdı
Sana vermemişler ozamanİdrar verdim onun kagidi var baska yok
Olabilir evet tekrar gidince sorarimSana vermemişler ozaman
Onda bişey var mı canım. İdrardan bakılır mı nasıl olur bilmiyorum kiBilmem ki saglik ocagina giittim cok ilgilendi doktor olsun hemsire olsun sadece idrardan bakti belkide
Tamam cnm oyle yaparimCanım bence 11 12 gibi yap testin boşa gitmesin daha buyumez yeterince. Sıvı alma ama
Pikten iki saat sonra olmustu
T nin en koyu hali canım c den koyu haliPik dediginiz tam olarak ne yani çift çizgi mi t nin daha koyu hali mi
Onda yok canim pozitif yaziyor sadeceOnda bişey var mı canım. İdrardan bakılır mı nasıl olur bilmiyorum ki
Bi dahaki gidişinde sorarsın canımOnda yok canim pozitif yaziyor sadece
Aynen canim sorarimmBi dahaki gidişinde sorarsın canım
Ay insallah canim isteyen herkese gonlumuzdekini versin rabbimE Elif eylul hira gozun aydin canim insallh prensin cikmistir yola