- 5 Nisan 2017
- 6.442
- 11.324
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #75.401
Allahım lütfen varsa da istediğim olsun kız olursa da başımız üstüne ama erkek olmasını çok isterimOlir mu olur. Canim korkutmak degil niyetim ama akinti icinde damar gibi leke genelde yerlesme kanamasi oluyo.
Önemli malesef. Yaşamadan bilinmezAllah sağlıklı evlat nasip etsin herkese ve rabbim aratmasın kızı erkeği ne fark eder biz çocuğumuz olacak mı diye gözümüze uyku girmezken erkek olsun diyebilen topluluklar gerçekten yürek sızlatıyor. Bu ayrıntı gerçekten bu kadar mı önemli yani..
Yargılamak için söylemiyorum gerçekten önemini merak ettim nedir acaba?Önemli malesef. Yaşamadan bilinmez
Canim Rabbim en basta hic olmayana evlat nasip etsin sonra da bize gonlumuzdekini nasip etsin.Allah sağlıklı evlat nasip etsin herkese ve rabbim aratmasın kızı erkeği ne fark eder biz çocuğumuz olacak mı diye gözümüze uyku girmezken erkek olsun diyebilen topluluklar gerçekten yürek sızlatıyor. Bu ayrıntı gerçekten bu kadar mı önemli yani..
Varsa zaten oglun olucak ben inaniyorum insAllahAllahım lütfen varsa da istediğim olsun kız olursa da başımız üstüne ama erkek olmasını çok isterim
Pipi görmek için değil Tabiki.Yargılamak için söylemiyorum gerçekten önemini merak ettim nedir acaba?
Amin çok tesekkür ederim. Asla yargılamak amaçlı söylemiyorum fakat gezinirken bu konuyu gördüm ve biraz garibime gitti olabilir herkesin düşüncesi farklıdır elbette çoğu anne kızı varsa erkek oğlu varsa kızı olsun ister ama özellikle erkek olsun diye belli bir gün ilişkiye girme olayı bana ters geldi. Allah gönlünüze göre versin sağlıklı sıhhatli olsun inşallahCanim Rabbim en basta hic olmayana evlat nasip etsin sonra da bize gonlumuzdekini nasip etsin.
Inan ki olmayan olsun istiyo olanda her iki meyvenin tadina bakmak istiyo. Lutfen bu konu da bizi yargilamayin.
Rabbim gonlunuze gore en kisa surede nadip etsin size insAllah
keşke benim de öyle olsa, aynısı bende de oldu ama adet oldum 3 4 gün sonraOlir mu olur. Canim korkutmak degil niyetim ama akinti icinde damar gibi leke genelde yerlesme kanamasi oluyo.
Sizin tabirinizle "pipi görme isteği" olduğu aklımın ucundan bile geçmemişti. İki duyguyu tatma isteğini anlarımda geri kalanlar umursanmamalı.. Allah gönlüne göre versinPipi görmek için değil Tabiki.
Çevre baskısı (özellikle doğuda) iki duyguyuda tatma isteği, vs
Canim zaten bizim denedigimiz yonteminde kesinliligi yok ha su var, bizim amacimiz boyle bi sey ogrendik neden uygulamiyalim. Tabi ki Rabbim neyi lâyık gorurse basimizin ustunde yeri var. Rabbim oncelikle hayirli ve sagliklisini nasip etsin.Amin çok tesekkür ederim. Asla yargılamak amaçlı söylemiyorum fakat gezinirken bu konuyu gördüm ve biraz garibime gitti olabilir herkesin düşüncesi farklıdır elbette çoğu anne kızı varsa erkek oğlu varsa kızı olsun ister ama özellikle erkek olsun diye belli bir gün ilişkiye girme olayı bana ters geldi. Allah gönlünüze göre versin sağlıklı sıhhatli olsun inşallah
bizim duamız zaten ilk başta bebeği olmayanlara nasip olsun önce diye başlıyor . sonrasında da biz iki üç kızı olup, çevre baskısı , eş baskısı laflar sözler edenler için birer tane de erkek bebeğimiz olsun diye devam ediyor, bizler bebeği olmayanları anlayabiliyoruz. onlar için dua edebiliyoruz. fakat karşı taraftan aynı hislerle dualar goremiyoruz.Allah sağlıklı evlat nasip etsin herkese ve rabbim aratmasın kızı erkeği ne fark eder biz çocuğumuz olacak mı diye gözümüze uyku girmezken erkek olsun diyebilen topluluklar gerçekten yürek sızlatıyor. Bu ayrıntı gerçekten bu kadar mı önemli yani..
Umursanıyor inanın yaşamayan bilemez. Rabbim sizede nasip etsin ama bizi de hor görmeyin çünkü gerçekten elimizde olmayan duygular bunlar. Özellikle oğlum olsun çok isterdim. Eminim oğlum olsa kız isterdim bu gayet normal. Ama çevrede iki kızım olduğunu bilenler yanımda Allah erkekte verir inşallah diye dua etmeye başlıyor ve bu benim çok zoruma gidiyor.Sizin tabirinizle "pipi görme isteği" olduğu aklımın ucundan bile geçmemişti. İki duyguyu tatma isteğini anlarımda geri kalanlar umursanmamalı.. Allah gönlüne göre versin
Erkek olabilmesi için erkekteki spermin "Y" kromozomlu olanı yumurtayı döllemesi gerekir şu gün ilişkiye girdim erkek olabilir durumu sizin bedeninizle alakalı bir durum değil ki. Yinede denemenin bir zararı yok tabiCanim zaten bizim denedigimiz yonteminde kesinliligi yok ha su var, bizim amacimiz boyle bi sey ogrendik neden uygulamiyalim. Tabi ki Rabbim neyi lâyık gorurse basimizin ustunde yeri var. Rabbim oncelikle hayirli ve sagliklisini nasip etsin.
Y spermi x sperminden hızlı olduğu için hazırda yumurta varsa önde o gidip döllenme şansı var. Ona göre yumurtlama gününe denk getiriyoruzErkek olabilmesi için erkekteki spermin "Y" kromozomlu olanı yumurtayı döllemesi gerekir şu gün ilişkiye girdim erkek olabilir durumu sizin bedeninizle alakalı bir durum değil ki. Yinede denemenin bir zararı yok tabi
insanlar herşeye konuşuyor herşeye. 2 kızım var bana da dualar edenler, iki kız mı OLSUNN ODA EVLATTIR diyenler var, en küçük örnek kendi babam ikincinin kiz olduğunu öğrendiğimiz de bi hoş oldu üzüldü falan , eşim yine aynı şekilde. sevmiyorlar mi seviyorlar fakat malesef ki eski kafalılar halen bu erkek kız ayrımıni yapıyor. buna benim babamda eşim de dahil. kimse kendini kandırmasın eşim kafaya takmıyor diye. her erkek bir oğlu olsun istiyor. kızlarını sevmediği için falan degil, ama istiyorlar.Umursanıyor inanın yaşamayan bilemez. Rabbim sizede nasip etsin ama bizi de hor görmeyin çünkü gerçekten elimizde olmayan duygular bunlar. Özellikle oğlum olsun çok isterdim. Eminim oğlum olsa kız isterdim bu gayet normal. Ama çevrede iki kızım olduğunu bilenler yanımda Allah erkekte verir inşallah diye dua etmeye başlıyor ve bu benim çok zoruma gidiyor.
Farkındaysanız bende herkesin görüşü farklıdır olabilir dedim başka bir yorumumda ve gonlunuze gore versin rabbim diye dua da ettim yani buraya gelip kimseyi yargılamak değil amacım.bizim duamız zaten ilk başta bebeği olmayanlara nasip olsun önce diye başlıyor . sonrasında da biz iki üç kızı olup, çevre baskısı , eş baskısı laflar sözler edenler için birer tane de erkek bebeğimiz olsun diye devam ediyor, bizler bebeği olmayanları anlayabiliyoruz. onlar için dua edebiliyoruz. fakat karşı taraftan aynı hislerle dualar goremiyoruz.
Aminn insallah allah sizinde gönlünüze göre versin. hayırlı evlatlar nasip etsinFarkındaysanız bende herkesin görüşü farklıdır olabilir dedim başka bir yorumumda ve gonlunuze gore versin rabbim diye dua da ettim yani buraya gelip kimseyi yargılamak değil amacım.
Ya hazirda yoksa? Bunlar cok ince hesaplar boyle seyler insani strese sokar gerceklesecek gebelik bile ertelenebilir. Allah hayirlisini nasip etsin insallah duaniz kabul olurY spermi x sperminden hızlı olduğu için hazırda yumurta varsa önde o gidip döllenme şansı var. Ona göre yumurtlama gününe denk getiriyoruz
Amiin insallahAminn insallah allah sizinde gönlünüze göre versin. hayırlı evlatlar nasip etsin
Kesinlikkklle katılıyorum eşim kızlarını dünyaya değişmez ama erkek olmasını da çokkk çok ister ha kız olursa yine üzülür ama onuda Tabiki en az diğerleri kadar sever. Ama o sevincinde yaşatmak isterdiminsanlar herşeye konuşuyor herşeye. 2 kızım var bana da dualar edenler, iki kız mı OLSUNN ODA EVLATTIR diyenler var, en küçük örnek kendi babam ikincinin kiz olduğunu öğrendiğimiz de bi hoş oldu üzüldü falan , eşim yine aynı şekilde. sevmiyorlar mi seviyorlar fakat malesef ki eski kafalılar halen bu erkek kız ayrımıni yapıyor. buna benim babamda eşim de dahil. kimse kendini kandırmasın eşim kafaya takmıyor diye. her erkek bir oğlu olsun istiyor. kızlarını sevmediği için falan degil, ama istiyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?