Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kızlar noldu Sabah sabuh burda bende diyorum bulaşık sayfa nasıl konuşmuşlar oysa vukuat varmış neyse ben gelene kadar geçmiş ona bir çiftte benim sözüm olabilirdi bilimden bahsetmiş hanımefendi okadar doktor kendi araştırma yapmış hep araştırma okurum bende girmeden doğruluğu hakkında şüphe ederdim neyse ki Rabbim nimetleride gayretimize bağlıyor biz ince ondan isteyelim zira isteyen vereyim diyor dimi ama bosverin ağzı olan konuşuyor zaten

Bizde onun bilimine kalmıştık zaten. Tıınnnn

Canim iste bi tarafi duzelteyim derken diger taraftan sorun oluyo. Reflu ve gastrit var mideme zara veriyo sogan kuru.
Sen tok yap canım mide eorunu olanlar tok yapson benim gibi birde akşam yatarken yarım çay bardağı havuç suyu iç o mide sorunundan eser kalmaz :) bende mide sorununun alası var emin ol

Bizde onun bilimine kalmıştık zaten. Tıınnnn
Ne üniversite mezunu ne doktor gördük bugüne kadar yumurtayı kötüleyen görmedik mı daha yeni aklanmıyormu hep öcü gözüyle bakton bunu diyende doktorlar herkes herşeyi bilseydi ozaman kimse birşey araştırması demi canım :)

Amann boşver çok bilmiş cahill

Canim yasakli yiyecekler var onlara dikkat etmem gerekiyo baharat, aci vs
İlaçlarla bir yere kadar bak ben doğum kontrol hapı kullandım bazı nedenlerden ötürü bünyemi bozdu o polikistiğe kontrol hapı veriyorlar sahada bozuluyor bir müddet sonunda emin ol kendine iyi bakman lazım kilon varsa diyete de başla rabbim tez zamnda şifa verir inşallah herşey yoluna girer merak etme

Sagol canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…