Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Aynen canım biraz zor oldu şükür atlattım.. Sen naptın doktora göründün mü deneme olmuşmuydı
Ben hâlâ yerimde sayiyorum. Doktora gittim polikistikover sendromu var dedi.
Adet olunca gidicem insAllah. Kac aydir kismet olmadi adetken gitmek. Hormon tahlili yaptiricam sonrasinda yumurta takibi insAllah

Adet olunca gidicem insAllah. Kac aydir kismet olmadi adetken gitmek. Hormon tahlili yaptiricam sonrasinda yumurta takibi insAllah

Takipte olursun canım daha sık gitme imkanın olur.. Rabbim biran önce hepinize nasip eder inşallah

Hiçbir olasılık bulunmaz. Allah neyi nasip görürse çocuğun cinsiyeti o olur. Allah'tan hayırlısını isteyin.
biz Allahtan zaten hayırlısinı istiyoruz, sadece duyduklarımızı denemek istiyoruz gerisi zaten Allahın takdiri. illa olacakta olacak demiyoruz.

Polikistikmisin sen oo aslında birkaç kür var am denermisin bilmem en sından hormonların düzene girer sende fazla yumurta var gelişemeyen

Polikistikmisin sen oo aslında birkaç kür var am denermisin bilmem en sından hormonların düzene girer sende fazla yumurta var gelişemeyen
Canim zaten bilip bimeden biseyler kullandigim icin bu anormallikler oldu bende. Daha once boyle bi problemem yoktu.
Yine de cok sagol.

Canim zaten bilip bimeden biseyler kullandigim icin bu anormallikler oldu bende. Daha once boyle bi problemem yoktu.
Yine de cok sagol.
Canım bu öyle birşey değil ki senin zaten yanlış yaptığın belkide incir kürleridir bu dediğin hormon düzenliyoruz yumurtan varsa onu geliştirecek hormonları Beyonce çalışma komutu veriyor duymusundur adını testere dişli aslanpençesi

Yine de cok sagol.
Ne kullanımda böyle oldun bakem :)) benim.hormonlar iflastı bu bitkiden önceki sonra ip gibi olması gerektiğinden daha mükemmel oldu rabbimin yarattığı tüm canlılar bitkiler insanlara şifa içindir yeterli kullanmayı bilelim

Ilgin icin tesekkurederim ama bisey kullanmayi dusunmuyorum

biz Allahtan zaten hayırlısinı istiyoruz, sadece duyduklarımızı denemek istiyoruz gerisi zaten Allahın takdiri. illa olacakta olacak demiyoruz.

Zaten öyle ama kaçırdığınız nokta şu bir şeyler yiyerek veya deneme yanılma you ile bu olmaz cinsiyete biz karar vermiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…