- 20 Kasım 2018
- 809
- 1.312
- 113
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #75.741
Bizimde can sıkıntısı öyle ya. Ama dedi ya allah size nasip etmesin orda cinlerim tepeme çıktıKız cevap vermeyin diyorum size yazar yazar giderrr uğraşmayın
Sesin çıkmıyor kaç gündürBurdayim cnm
Canim iste bi tarafi duzelteyim derken diger taraftan sorun oluyo. Reflu ve gastrit var mideme zara veriyo sogan kuru.Anladım canım am soğan kürü bari yap :))) en azında kist olarak kalmaz
Çok geçmiş olsun cnm doktor ne diyor peki. Tedavi fakanCanim iste bi tarafi duzelteyim derken diger taraftan sorun oluyo. Reflu ve gastrit var mideme zara veriyo sogan kuru.
Bizde onun bilimine kalmıştık zaten. TıınnnnKızlar noldu Sabah sabuh burda bende diyorum bulaşık sayfa nasıl konuşmuşlar oysa vukuat varmış neyse ben gelene kadar geçmiş ona bir çiftte benim sözüm olabilirdi bilimden bahsetmiş hanımefendi okadar doktor kendi araştırma yapmış hep araştırma okurum bende girmeden doğruluğu hakkında şüphe ederdim neyse ki Rabbim nimetleride gayretimize bağlıyor biz ince ondan isteyelim zira isteyen vereyim diyor dimi ama bosverin ağzı olan konuşuyor zaten
Sen tok yap canım mide eorunu olanlar tok yapson benim gibi birde akşam yatarken yarım çay bardağı havuç suyu iç o mide sorunundan eser kalmaz :) bende mide sorununun alası var emin olCanim iste bi tarafi duzelteyim derken diger taraftan sorun oluyo. Reflu ve gastrit var mideme zara veriyo sogan kuru.
Canim yasakli yiyecekler var onlara dikkat etmem gerekiyo baharat, aci vsÇok geçmiş olsun cnm doktor ne diyor peki. Tedavi fakan
Ne üniversite mezunu ne doktor gördük bugüne kadar yumurtayı kötüleyen görmedik mı daha yeni aklanmıyormu hep öcü gözüyle bakton bunu diyende doktorlar herkes herşeyi bilseydi ozaman kimse birşey araştırması demi canım :)Bizde onun bilimine kalmıştık zaten. Tıınnnn
Amann boşverNe üniversite mezunu ne doktor gördük bugüne kadar yumurtayı kötüleyen görmedik mı daha yeni aklanmıyormu hep öcü gözüyle bakton bunu diyende doktorlar herkes herşeyi bilseydi ozaman kimse birşey araştırması demi canım :)
Dikkat et cnm sende biliyorum zor amaCanim yasakli yiyecekler var onlara dikkat etmem gerekiyo baharat, aci vs
Aynen canım sen niye bamlandın bakem neye dayanamadın :)Amann boşverçok bilmiş cahill
İlaçlarla bir yere kadar bak ben doğum kontrol hapı kullandım bazı nedenlerden ötürü bünyemi bozdu o polikistiğe kontrol hapı veriyorlar sahada bozuluyor bir müddet sonunda emin ol kendine iyi bakman lazım kilon varsa diyete de başla rabbim tez zamnda şifa verir inşallah herşey yoluna girer merak etmeCanim yasakli yiyecekler var onlara dikkat etmem gerekiyo baharat, aci vs
Yok kız Banlanmadım ban kalktı bugünAynen canım sen niye bamlandın bakem neye dayanamadın :)
Sagol canimİlaçlarla bir yere kadar bak ben doğum kontrol hapı kullandım bazı nedenlerden ötürü bünyemi bozdu o polikistiğe kontrol hapı veriyorlar sahada bozuluyor bir müddet sonunda emin ol kendine iyi bakman lazım kilon varsa diyete de başla rabbim tez zamnda şifa verir inşallah herşey yoluna girer merak etme
Amin cnm teşekkür ederimGeçmiş olsun canım Allah şifa versin
hadi bakalım hayırlısıKan verdim kızlsr hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?