Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Anlamadim canm nasil yani
Canım yakı var ya bildiğimiz, eczanede satılan ondan 2 tane al tamam mı, eve gel annen akraban kim varsa artık yarım beyaz sabun rendele, içine 2 tane yumurta akı kat, iyice karıştırın, tam senin poponu üstüne pöcük dediğimiz yere o karisimi dökün ustune 2 tane yakiyi sizdirmayacak sekilde yapıştırın. sonra belini güzelce çarşaf gibi bi bezle sıkıca sarın. bunu adet bittiginde yap 3 4 gün bekleyecek bu üstünde. sonra 3 kez gün aşırı ilişki olsun. bunu benim annem yapıyor. burda çok kişi ye Allahın izniyle şifalı oldu. tüp bebek bile tutmazken bebek sahibi oldular. Tabi Allahın izniyle belki de annem vesile oldu. denemekte fayda var canim

Yalnız ben bu gece meraktan uyuyamam haa yarına kadar nasıl dayancamm. Ben nie o kadar sabırsızm yaa
valla bende heyecanlandim senin için Allah kendiliğinden bi erkek bebe nasip etse miss hiç ugrasmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…