- 5 Nisan 2017
- 6.442
- 11.324
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #75.421
Hazırda yoksa orda bi süre bekler spermler yumurtlama olırsa kız yada erkek spermi yüzde elli şansları olır. Yumurta olmazsa ölürler ne olacakYa hazirda yoksa? Bunlar cok ince hesaplar boyle seyler insani strese sokar gerceklesecek gebelik bile ertelenebilir. Allah hayirlisini nasip etsin insallah duaniz kabul olur
hepimizin dileği bu zaten kaldı ki eşim den önce ben istiyorum bir de oğlum olsun. Allah kaderimize yazdı mı bilinmez, bilmiyorum.ama insan duyduğu herşeyi yapmak istiyor, duymuştum ama yapmadım dememek için, Rabbim yazmıştır inşallah ne diyeyim. çok doluyum bugunKesinlikkklle katılıyorum eşim kızlarını dünyaya değişmez ama erkek olmasını da çokkk çok ister ha kız olursa yine üzülür ama onuda Tabiki en az diğerleri kadar sever. Ama o sevincinde yaşatmak isterdim
Allah herkese üstesinden gelebileceği derdi verirmiş eminim bunuda atlatırsınız. Umarım gönlünüze göre olur herşeyUmursanıyor inanın yaşamayan bilemez. Rabbim sizede nasip etsin ama bizi de hor görmeyin çünkü gerçekten elimizde olmayan duygular bunlar. Özellikle oğlum olsun çok isterdim. Eminim oğlum olsa kız isterdim bu gayet normal. Ama çevrede iki kızım olduğunu bilenler yanımda Allah erkekte verir inşallah diye dua etmeye başlıyor ve bu benim çok zoruma gidiyor.
Ya benn ya benn. Benşm kadar dolu olamazsın stres öfke korku heyecan hepsi karışıkhepimizin dileği bu zaten kaldı ki eşim den önce ben istiyorum bir de oğlum olsun. Allah kaderimize yazdı mı bilinmez, bilmiyorum.ama insan duyduğu herşeyi yapmak istiyor, duymuştum ama yapmadım dememek için, Rabbim yazmıştır inşallah ne diyeyim. çok doluyum bugun
hepimizin dileği bu zaten kaldı ki eşim den önce ben istiyorum bir de oğlum olsun. Allah kaderimize yazdı mı bilinmez, bilmiyorum.ama insan duyduğu herşeyi yapmak istiyor, duymuştum ama yapmadım dememek için, Rabbim yazmıştır inşallah ne diyeyim. çok doluyum bugun
Ya benn ya benn. Benşm kadar dolu olamazsın stres öfke korku heyecan hepsi karışık
Ya sen o duayı sürekli yapacaksın canım. Benim bahsettigin arkadaş cinsiyetini öğrenene kadar yaptı..Ya yinede denemek istedim. E acaba hamile miyim ki duaya başliyim
Bakin şöyle söyleyeyim benim babam çocuklarına sevgisini gösterebilen bir adam hiç olmadı ve birgün arkadaşıyla konuşurken torun muhabbeti yapıyordu kendim duydum bırakın kızı erkeği "ben kız çocuğundan olan bebeğe torun bile demem" dedi bu cümlenin ağırlığını anlayabilirsiniz değil mi? Bu yüzden ben asla kimseyi umursamam şimdi çocuğumuz olmuyor tedaviye başlayacağız Allah hayırlısını versin diyoruz..insanlar herşeye konuşuyor herşeye. 2 kızım var bana da dualar edenler, iki kız mı OLSUNN ODA EVLATTIR diyenler var, en küçük örnek kendi babam ikincinin kiz olduğunu öğrendiğimiz de bi hoş oldu üzüldü falan , eşim yine aynı şekilde. sevmiyorlar mi seviyorlar fakat malesef ki eski kafalılar halen bu erkek kız ayrımıni yapıyor. buna benim babamda eşim de dahil. kimse kendini kandırmasın eşim kafaya takmıyor diye. her erkek bir oğlu olsun istiyor. kızlarını sevmediği için falan degil, ama istiyorlar.
o dua nedir canimYa sen o duayı sürekli yapacaksın canım. Benim bahsettigin arkadaş cinsiyetini öğrenene kadar yaptı..
Öylemi dersinsende hamilelik olduğunu düşünmüyorum canım bosyere stres yapıp geciktirme,
Tmm cnm başlarım inşallahYa sen o duayı sürekli yapacaksın canım. Benim bahsettigin arkadaş cinsiyetini öğrenene kadar yaptı..
Allah en kısa zaman da nasip etsin size hayırlı bi evlat, o zaman görsün babanız da kızdan olana torun deniyor mu denmiyor mu, söylediğinden utanır. diyorum ya eskiler gerikafali, haa senin bi çocuğun olsunda babanda varsın torunum oldu demesin. Allah en kısa sürede nasip etsin insallahBakin şöyle söyleyeyim benim babam çocuklarına sevgisini gösterebilen bir adam hiç olmadı ve birgün arkadaşıyla konuşurken torun muhabbeti yapıyordu kendim duydum bırakın kızı erkeği "ben kız çocuğundan olan bebeğe torun bile demem" dedi bu cümlenin ağırlığını anlayabilirsiniz değil mi? Bu yüzden ben asla kimseyi umursamam şimdi çocuğumuz olmuyor tedaviye başlayacağız Allah hayırlısını versin diyoruz..
Hamile kalmadan 3 ay önce mı ne baslamistii hatta . Rastgele hamile kalacak olursam tutsun diye.Tmm cnm başlarım inşallah ❤ dua et bana
kesinlikle cnmÖylemi dersin
insallah canim aminnRabbim gonlunuze fferahlik ersin insAllah
Yazarımo dua nedir canim
Dua diğer hesabımda kaldı. Giremiyorum da o hesabımaHamile kalmadan 3 ay önce mı ne baslamistii hatta . Rastgele hamile kalacak olursam tutsun diye.
Dualarım seninle
Keske burdan yazsaydin bizde okurduk canimYazarım
Tekrar yaziyimDua diğer hesabımda kaldı. Giremiyorum da o hesabıma
Sagol canım sana zahmetYazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?