- 25 Ocak 2019
- 1.402
- 2.262
- 63
- 36
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #61.101
Cin takvimi mi ne takvimi buPeki bilgiler senin takvimine bakmışmıydı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cin takvimi mi ne takvimi buPeki bilgiler senin takvimine bakmışmıydı
Canım silah bıçak gören iki tandığımın kızı oldu
Bende çok gördüm ama daha ilk haftalarda çok gördüm polis ve askeri daha çok gördüm ama
Salatalık kız demek bi arkadaşım hamileydi rüyamda kocasının elinde salatalık poşeti tutarken gördüm kızları oldu
Rüyalara çok takılma dediğin gibi bazende çok düşünmekten oluyor
Kızlar dün çok dua ettim ama göz yaşlarım durmadı küçük kızım anne neden ağlıyorsun diyor cevap veremedimki sizler içinde dua ettim inşallah hepimizin sağlıklı hayırlı oğlu olur
Kız erkek günü varmış canım bende tam bilmiyorumCin takvimi mi ne takvimi bu![]()
Erkek inşAllah canımDoğru canım düşüniyoruz da ondan, senin neyin olacaktı
Canım böyle üzme kendini nolurKızlar dün çok dua ettim ama göz yaşlarım durmadı küçük kızım anne neden ağlıyorsun diyor cevap veremedimki sizler içinde dua ettim inşallah hepimizin sağlıklı hayırlı oğlu olur
Allah razı olsun kabul etsin Rabbim gönlünce nasip etsinKızlar dün çok dua ettim ama göz yaşlarım durmadı küçük kızım anne neden ağlıyorsun diyor cevap veremedimki sizler içinde dua ettim inşallah hepimizin sağlıklı hayırlı oğlu olur
Ilk defa duydum bunudaKız erkek günü varmış canım bende tam bilmiyorum
İnşallah bizde gönlümüzdekine kavuşuruzAy canım Allah razı olsun
Erkek inşAllah canım
İnşallah canımİnşallah bizde gönlümüzdekine kavuşuruz
Önceden bu sayfaya uğrardı ama şimdi gelmiyorIlk defa duydum bunudanasil bakliyor ki acep ben cin takvimi ile tutan var mi onu merak ediyorum gercek yas ve +1 ekleyip ne cikiyor hangisi dogru bakilani
Belki bizi duyar yolu düşerÖnceden bu sayfaya uğrardı ama şimdi gelmiyorBilgiler
İlk silah ve mermi gördümBunda sen ne görüyosun başka, ben bunda kız bebek, salatalık, bıçak, küpe, yüzük, kayısı, silah, bıçak gördüm
Canım çin takvimine babymuck benim için bakmıştı erkek çıkıyor demişti
Annemde ben rüya görmeden yapma diyor hatta boşver diyor eşim zaten hiç istemiyor bende hergün kardeşimle telefonda konuşuyorum oda biliyor çok istediğimi sen bilirsin diyor kayın babam kızım rüya gördüm oğlun olacak diyor benim bu halim ne olacak bilmiyorumCanım böyle üzme kendini nolur
Bu kadar istiyorsan dene bence içinde kalmasın
Rabbim gönlüne göre nasip etsin