Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Azram ban yemis 3 ocakda bitiyormus yedek hesabida kapatılmış sonucuda daha çıkmamış adet olamamisti testte cikmadi bide kan vereyim demisti de o cnm
ne diyor da bam yiyor ki ya ben anlamıyorum millet geliyor bize laf ediyor bizde derdimizi anlatınca bam yiyoruz valla bunca senedir burdayım hiç bam yememiştim ama zorluyorlar yani gerçekten burda laf edip kınayanlar bamlansa keşke

Haklisin denemkte fayda var bakalm cnm deniycem ins bilgi icin sagol

O kiside ban yemis bnde sikayet etmistim bide yedek hesap kullaniyordu ya herhalde o da etkili oldu gerçi tek ban yiyen azram olmamış

O kiside ban yemis bnde sikayet etmistim bide yedek hesap kullaniyordu ya herhalde o da etkili oldu gerçi tek ban yiyen azram olmamış
milletin klavye delikanlılığı yaptığı bi platform olmamalı bence herkes ilgili olduğu yere yazsa güzel güzel ne güzel olur aslında, biz sanki gidip başka forumlara sataşıyor muyuz? HAYIR o zaman takip ettiğimiz bilgilerimizi dertlerimizi paylaştığımız formumuza da lütfen sataşılmasın ya anaaa insanlar ne kadar boş YARABBİM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…