- 5 Nisan 2017
- 6.442
- 11.324
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #75.841
Ben onu ettimŞikâyet etmiştir eleman başka açıklama gelmiyor aklıma :)
Aferin kız :))Ben onu ettim
Çekirgeyi bilir misiniz? Bu 3. sıçrayıştı.Kavgaya karışan herkes ban yedi bende dahilama bana ban işlemez heryerden çıkarm
Azram ban yemis 3 ocakda bitiyormus yedek hesabida kapatılmışgünaydın kızlarr nasılsınız azramm kız neler oluyor ne kanı ne sonucu yoksa
Ha anladmYakı diyor bele yapılan varya. Ama ne işe yarıyor bilmiyorum
ne diyor da bam yiyor ki ya ben anlamıyorum millet geliyor bize laf ediyor bizde derdimizi anlatınca bam yiyoruz valla bunca senedir burdayım hiç bam yememiştim ama zorluyorlar yani gerçekten burda laf edip kınayanlar bamlansa keşkeAzram ban yemis 3 ocakda bitiyormus yedek hesabida kapatılmışsonucuda daha çıkmamış adet olamamisti testte cikmadi bide kan vereyim demisti de o cnm
Haklisin denemkte fayda var bakalm cnm deniycem ins bilgi icin sagolCanım yakı var ya bildiğimiz, eczanede satılan ondan 2 tane al tamam mı, eve gel annen akraban kim varsa artık yarım beyaz sabun rendele, içine 2 tane yumurta akı kat, iyice karıştırın, tam senin poponu üstüne pöcük dediğimiz yere o karisimi dökün ustune 2 tane yakiyi sizdirmayacak sekilde yapıştırın. sonra belini güzelce çarşaf gibi bi bezle sıkıca sarın. bunu adet bittiginde yap 3 4 gün bekleyecek bu üstünde. sonra 3 kez gün aşırı ilişki olsun. bunu benim annem yapıyor. burda çok kişi ye Allahın izniyle şifalı oldu. tüp bebek bile tutmazken bebek sahibi oldular. Tabi Allahın izniyle belki de annem vesile oldu. denemekte fayda var canim
Rahat oturmuyosun senHaa evet biriyle sataştım
O kiside ban yemis bnde sikayet etmistimne diyor da bam yiyor ki ya ben anlamıyorum millet geliyor bize laf ediyor bizde derdimizi anlatınca bam yiyoruz valla bunca senedir burdayım hiç bam yememiştim ama zorluyorlar yani gerçekten burda laf edip kınayanlar bamlansa keşke
milletin klavye delikanlılığı yaptığı bi platform olmamalı bence herkes ilgili olduğu yere yazsa güzel güzel ne güzel olur aslında, biz sanki gidip başka forumlara sataşıyor muyuz? HAYIR o zaman takip ettiğimiz bilgilerimizi dertlerimizi paylaştığımız formumuza da lütfen sataşılmasın ya anaaa insanlar ne kadar boş YARABBİMO kiside ban yemis bnde sikayet etmistimbide yedek hesap kullaniyordu ya herhalde o da etkili oldu gerçi tek ban yiyen azram olmamış
Canim kan sonucunu yazarsa bize de yaz. Merak ederiz biliyorsun.O kiside ban yemis bnde sikayet etmistimbide yedek hesap kullaniyordu ya herhalde o da etkili oldu gerçi tek ban yiyen azram olmamış
Oglenden sonra gidecek almaya e nabizdan cikmiyor görünüyor barkod olmadan sonuc alinmiyor zaten o yzudn bence cikamdi diyorCanim kan sonucunu yazarsa bize de yaz. Merak ederiz biliyorsun.
Demek kiOglenden sonra gidecek almaya e nabizdan cikmiyor görünüyor barkod olmadan sonuc alinmiyor zaten o yzudn bence cikamdi diyor
Cikmismi sonuc canim merak edyrzOglenden sonra gidecek almaya e nabizdan cikmiyor görünüyor barkod olmadan sonuc alinmiyor zaten o yzudn bence cikamdi diyor
Sonuc 01 cikmisCanim kan sonucunu yazarsa bize de yaz. Merak ederiz biliyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?