Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ya hazirda yoksa? Bunlar cok ince hesaplar boyle seyler insani strese sokar gerceklesecek gebelik bile ertelenebilir. Allah hayirlisini nasip etsin insallah duaniz kabul olur
Hazırda yoksa orda bi süre bekler spermler yumurtlama olırsa kız yada erkek spermi yüzde elli şansları olır. Yumurta olmazsa ölürler ne olacak

hepimizin dileği bu zaten kaldı ki eşim den önce ben istiyorum bir de oğlum olsun. Allah kaderimize yazdı mı bilinmez, bilmiyorum.ama insan duyduğu herşeyi yapmak istiyor, duymuştum ama yapmadım dememek için, Rabbim yazmıştır inşallah ne diyeyim. çok doluyum bugun

Allah herkese üstesinden gelebileceği derdi verirmiş eminim bunuda atlatırsınız. Umarım gönlünüze göre olur herşey

Ya benn ya benn. Benşm kadar dolu olamazsın stres öfke korku heyecan hepsi karışık

Rabbim gonlunuze fferahlik ersin insAllah
Ya benn ya benn. Benşm kadar dolu olamazsın stres öfke korku heyecan hepsi karışık

Bakin şöyle söyleyeyim benim babam çocuklarına sevgisini gösterebilen bir adam hiç olmadı ve birgün arkadaşıyla konuşurken torun muhabbeti yapıyordu kendim duydum bırakın kızı erkeği "ben kız çocuğundan olan bebeğe torun bile demem" dedi bu cümlenin ağırlığını anlayabilirsiniz değil mi? Bu yüzden ben asla kimseyi umursamam şimdi çocuğumuz olmuyor tedaviye başlayacağız Allah hayırlısını versin diyoruz..

sende hamilelik olduğunu düşünmüyorum canım bosyere stres yapıp geciktirme,

Allah en kısa zaman da nasip etsin size hayırlı bi evlat, o zaman görsün babanız da kızdan olana torun deniyor mu denmiyor mu, söylediğinden utanır. diyorum ya eskiler gerikafali, haa senin bi çocuğun olsunda babanda varsın torunum oldu demesin. Allah en kısa sürede nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…