- 2 Nisan 2018
- 1.556
- 2.866
- 83
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #75.781
Nasip işte tatlım yaaaa...Vay be demek olunca oluyor ha
KeessiinnllikkleeeNasip işte tatlım yaaaa...
But seferde tutmazsa 1 ay daha bekletecen beni amannnn .. bana doktor diyecek zaten şu zmaan ilişki olsun bu zaman ilişki olsun diyeAma yumurtlama günü olmasın ilişki ondan önce bırak.
Tutar nie tutmasınBut seferde tutmazsa 1 ay daha bekletecen beni amannnn .. bana doktor diyecek zaten şu zmaan ilişki olsun bu zaman ilişki olsun diye
Cnm günde bi tane bi bardak suda erit iç bu kadar hergun bi tane ama yeteri kadar aliyor san potasyum tuz soda alkali şu vs tuketiyosan gün aşırı bi tane erit iç cnmM Matthillda kız bunu ben nasıl kullanacamm. Kalinoruu
Cnm bi paketi bir gün boyunca içtiğin suya dagitöğle arası aldım bu ingiliz karbonattannasıl kullancam peki 5 er grlık .hergün bi paketmi içeceğim.
Bencede kizlar boyle damdan düşer gibi gelip hesap soran bizi yargilayanlara cewap vermeyelim yazdigi ile kalsin biz bizi anlıyoruz yetiyoruzda gerisini boswerinGunaydin canlar. Kizlar bosverin. Niye boylelerine laf anlatmaya calisiyorsunuz ki?
Tmm cnm saolCnm günde bi tane bi bardak suda erit iç bu kadar hergun bi tane ama yeteri kadar aliyor san potasyum tuz soda alkali şu vs tuketiyosan gün aşırı bi tane erit iç cnm
Sonucun ne zaman çıkacak hadi hayırlısı cnm iyiki kan verdinTmm cnm saol
Yarın öğlen çıkacak internetten bakarım hayirlisi inşallahSonucun ne zaman çıkacak hadi hayırlısı cnm iyiki kan verdin
Bilmiyorum ya hissizimSesin çıkmıyor kaç gündür
Hayirlisi canim allah gonlune gore versin insKızlar kan vermeye gidiyorum. Dua edin inşallah yoktur deyin. Vsrsada inşallah hayırlı sağlıklı erkektir deyin
Neden ..sanirim adet bekliyordun sen aşılama olacak diye biliyorum karıştırdıysam kusura bakmaBilmiyorum ya hissizimsesizzim benden gelmiyor hicbisi yapmak sklyrm napcagimi bilmiyorum
Neden cnm noldu. Aşılama ne zmn olacak belli oldumuBilmiyorum ya hissizimsesizzim benden gelmiyor hicbisi yapmak sklyrm napcagimi bilmiyorum
Yumurtladigimi nereden bilecem ovulasyon testleri bende hep pozitif gösteriyorTutar nie tutmasınyumurtlamadan 1 gün önce bırak bak bakim nasıl tutmiiii
Aynen cnm.karistirmadin ama ne bilim var icimde bi hzursuzluk oylece dalip gidiyorumNeden ..sanirim adet bekliyordun sen aşılama olacak diye biliyorum karıştırdıysam kusura bakma
Hayir canim iste adeti bekliyorum adet oldugumda 2. Gunu gitcem o zaman belli olcakkkNeden cnm noldu. Aşılama ne zmn olacak belli oldumu
Yapma böyle psikolojik Her şey ben inandım birkez daha bu ay gerçekten.. çok etkiliyor bizi bilincaltimizAynen cnm.karistirmadin ama ne bilim var icimde bi hzursuzluk oylece dalip gidiyorum
Havalar da soguk disarida cikamiyorum hani ciksam biraz yuruyus yapsam kafami dagitsam belki iyi gelcek biraz ama onuda yapamiyorum ya biyle evde otura otura bi agirlik cekiyo ustume elisi yapiyidum eskiden artik onuda yapmaktan skldmYapma böyle psikolojik Her şey ben inandım birkez daha bu ay gerçekten.. çok etkiliyor bizi bilincaltimizsıkma kendini hersey olacagina varıyor bir şekilde.. ben de zaman zaman öyleyim kendimi msgl ediyorum sürekli..
Üzme kendini cnm moralini yüksek tutHayir canim iste adeti bekliyorum adet oldugumda 2. Gunu gitcem o zaman belli olcakkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?