- 22 Ocak 2019
- 547
- 952
- 103
- 38
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #75.381
Amin canim tskler ins ins Rabbim seninde gonlune gore versin insRabbim hepinize öncelikli sağlıklı hayırlı isteyene kız isteyene erkek evlat versin
doktora gittim cnm bugün yine yumurta yok ne halt yiyeceğimi şaşırdımRiske atma derim ben. Bazılarının adet bittiği gibi yumurtlama olur yengem gibi. Oda yıkandıktan bir gün sorma yumurtlaması oluyır. Yani bu herkeste tutan bişi deil. Yanlış yoldasın dostum
Bende tam bittiği gün ovulasyon test yapacağım bende de olduğunu düşünüyorum o yumurtlaman in, yemin ederim bu son adet imde dikkatimi çekti biliyormusun, olduğuna o kadar eminim ki. Keşke deneseydimRiske atma derim ben. Bazılarının adet bittiği gibi yumurtlama olur yengem gibi. Oda yıkandıktan bir gün sorma yumurtlaması oluyır. Yani bu herkeste tutan bişi deil. Yanlış yoldasın dostum
Aynen bence sen akıntın sancım olduğu zamanlarda test yap. Yada adet biter bitmez başka teste çünkü seninde belki de o zmnlardır. Hayırlısı bakalım. Bende daha gelen giden yokBende tam bittiği gün ovulasyon test yapacağım bende de olduğunu düşünüyorum o yumurtlaman in, yemin ederim bu son adet imde dikkatimi çekti biliyormusun, olduğuna o kadar eminim ki. Keşke deneseydim
Adet olmasın mı daha? Beklenen tarihin ne zaman?Aynen bence sen akıntın sancım olduğu zamanlarda test yap. Yada adet biter bitmez başka teste çünkü seninde belki de o zmnlardır. Hayırlısı bakalım. Bende daha gelen giden yok
Adet olmasın mı daha? Beklenen tarihin ne zaman?
Kizzzz yoksa yerleşme kanaması miiYok beklenen adetim pazartesi yada salı daa 2 gün önce leke şeklinde kanama oldu ondan sonra kesildi şimdi sadece akıntım var. O lekeden korktum bakayım bunhafta adet olmazsam kan verecem
Öyle deme yine plansız olsun istemiyorumKizzzz yoksa yerleşme kanaması mii
Ne güzel teselli veriyorsunzKizzzz yoksa yerleşme kanaması mii
Niye ki kiz?Öyle deme yine plansız olsun istemiyorum
Kiz belkide Rabbim aratmadan oglus vericek. InsAllahÖyle deme yine plansız olsun istemiyorum
Planlı olacaktı ya haniiii yumurtlama günü olacaktı haniiNiye ki kiz?
Ağzın bal yesinKiz belkide Rabbim aratmadan oglus vericek. InsAllah
aminn . hayirlisi canım bilmiyorum işte değişik şeyler, senin de gelir adet stres yapma, dedim ya benim bu ay öyle olduAynen bence sen akıntın sancım olduğu zamanlarda test yap. Yada adet biter bitmez başka teste çünkü seninde belki de o zmnlardır. Hayırlısı bakalım. Bende daha gelen giden yok
Kiz her planlı erkek mi oluyor sende. Allah gönlüne göre versin. Eğer böyle bir durum varsa sen sana dediklerimi oku..Planlı olacaktı ya haniiii yumurtlama günü olacaktı hanii
İnşallahaminn . hayirlisi canım bilmiyorum işte değişik şeyler, senin de gelir adet stres yapma, dedim ya benim bu ay öyle oldu
Ya yinede denemek istedim. E acaba hamile miyim ki duaya başliyimKiz her planlı erkek mi oluyor sende. Allah gönlüne göre versin. Eğer böyle bir durum varsa sen sana dediklerimi oku..
Olir mu olur. Canim korkutmak degil niyetim ama akinti icinde damar gibi leke genelde yerlesme kanamasi oluyo.Kızlar geçe kasık ağrım çok vardı ya test yaptım koyu çıktı o günün sabahı ilişki olmuştu prezer... Ten taşmıştı korktum acaba o zmn olmuş olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?