- 5 Nisan 2017
- 6.442
- 11.324
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #75.801
Yumurtladigimi nereden bilecem ovulasyon testleri bende hep pozitif gösteriyor
Ortada bişey yok cnm ne oldu başka bişeye mi moralin bozulduOfff offff
Bilmiyorum kiOrtada bişey yok cnm ne oldu başka bişeye mi moralin bozulduyoksa yine negatif olacak diye mi üzülüyorsun. Allahın izniyle bu tutar inşallah korkma
ben yusuf suresi nin çıktısını aldım cevsen gibi göğsümde tasiyorumBravoişe yaramaz mı canısı..
Bide Yusuf suresi de var onu okuyan varmı
sen sabunlu ve yumurtalı yakı yaptırana cnm tam popo üstü var ya pöcük, orayaHayir canim iste adeti bekliyorum adet oldugumda 2. Gunu gitcem o zaman belli olcakkk
Anlamadim canm nasil yanisen sabunlu ve yumurtalı yakı yaptırana cnm tam popo üstü var ya pöcük, oraya
HayrolsunBilmiyorum kivar icimde bi tatsizlik hayir olsun insallah
Yakı diyor bele yapılan varya. Ama ne işe yarıyor bilmiyorumAnlamadim canm nasil yani
Canım yakı var ya bildiğimiz, eczanede satılan ondan 2 tane al tamam mı, eve gel annen akraban kim varsa artık yarım beyaz sabun rendele, içine 2 tane yumurta akı kat, iyice karıştırın, tam senin poponu üstüne pöcük dediğimiz yere o karisimi dökün ustune 2 tane yakiyi sizdirmayacak sekilde yapıştırın. sonra belini güzelce çarşaf gibi bi bezle sıkıca sarın. bunu adet bittiginde yap 3 4 gün bekleyecek bu üstünde. sonra 3 kez gün aşırı ilişki olsun. bunu benim annem yapıyor. burda çok kişi ye Allahın izniyle şifalı oldu. tüp bebek bile tutmazken bebek sahibi oldular. Tabi Allahın izniyle belki de annem vesile oldu. denemekte fayda var canimAnlamadim canm nasil yani
Bende öncesini sormuştum ama :)Yok kız Banlanmadım ban kalktı bugün
Haa ozaman sakin ol hepte sana dek geliyor galiba :) tam döndün derken yine geldi bi patavatsız :)Haa evet biriyle sataştım
Hepsi de beni bulur. Neyse buna çokda bişi demedim zaten ban yemem herhallHaa ozaman sakin ol hepte sana dek geliyor galiba :) tam döndün derken yine geldi bi patavatsız :)
Yok ya yiyecek birşey demedinHepsi de beni bulur. Neyse buna çokda bişi demedim zaten ban yemem herhall
valla bende heyecanlandim senin için Allah kendiliğinden bi erkek bebe nasip etse miss hiç ugrasmadanYalnız ben bu gece meraktan uyuyamam haa yarına kadar nasıl dayancamm. Ben nie o kadar sabırsızm yaa
Netten baksana :))) ben sonuç barkodu varsa elinde normal hastane ise e nabız dan bakYalnız ben bu gece meraktan uyuyamam haa yarına kadar nasıl dayancamm. Ben nie o kadar sabırsızm yaa
Azram senin kuzların vardı demi yanlişmıyımSana yazdıklarımı ve o okuyan arkadaşım hep bende ki o kitaptan bulduk
Eski bir kitap ama işe yaradı sonuçta
Azram senin kuzların vardı demi yanlişmıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?