Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Riske atma derim ben. Bazılarının adet bittiği gibi yumurtlama olur yengem gibi. Oda yıkandıktan bir gün sorma yumurtlaması oluyır. Yani bu herkeste tutan bişi deil. Yanlış yoldasın dostum
doktora gittim cnm bugün yine yumurta yok ne halt yiyeceğimi şaşırdım

Riske atma derim ben. Bazılarının adet bittiği gibi yumurtlama olur yengem gibi. Oda yıkandıktan bir gün sorma yumurtlaması oluyır. Yani bu herkeste tutan bişi deil. Yanlış yoldasın dostum
Bende tam bittiği gün ovulasyon test yapacağım bende de olduğunu düşünüyorum o yumurtlaman in, yemin ederim bu son adet imde dikkatimi çekti biliyormusun, olduğuna o kadar eminim ki. Keşke deneseydim

Bende tam bittiği gün ovulasyon test yapacağım bende de olduğunu düşünüyorum o yumurtlaman in, yemin ederim bu son adet imde dikkatimi çekti biliyormusun, olduğuna o kadar eminim ki. Keşke deneseydim
Aynen bence sen akıntın sancım olduğu zamanlarda test yap. Yada adet biter bitmez başka teste çünkü seninde belki de o zmnlardır. Hayırlısı bakalım. Bende daha gelen giden yok

Aynen bence sen akıntın sancım olduğu zamanlarda test yap. Yada adet biter bitmez başka teste çünkü seninde belki de o zmnlardır. Hayırlısı bakalım. Bende daha gelen giden yok
Adet olmasın mı daha? Beklenen tarihin ne zaman?

Adet olmasın mı daha? Beklenen tarihin ne zaman?
Yok beklenen adetim pazartesi yada salı daa 2 gün önce leke şeklinde kanama oldu ondan sonra kesildi şimdi sadece akıntım var. O lekeden korktum bakayım bunhafta adet olmazsam kan verecem

aminn . hayirlisi canım bilmiyorum işte değişik şeyler, senin de gelir adet stres yapma, dedim ya benim bu ay öyle oldu

Kızlar geçe kasık ağrım çok vardı ya test yaptım koyu çıktı o günün sabahı ilişki olmuştu prezer... Ten taşmıştı korktum acaba o zmn olmuş olabilir mi

Kızlar geçe kasık ağrım çok vardı ya test yaptım koyu çıktı o günün sabahı ilişki olmuştu prezer... Ten taşmıştı korktum acaba o zmn olmuş olabilir mi
Olir mu olur. Canim korkutmak degil niyetim ama akinti icinde damar gibi leke genelde yerlesme kanamasi oluyo.

Allah sağlıklı evlat nasip etsin herkese ve rabbim aratmasın kızı erkeği ne fark eder biz çocuğumuz olacak mı diye gözümüze uyku girmezken erkek olsun diyebilen topluluklar gerçekten yürek sızlatıyor. Bu ayrıntı gerçekten bu kadar mı önemli yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…